NK Zvijezda Gradačac

Zoom088
Kontakt:

Re: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Zoom088 » 25 avg 2015, 12:34

vijestifriske je napisao/la:Pisko da je moderator on bi sam sebe banovao na jedno 6,7 radi otkrivanja i ugrozavanja svog licnog identiteta :rol: :rol: :rol: a pogotovo radi ugrozavanja... E jesi provala majke mi... Cuj forum zatvorit...
:D :D

A tek kakve privatne poruke pise :D. Da nije pala kisa on bi bio pravo osvjezenje :D

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

sodaacm
Kontakt:

Re: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la sodaacm » 25 avg 2015, 13:28

Zoom088 je napisao/la:
vijestifriske je napisao/la:Pisko da je moderator on bi sam sebe banovao na jedno 6,7 radi otkrivanja i ugrozavanja svog licnog identiteta :rol: :rol: :rol: a pogotovo radi ugrozavanja... E jesi provala majke mi... Cuj forum zatvorit...
:D :D

A tek kakve privatne poruke pise :D. Da nije pala kisa on bi bio pravo osvjezenje :D

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ja jedva cekam da vidim tu instituciju zvana "Pisko" ovde na Josiku. Prekucao je naseg Agu (od prosle sezone)ovde na forumu, mada svi znamo(sodjani) za razliku od drugih forumasa da je Aga neko koga svaki grad , mjesto , naselje, selo itd. treba da ima i da je najveca pozitiva od covjeka u Lukavcu, barem ja tako mislim. Mozda je i Pisko takav, samo se ceslja u pogresnu stranu, ko zna :)

redwhite

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la redwhite » 25 avg 2015, 14:06

Zovu me jutros ljudi iz cijele BiH i pitaju, sta je to sa vasim pdf,hoce li ga zatvoriti ?
Nego, Jusufklepovic ce jos par kola ostati a onda noga(isto mi kazu ljudi iz cijele BiH).Jedino mi ni jedna vracara u BiH nije uspjela reci kad ce Ristic gol dati,mislim da to niko i ne moze predvidjeti.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 25 avg 2015, 14:19

redwhite je napisao/la:Zovu me jutros ljudi iz cijele BiH i pitaju, sta je to sa vasim pdf,hoce li ga zatvoriti ?
Nego, Jusufklepovic ce jos par kola ostati a onda noga(isto mi kazu ljudi iz cijele BiH).Jedino mi ni jedna vracara u BiH nije uspjela reci kad ce Ristic gol dati,mislim da to niko i ne moze predvidjeti.
Aajd doro neseri....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

rasta1922
Kontakt:

Post Postao/la rasta1922 » 25 avg 2015, 14:48

Ti Doro da si znao ti bi sada bio na klupi,zato tisina.

Zagalo
Kontakt:

Post Postao/la Zagalo » 25 avg 2015, 15:47

Zar je živ DORIĆ?

redwhite

Post Postao/la redwhite » 25 avg 2015, 18:06

Ja najvise volim Zvijezdu, mene zovu ljudi iz cijele BiH,i nemojte se samnom z...bavat, nazvat cu ljude u klubu,al odmah, i reci cu im da vas ne puste stadion.

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 25 avg 2015, 19:00

Reko ti je Buzov da mu vratis 100€ pinke sto si mu uzeo da igra a nikada nije odigrao ni minute.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 25 avg 2015, 19:05

Sta se za.bavate u ime Dore....nije bio cvjećka,al da su ovi manekeni i dijelom borbeni kao sto je on bio bili bi daleko bolji.Ovo gore nije Doro,već neko iskoristava priliku da se sprda u njegovo ime dok mislite da je on.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 25 avg 2015, 20:40

sramota smo ovog foruma ,al kad bolje razmislim nismo mi nista ni bolji od ovoga kakvim nas vidi cijela bosna i hercegovina,supci pametnjakovici sve znamo svadamo se prepiremo se radimo sve samo nista sto je normalno.

niko od nas nije ni k rcem makeo da pomogne klubu a znamo sve.nemojte ljudi da se svadamo da saljemo losu sliku.mozemo kritikovati ali hajmo biti malo pametniji da nam se svijet ne smije.

