Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- majestic24
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Jedva cekam kraj sezone da pocnu prijelazni rok. Sve se vise govori o Benzemi,Higuainu i Silvu. Ja bih vise volio Argentinca vidjeti na Old Trafordu nego Benzemu. Sto se tice Silve,interes je obostran. Mislim da je tu stvar gotova. Jedino jos ostaje pitanje golamana,hocemo li ga dovoditi ove sezone ili iduce. Akinfeev ili Loris. Tesko pitanje. A kad se na to sve jos doda da Buffon moze potraziti novi klub... Ipak bi najvise volio ovog prvog,nevjerovatan je golman. A vidi sad sastava za iducu sezonu
----------------------Akinfeev------------------------
Rafael--------Ferdinand----Vidic--------------Evra
---------------------Fletcher-------------------------
Valencia-------------Silva-----------------------Nani
----------------Higuain---Rooney---------------------
Rezerve:
--------------------Van der Saar----------------------
O'Shea--------Evans----Smalling-------------Fabio
----------------Hargraves----Scholes---------------
Park---------------------------------------------Giggs
----------------Diouf-----Owen-----------------------
----------------------Akinfeev------------------------
Rafael--------Ferdinand----Vidic--------------Evra
---------------------Fletcher-------------------------
Valencia-------------Silva-----------------------Nani
----------------Higuain---Rooney---------------------
Rezerve:
--------------------Van der Saar----------------------
O'Shea--------Evans----Smalling-------------Fabio
----------------Hargraves----Scholes---------------
Park---------------------------------------------Giggs
----------------Diouf-----Owen-----------------------
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
[youtube][/youtube]

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Vidio sam taj video prije nekoliko dana. Majke mi, zao mi Berbatova.
Covjeka ne ide i gotovo.
A pazi ovo. Strasno!
[youtube][/youtube]

A pazi ovo. Strasno!

