Sabinho je napisao/la:zagorski je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:Izgleda da se iza kulisa dešava mnogo...

Pocelo je...
Sabinho je napisao/la:A sta vi konkretno ocekujete da ce se dogoditi, da ce dobiti otkaz neka bitna figura u klubu? Evo da vam ja kazem sta ce biti, proci ce kao i prosli put kad je bura bila. Ispastace krajnje nebitni lilovi ili funkcioneri u klubu a oni koje vi ocekujete van kluba ce ostati zacementirani u njemu. Sto manje budete ocekivali manje ce biti i razocarenje.

racku "zacementirani", kada Adži pukne film ima da lete svi a to oni dobro znaju tako da ne mislim da je to "zamazivanje" očiju kako ti tvrdiš, a treneri omladinskih kategorija nikako ne mogu biti "nebitne figure" uzimajući u obzir da je upravo akademija 99% razlog zašto Amidža uopšte ulaže u FKS tako da ćemo vjerujem barem tu imati prave trenere i stručnjake! Nadam se da je ovo tek početak i da će u reprez. pauzi letiti još mnogi i biti zamijenjeni daleko sposobnijim i stručnijim ljudima! Sabura, valjda su i ovi naši u klubu skontali da se neke stvari najbolje rješavaju u pauzama i to "Iza kulisa", još bolje kada su svi repkom zauzeti (prije svega dušmani)!
Pitar6785 je napisao/la:Arena aldin i onaj treci aldin 2.
Vazno je da su poceli otkazi, bas gdje ja mislim da su otkazi zasluzeni. Nemas rez imas otkaz.
Imal u juniorima,kadetima i jedan lijevi bek? Bolje to djete trpit nego pijanicu.
Istog sam mišljenja, čak štaviše - ne vjerujem da bilo koji junior može lošije odigrati nego Muhamed Bešić za siromašne, koji niti ima centaršut, niti prodor, niti kondiciju, što je žalosno samo po sebi!