zvijezda je jedina od ekipa u prvoj ligi promijenila komplet ekipu.doveli smo nekoliko ekstra igraca nekoliko osrednjih i to je to sto imamo.vjerujmo u nas klub prvenstvo je dugo.ima vremena da stignemo prvi kroz cilj.raspored je pretezak na pocetku ali zamislite da cemo od 15 do 19 kola igrati 4 utakmice kuci i gostovati novom travniku.eto zamislite samo da tu uzmemo 12 ili 15 bodova i eto nas na vrhu.
u nedjelju i ako zijanimo imamo vremena za povratak.iako ja vjerujem da necemo izgubiti.

volimo klub nasu svetinju a okanimo se prepirki ionako na sima 10 forumasa
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

redwhite

Post Postao/la redwhite » 25 avg 2015, 21:30

astra1922 je napisao/la:sramota smo ovog foruma ,al kad bolje razmislim nismo mi nista ni bolji od ovoga kakvim nas vidi cijela bosna i hercegovina,supci pametnjakovici sve znamo svadamo se prepiremo se radimo sve samo nista sto je normalno.

niko od nas nije ni k rcem makeo da pomogne klubu a znamo sve.nemojte ljudi da se svadamo da saljemo losu sliku.mozemo kritikovati ali hajmo biti malo pametniji da nam se svijet ne smije.
Nakon 6516 postova ,100% se slazem.Odavno apelujem da se ovaj pdf zatvori.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 25 avg 2015, 22:01

redwhite je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:sramota smo ovog foruma ,al kad bolje razmislim nismo mi nista ni bolji od ovoga kakvim nas vidi cijela bosna i hercegovina,supci pametnjakovici sve znamo svadamo se prepiremo se radimo sve samo nista sto je normalno.

Nakon 6516 postova ,100% se slazem.Odavno apelujem da se ovaj pdf zatvori.
Ne treba zatvorit pdf nego pobanovat vas par smorova i trolera

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 25 avg 2015, 22:32

Gledam s ljudima Dinamo ZG. u kvalifikacijama za LP.cijene ulaznica 10KUNA :crazy: ,Zvijezda ima skuplju prvoligašku ulaznicu od 5KM.Sta mi gledamo za 5KM,a oni za 10 KUNA je smijesno.Lično ću pratiti Zvijezdu i da je 10.KM,al mnogima je preskupo,negdje ide dvoje,troje iz kuće.Ne znam ko postavi tu cijenu kada je u cijeloj drzavi prvoligaske tekme 3KM. i uvijek je bilo.Mnogi i zbog toga ne idu.Bolje imati puniji stadion sa 3 KM.već gotovo prazan po 5KM.Jos ako krenu losi rezultati biće samo oni gore pod suncobranima.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 25 avg 2015, 22:48

vatreni je napisao/la:Gledam s ljudima Dinamo ZG. u kvalifikacijama za LP.cijene ulaznica 10KUNA :crazy: ,Zvijezda ima skuplju prvoligašku ulaznicu od 5KM.Sta mi gledamo za 5KM,a oni za 10 KUNA je smijesno.Lično ću pratiti Zvijezdu i da je 10.KM,al mnogima je preskupo,negdje ide dvoje,troje iz kuće.Ne znam ko postavi tu cijenu kada je u cijeloj drzavi prvoligaske tekme 3KM. i uvijek je bilo.Mnogi i zbog toga ne idu.Bolje imati puniji stadion sa 3 KM.već gotovo prazan po 5KM.Jos ako krenu losi rezultati biće samo oni gore pod suncobranima.
Ma drug 5km je puno za Prvu ligu jer evo kod nas prosle godine Brkati stavio 5km i ako nisi upratio posjeta je uvjek bila preko 150 ili ak je neki bude derbi bude preko 250...Jer evo sad sa 3km je drugacije i vise ljudi dode...