[youtube][/youtube]
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Srpski reprezentativac i jedan od stubova Mančester junajteda Nemanja Vidić uskoro bi mogao da dobije pojačanje iz reprezentacije! Menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson dobro je upamtio partiju ofanzivnog veziste CSKA Miloša Krasića na „Old Trafordu" 3. novembra prošle godine, kada je as moskovskog tima bio strelac i asistent u jednoj od najuzbudljivijih utakmica Lige šampiona ove sezone (3:3).
Stručnjak svetske reputacije, koji retko kad pogreši u proceni igrača koje dovodi, spreman je da iz klupskog budžeta izdvoji 16 miliona funti (nešto manje od 19 miliona evra) kako bi ovog leta angažovao srpskog reprezentativca. Vest koja je u sredu osvanula u britanskoj štampi, Krasića nije ostavila ravnodušnim.
- Iskreno, prvi put čujem takvu informaciju. Interesovanje vrhunskog trenera kao što je Ferguson imponovala bi svakom fudbaleru na svetu i ja svakako nisam izuzetak. Saznanje da je oduševljen mojim igrama, kako pišu engleske novine, za mene je samo motiv više da nastavim da radim što bolje mogu i da igrama potvrđujem kvalitet na svakoj narednoj utakmici - rekao je Krasić u razgovoru za Večernje novosti.
Pre Junajteda, Miloševo ime vezivalo se za mogući transfer u redove njihovog gradskog rivala Mančester sitija, kao i u Liverpul.
- Sigurno da bih rado igrao u Engleskoj. Premijer liga je jedna od najjačih, a za gledanje svakako najzanimljiviji šampionat. Potvrdu njihovog kvaliteta daje i plasman klubova u samu završnicu Lige šampiona svake sezone.
Prema informacijama sa Ostrva, menadžer Mančester junajteda želi da završi posao pre početka Svetskog kupa.
- I moja je želja da pitanje budućeg kluba rešim pre Južne Afrike i da potpuno miran otputujem na Mundijal. Zainteresovanih ima, posao je u rukama mojih agenata i videćemo kakav će biti rasplet - kaže Krasić.
Iako su najavili, čak i obećali da će pustiti svog najboljeg igrača ovog leta, čelnici CSKA sada počinju da „zatežu"...
- U Moskvi bi izgleda želeli da me zadrže cele sezone, što znači do novembra. Dobro smo krenuli u prvenstvu i sada uprava hoće da osvojimo titulu. Ali, oni vrlo dobro znaju moje namere, kao i dogovor koji smo ranije postigli, da ovog leta napustim CSKA. Verujem da će tako i biti.
CSKA u okviru devetog kola ruske Premijer lige danas igra u Rostovu.
- Poslednju utakmicu igramo 14. maja i posle duela s Rubinom dolazim u Srbiju. Jedva čekam okupljanje reprezentacije, već sam počeo da brojim dane. Video sam i fotografije sa promocije novog dresa i prezadovoljan sam - poručuje Krasić.
Stručnjak svetske reputacije, koji retko kad pogreši u proceni igrača koje dovodi, spreman je da iz klupskog budžeta izdvoji 16 miliona funti (nešto manje od 19 miliona evra) kako bi ovog leta angažovao srpskog reprezentativca. Vest koja je u sredu osvanula u britanskoj štampi, Krasića nije ostavila ravnodušnim.
- Iskreno, prvi put čujem takvu informaciju. Interesovanje vrhunskog trenera kao što je Ferguson imponovala bi svakom fudbaleru na svetu i ja svakako nisam izuzetak. Saznanje da je oduševljen mojim igrama, kako pišu engleske novine, za mene je samo motiv više da nastavim da radim što bolje mogu i da igrama potvrđujem kvalitet na svakoj narednoj utakmici - rekao je Krasić u razgovoru za Večernje novosti.
Pre Junajteda, Miloševo ime vezivalo se za mogući transfer u redove njihovog gradskog rivala Mančester sitija, kao i u Liverpul.
- Sigurno da bih rado igrao u Engleskoj. Premijer liga je jedna od najjačih, a za gledanje svakako najzanimljiviji šampionat. Potvrdu njihovog kvaliteta daje i plasman klubova u samu završnicu Lige šampiona svake sezone.
Prema informacijama sa Ostrva, menadžer Mančester junajteda želi da završi posao pre početka Svetskog kupa.
- I moja je želja da pitanje budućeg kluba rešim pre Južne Afrike i da potpuno miran otputujem na Mundijal. Zainteresovanih ima, posao je u rukama mojih agenata i videćemo kakav će biti rasplet - kaže Krasić.
Iako su najavili, čak i obećali da će pustiti svog najboljeg igrača ovog leta, čelnici CSKA sada počinju da „zatežu"...
- U Moskvi bi izgleda želeli da me zadrže cele sezone, što znači do novembra. Dobro smo krenuli u prvenstvu i sada uprava hoće da osvojimo titulu. Ali, oni vrlo dobro znaju moje namere, kao i dogovor koji smo ranije postigli, da ovog leta napustim CSKA. Verujem da će tako i biti.
- Poslednju utakmicu igramo 14. maja i posle duela s Rubinom dolazim u Srbiju. Jedva čekam okupljanje reprezentacije, već sam počeo da brojim dane. Video sam i fotografije sa promocije novog dresa i prezadovoljan sam - poručuje Krasić.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- alan_kardec
- Kontakt:
Teško za izvesti jer bi Krasić prvenstveno želio u Real Madrid kako je sam izjavio, a već se odavno priča o tome kako je i Real zainteresovan za Krasića tako da obostrana želja, navodno postoji.Devil je napisao/la:Srpski reprezentativac i jedan od stubova Mančester junajteda Nemanja Vidić uskoro bi mogao da dobije pojačanje iz reprezentacije! Menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson dobro je upamtio partiju ofanzivnog veziste CSKA Miloša Krasića na „Old Trafordu" 3. novembra prošle godine, kada je as moskovskog tima bio strelac i asistent u jednoj od najuzbudljivijih utakmica Lige šampiona ove sezone (3:3).
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- majestic24
- Kontakt:
Navodno su Glazeri odbili 1,5 mlrd eura za Manchester United,od "za sada"nepoznatog kupca.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- James Murphy
- Kontakt:
Pa sevap bi bio te liliputance poslati u 3pm preko bare,hostapleri pohlepnimajestic24 je napisao/la:Navodno su Glazeri odbili 1,5 mlrd eura za Manchester United,od "za sada"nepoznatog kupca.

Mancesteru prvenstveno treba ekstra napadac i ekstra lijevo krilo, pa tek onda neki veznjak... Runi ne moze sam, a treba mislit i na mogucnost njegove povrede. Pogledajte sta se Liverpulu desava kada nema Toresa. Mancester nema kvalitetnog partnera Runiju i to je apsolutno nedopustivo. Koga dovest? To je veliko pitanje. Treba nesto naucit iz greske sa Berbatovom, koji je dobar igrac, ali se ne uklapa u Mancin brz i dinamican stil. Misljenja sam da se Benzema takodje nebi mogo uklopit, jer momak ne radi bez lopte, ne krece se, stupa u akciju tek kad primi loptu... Dzeko je klasicni spic, on NE MOZE igrat poluspica. Mislim da nebi bilo dobro zrtvovat Runija i postavit da igra iza Dzeke, kada je momak pokazo da je ubitacan kada je glavni napadac. Dakle, treba trazit covjeka koji ce 'igrat za Runija'. Gotovo sam ubjedjen da bi tu ulogu najbolje odradio Vilja. On je brz, eksplozivan i uz to dobar tehnicar. Mislim da bi savrseno djelovo sa Runijem. Njegov 'nedostatak' su njegove godine. Pitanje je koliko on moze odigrat na vrhunskom nivou. Ipak, siguran sam da bi opravdo svaki ulozeni euro. Druga opcija je Aguero. Ima dosta slicnosti sa Viljom, mozda cak i bolju tehniku i lucidnost, ali nema snagu u duelu i realizaciju kao Vilja. Vidjeli smo protiv Liverpula da ne moze napravit previse protiv jaki odbrambeni igraca. Nije isto driblat englesku i spansku odbranu. Njegova prednost su godine. Mozda bi najidealnije rjesenje bio Eto, ali to je nerealno, tako da nema potrebe pisat o tome. Ne znam koliko je potreban igrac kao Krasic. Sigurno je dobar igrac, ali na desnom krilu ima Valensia, pa i Nani koji nazalost ostaje. Nani povremeno moze dobro odigrat na desnom krilu, dok se na lijevom snalazi nesto losije. Tu je jako potreban jedan kvalitetan igrac. Idealan bi bio Riberi, a nesto losije opcije Lenon i Marin. Sva tri su jako brzi sa dobrim driblinogom.
Sve u svemu, jako losa sezona i neke promjene se moraju napravit.
Sve u svemu, jako losa sezona i neke promjene se moraju napravit.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Nažalost ?Valencia je napisao/la:pa i Nani koji nazalost ostaje. Nani povremeno moze dobro odigrat na desnom krilu, dok se na lijevom snalazi nesto losije
Nani igra sjajno ove sezone a naredna će biti i još bolja u to sam siguran.
FK Pjetlovi
To je sigurno! Ronaldo je imao slican tok razvoja u pocetku tesko pa pred kraje sezone prije EURO u Portugalu malo je bljesno i onda krenuo da unistaje sve! Mislim Silva i napadac i to je to!reds je napisao/la:Nažalost ?Valencia je napisao/la:pa i Nani koji nazalost ostaje. Nani povremeno moze dobro odigrat na desnom krilu, dok se na lijevom snalazi nesto losije
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jos samo malo da popravi kondiciju i sve ce biti top.reds je napisao/la:Nažalost ?Valencia je napisao/la:pa i Nani koji nazalost ostaje. Nani povremeno moze dobro odigrat na desnom krilu, dok se na lijevom snalazi nesto losije

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ma ja jedva cekam prelazni rok bice svega 

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
ma krilne igrace ne treba kupovati ni u kom slucaju. nani i valencia su trenutno sjajan tandem i igrace sve bolje. riberija nebi zelio ni dzabe. u obzir dolazi eventualno silva koji moze igrati lijevo, desno i kao centralni vezni. nani da slucajno igra u bayernu svi bi ga dizali vise od riberija i nabijali mu cijenu. ferguson dobro postupa sa nanijem i spusta ga na zemlju kad ovaj odigra fenomenalnu utakmicu. sto se tice napadaca tu je tesko biti pametan. koga god da kupi bice veliki pritisak na napadaca. mislim da bi najbolje rijesenje bio villa koji bi mogao odraditi 3-4 sezone a onda bi na scenu stupio macheda. uz to villa i silva bi se sjajno slagali jer vec par sezona igraju zajedno
Ne vjerujem da je moguce da obojicu potpisete, jer Vilja najvjerovatnije prelazi u Barcu. A i da ih obojicu dobijete, opet ko zna kako bi to izgledalo. S jedne strane mozda i ne bi tako oni dobri bili u engleskoj s obzirom na velike razlike u stilu igre. S druge strane opet, ako bi se dobro uklopili, bilo bi to extra za United, pored cvrstine koju uvijek imate, imali bi i tog spanskog duha i lijepe igre. Silva mi nesto izgleda nejak fizicki za englesku ligu i taj ritam, mozda je najbolja opcija za playmakera Gourcuff. Vilja i Roney bi bili fantastican tandem definitivno, ne predje li u Barcu sto je izgleda skoro i gotov poso, i ja bi ga volio vidjeti u Unitedu, bilo bi zanimljivo. Bolji je od Higuaina za tri klase.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Valencia, Nani je igrac mjeseca Aprila. Od Nove Godine do danas je mnooooogo poboljsao igru i formu. Vidjeces naredne sezone kako ce igrati kad je vec izborio mjesto u prvom timu. Pravi klon Cristiana Ronalda. Dugo se cekalo da ovako pocne igrati, a za tebe on "nazalost ostaje". Uostalom, i Ronaldu su trebale 3 sezone da sazrije. Samo opusteno. 