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 26 avg 2015, 00:26

GracanicaAA je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Gledam s ljudima Dinamo ZG. u kvalifikacijama za LP.cijene ulaznica 10KUNA :crazy: ,Zvijezda ima skuplju prvoligašku ulaznicu od 5KM.Sta mi gledamo za 5KM,a oni za 10 KUNA je smijesno.Lično ću pratiti Zvijezdu i da je 10.KM,al mnogima je preskupo,negdje ide dvoje,troje iz kuće.Ne znam ko postavi tu cijenu kada je u cijeloj drzavi prvoligaske tekme 3KM. i uvijek je bilo.Mnogi i zbog toga ne idu.Bolje imati puniji stadion sa 3 KM.već gotovo prazan po 5KM.Jos ako krenu losi rezultati biće samo oni gore pod suncobranima.
Ma drug 5km je puno za Prvu ligu jer evo kod nas prosle godine Brkati stavio 5km i ako nisi upratio posjeta je uvjek bila preko 150 ili ak je neki bude derbi bude preko 250...Jer evo sad sa 3km je drugacije i vise ljudi dode...
U Gabeli je isto 5KM ulaz, i bude im oko 200 ljudi uvijek na stadionu, nevezano ko igra...a opcenito sve preko 3KM u ovoj ligi je presmijesna cifra za staviti kao cijenu ulaznice, npr i u Bihacu je bilo 5KM, i onda su skontali da to ne ide, sad je 4KM, a i to je previse...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 26 avg 2015, 00:46

Zvjezdasi,salihovic,mujic,saric,golman nikolic,prses,kiso...
Koju dvojicu BI na polusezoni uzeli na posudbu
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 26 avg 2015, 01:48

Hebo majku kad god udjem na ovu temu u namjeri da procitam neki koristan info ili da procitam neko pametno razmisljanje o trenutnoj situaciji u klubu da se ukljucim u diskusiju, naletim na komentare piske koji se svajda s kim stigne, i jos par padobranaca s njim koji napadaju sve redom, pa dobro ljudi dokle vise ??? :sick:
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 26 avg 2015, 07:27

solinas je napisao/la:Zvjezdasi,salihovic,mujic,saric,golman nikolic,prses,kiso...
Koju dvojicu BI na polusezoni uzeli na posudbu
Drug to dođe ko želje, čestitke i pozdravi. Definitivno Mujića(i to odma a ne na polusezoni) a što se tiče ovih ostalih svejedno, možda Kiso jer je on najveće ime od preostalih. Da nije došao Hinović definitivno bih rekao Nikolić jer je ekstra golman, međutim mi već imamo dva golmana poprilično solidna tako da nam ta pozicija neškripi. Isto tako preostale koje si nabrojao većinom su vezni, gdje smo takođe solidno popunjeni(Savić, Faćić, Mišan, Zvonić, Pavić, Đurđević, takođe to i Islamagić može odigrat).
ZNAČI MUJIĆ JER ON JE ONO ŠTO NAM CIJELO VRIJEME FALI.

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 26 avg 2015, 07:37

Jest samo sto plasman u LP donosi klubu oko 15 miliona eura plus TV prava ,plus neriješeno, plus pobjeda a vidjeces cijene ako izvuku nekog atraktivnog tipa Bayern, Real ,Barca.. koliko će koštati ulaznica. :kafa:
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 26 avg 2015, 07:51

batigol777 je napisao/la:
Jest samo sto plasman u LP donosi klubu oko 15 miliona eura plus TV prava ,plus neriješeno, plus pobjeda a vidjeces cijene ako izvuku nekog atraktivnog tipa Bayern, Real ,Barca.. koliko će koštati ulaznica. :kafa:
Ja koliko znam Dinamo zadnjih nekoliko godina ima tu praksu da evropske i prvenstvene utakmice igra po niskim cijenama kako bi vratio publiku.Djelimično su uspjeli u tome.Na kraju krajEva fudbal se igra za nas a ne igraju samo za sebe.Sloboda je dosta svijeta vratila na stadion jos dok su bili prvoligasi gratis tekmama.Mislim da Zvijezda posjetu od 200-300 ljudi moze odrzati dobrim rezultatima po cijeni od 5KM.Ne daj Boze da počnu gubiti ostalo bi stotinjak.Mislim da je to puno za većinu svijeta.Po troje iz kuće negdje ide.Al eto,kod nas i onako puno nesto eksprimentisu u svemu,pa kad vide da ne ide onda skontaju neke stvari.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.