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne sumnjam u SAF-a. Ako su forumaši(neću sebe ubrajati u navijače Man-a) primijetili neke stvari, zamislite samo šta je tek on primijetio. Rekao bih da je ovo sezona kada će Manchester napraviti (barem) 2 mega transfera, a koga će dovesti, to ne znam. Ponavljam se, po ko zna koji put, volio bih da to bude Džeko, a po svemu sudeći će im trebati i neki playmaker, dakle, neće Fergie moći proći ispod 60-ak miliona za pojačanja. Što se tiče odlazaka, mislim da bi se ovaj odliv novca mogao malo "umekšati" odlaskom Berbatova, no pitanje je ko će izdvojiti novac za njega. Rekao bih da je realna opcija da, ukoliko Džekas dođe, Berbatov obuče zeleni Wolfsburgov dres. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Sutra se Stoke mora pobjedit, i onda molit Boga za cudo Wigana. Ali izgleda da ce nas na kraju vrlo skupo kostat katastrofalna gostujuca izdanja protiv Fulhama, Burnleya, Blackurna itd i sramote na svom protiv Sunderlanda i Aston Ville. Zamislite da bi bili prvi da smo pobjedili jadni Burnley.
Takve se greske nisu desavale zadnje 3 sezone, ali ova ekipa ocito da nije na tom nivou. Jos kad dodamo utakmice protiv Leedsa i Bayerna gdje su propustili vodstvo 2 puta. Zato trebaju neke promjene i neki igraci se moraju dobro poboljsat. Tu prvenstveno mislim na Andersona, Carricka, Rafaela i Ferdinanda. Berbatova sam vec otpisao.

Protiv Leedsa smo koliko se sjecam izgubili 0-1, nema tu nikakvog ispustanja vodstva... ovi svi kiksevi su nepotrebni, trebalo ih se smanjiti na najmanju mogucu mjeru, ali su se desavali i Chelseaju... ono sto je (mozda) prelomilo sezonu je onaj poraz od Chelseaja na OT, to nismo smjeli da dopustimo, a pobjedom bi davno osigurali titulu... ali to da smo da smo ne pije vode, da baba ima muda ne bi bila baba, tako da nam ostaje da se nadamo cudu Wigana, a ako ga ne bude onda cestitat forumasima koji navijaju za Chelsea i to je to...Cartman je napisao/la:Sutra se Stoke mora pobjedit, i onda molit Boga za cudo Wigana. Ali izgleda da ce nas na kraju vrlo skupo kostat katastrofalna gostujuca izdanja protiv Fulhama, Burnleya, Blackurna itd i sramote na svom protiv Sunderlanda i Aston Ville. Zamislite da bi bili prvi da smo pobjedili jadni Burnley.Takve se greske nisu desavale zadnje 3 sezone, ali ova ekipa ocito da nije na tom nivou. Jos kad dodamo utakmice protiv Leedsa i Bayerna gdje su propustili vodstvo 2 puta. Zato trebaju neke promjene i neki igraci se moraju dobro poboljsat. Tu prvenstveno mislim na Andersona, Carricka, Rafaela i Ferdinanda. Berbatova sam vec otpisao.

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Misllio sam na Bayern kad su prvo propustili vodstvo u Minhenu i onda vodili 3:0 na svom i opet ispali.Isnar je napisao/la:Protiv Leedsa smo koliko se sjecam izgubili 0-1, nema tu nikakvog ispustanja vodstva... ovi svi kiksevi su nepotrebni, trebalo ih se smanjiti na najmanju mogucu mjeru, ali su se desavali i Chelseaju... ono sto je (mozda) prelomilo sezonu je onaj poraz od Chelseaja na OT, to nismo smjeli da dopustimo, a pobjedom bi davno osigurali titulu... ali to da smo da smo ne pije vode, da baba ima muda ne bi bila baba, tako da nam ostaje da se nadamo cudu Wigana, a ako ga ne bude onda cestitat forumasima koji navijaju za Chelsea i to je to...Cartman je napisao/la:Sutra se Stoke mora pobjedit, i onda molit Boga za cudo Wigana. Ali izgleda da ce nas na kraju vrlo skupo kostat katastrofalna gostujuca izdanja protiv Fulhama, Burnleya, Blackurna itd i sramote na svom protiv Sunderlanda i Aston Ville. Zamislite da bi bili prvi da smo pobjedili jadni Burnley.Takve se greske nisu desavale zadnje 3 sezone, ali ova ekipa ocito da nije na tom nivou. Jos kad dodamo utakmice protiv Leedsa i Bayerna gdje su propustili vodstvo 2 puta. Zato trebaju neke promjene i neki igraci se moraju dobro poboljsat. Tu prvenstveno mislim na Andersona, Carricka, Rafaela i Ferdinanda. Berbatova sam vec otpisao.
Ja još uvijek vjerujem u titulu, lopta je okrugla
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.