Adnan Kovačevićmuhamedhulk je napisao/la:Ajax jeko razbijac?
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
-
Pitaristok
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Joseph Lopy
Jeli ovaj Lopy samo zelja ili neko zna nesto vise?
- Evolution87
- Kontakt:
Nije, ovo je Pascal Kouadio
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- PitarBordo
- Kontakt:
Upravo tako, puno ime Pascal Kouadio DoubaiEvolution87 je napisao/la:Nije, ovo je Pascal Kouadio
Samo Saraj'vo.
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Slazem se kao sto sam prije naveo neka Kovacevicu ( ili Rustemovicu ) ova polusezona da se dokaze. Samo na toj poziciji nema sta puno razmisljati. Ima da trci 90 minuta i da non stop uklizava i prekida napade to nam treba. Kovacevic mi djeluje malo previse fin i mekan za takvu poziciju. Jer tu bas treba pitbull nesto kao Besic ili Gattuso. Nadam se da grijesim.hilmo je napisao/la:Adnan Kovačevićmuhamedhulk je napisao/la:Ajax jeko razbijac?
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
A igrac je kao sto ste rekli Kouadio Pascal.
-
belosevic28
- Kontakt:
Nemojte ga ako je Kouadio, Dzeno ce ga odmah u Travnik poslati...xd
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- trunks1946
- Kontakt:
Mogli bi mi imati strucni stab sa nasim starim igracima na celu sa Farukom i pomocnikom Calom, onako sam nacuo da je vrlo iz jesna opcija, cak i Luga za golmane 
Mosa RajvoSa
Jesu li planule karte za Rudar vec? Hoce li ostati istoka ista do utakmice?
Ove cijene se moraju iskoristiti, svi na Kosevo!!
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 26 avg 2015, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Hadzibegic i Cala,Lugusic,hm kako bi to extra bilo... sad ne znam da li je to i realno!? jedno je jasno,trebaju nam neki novi igraci i novi strucni stab,nista jos nije izgubljeno ako se na vrijeme reaguje....
Kako bi to bilo dobropitarlOOk je napisao/la:Mogli bi mi imati strucni stab sa nasim starim igracima na celu sa Farukom i pomocnikom Calom, onako sam nacuo da je vrlo iz jesna opcija, cak i Luga za golmane
- PitarBordo
- Kontakt:
Samir Radovac novčano kažnjen i suspendovan, usvojene dodatne aktivnosti za unaprijeđenje rada Kluba:
http://www.fcsarajevo.ba/bs/vijesti/sam ... kluba/2531
Opomene zvanične dobili Mehmed Alispahić, Krste Velkoski i Haris Duljević, a i Dženo zbog onih komentara nakon tekme...
http://www.fcsarajevo.ba/bs/vijesti/sam ... kluba/2531
Opomene zvanične dobili Mehmed Alispahić, Krste Velkoski i Haris Duljević, a i Dženo zbog onih komentara nakon tekme...
Samo Saraj'vo.
Ova uprava me odusevila,kapa do poda !!!
Re: Odg: FK Sarajevo
Fino su napisali samo još da se u djela pretvori
Napokon se oglasio i klub!
Rukovodstvo Fudbalskog kluba Sarajevo, u skladu sa disciplinskim pravilnikom Kluba, odlučilo je novčano kazniti i suspendovati do daljnjeg prvotimca Samira Radovca, zbog nedoličnog ponašanja, te načinjene štete ugledu Fudbalskog kluba Sarajevo, nakon utakmice 5. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine, odigrane u subotu, 22. augusta tekuće godine, u kojoj je Sarajevo gostovalo Čeliku.
Osim Radovca, koji je novčano kažnjen i suspendovan, opomene zbog povreda disciplinskog pravilnika, kao i nedovoljnog zalaganja na zelenom travnjaku, dobilo je još nekoliko fudbalera prvog tima Fudbalskog kluba Sarajevo, a to su Mehmed Alispahić, Krste Velkoski i Haris Duljević, od kojih se zahtjeva da pokažu više zalaganja i bolji odnos prema dresu kojeg nose, kako bi dali maksimalan doprinos u ostvarivanju klupskih ciljeva.
Također, zbog neprimjerenog istupanja u javnost nakon utakmice između Čelika i Sarajeva u proteklom kolu, opomenut je i trener prvog tima Fudbalskog kluba Sarajevo, Dženan Uščuplić, čiji fokus rada treba biti baziran isključivo na bolje igre prvog tima Kluba, te poboljšanje bodovnog učinka i plasmana na ligaškoj tabeli.
Kako bi se uspostavili jasni principi odgovornosti, Predsjedništvo Fudbalskog kluba Sarajevo, povodom zadnjih dešavanja u Titovoj 38/b, uputilo je Upravnom odboru molbu za hitno usvajanje predloženih poboljšanih i detaljnih pravilnika o javnom medijskom istupanju, uključujući i komunikacijske kanale na društvenim mrežama, te svih drugih oblika mogućeg javnog istupanja. Iskazana je i potreba hitnog usvajanja izmjena Pravilnika o nagradama i kaznama, u odredbama koje se odnose na profesionalnost, sportski život i održavanje sportske kondicije potrebne za takmičarske utakmice.
Zajedno sa ostalim donesenim zaključcima na održanom sastanku Predsjedništva kluba, sve navedene mjere i aktivnosti imaju cilj unaprijediti sve klupske odjele, kako bi se stvorili dodatni preduslovi za dostojno očuvanje ugleda i tradicije najvećeg sportskog kluba u Bosni i Hercegovini, Fudbalskog kluba Sarajevo, te kako bi Klub u narednom periodu ostvario željene sportske rezultate.
Najzad, povodom medijskih špekulacija i nagađanja u posljednjim danima, Fudbalski klub Sarajevo poziva sve svoje navijače i simpatizere, vjernu BORDO armiju, da zvanične informacije o aktuelnom šampionu Bosne i Hercegovine potraže na oficijelnoj klupskoj stranici, http://www.fcsarajevo.ba, te profilima na društvenim mrežama.
Rukovodstvo Fudbalskog kluba Sarajevo, u skladu sa disciplinskim pravilnikom Kluba, odlučilo je novčano kazniti i suspendovati do daljnjeg prvotimca Samira Radovca, zbog nedoličnog ponašanja, te načinjene štete ugledu Fudbalskog kluba Sarajevo, nakon utakmice 5. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine, odigrane u subotu, 22. augusta tekuće godine, u kojoj je Sarajevo gostovalo Čeliku.
Osim Radovca, koji je novčano kažnjen i suspendovan, opomene zbog povreda disciplinskog pravilnika, kao i nedovoljnog zalaganja na zelenom travnjaku, dobilo je još nekoliko fudbalera prvog tima Fudbalskog kluba Sarajevo, a to su Mehmed Alispahić, Krste Velkoski i Haris Duljević, od kojih se zahtjeva da pokažu više zalaganja i bolji odnos prema dresu kojeg nose, kako bi dali maksimalan doprinos u ostvarivanju klupskih ciljeva.
Također, zbog neprimjerenog istupanja u javnost nakon utakmice između Čelika i Sarajeva u proteklom kolu, opomenut je i trener prvog tima Fudbalskog kluba Sarajevo, Dženan Uščuplić, čiji fokus rada treba biti baziran isključivo na bolje igre prvog tima Kluba, te poboljšanje bodovnog učinka i plasmana na ligaškoj tabeli.
Kako bi se uspostavili jasni principi odgovornosti, Predsjedništvo Fudbalskog kluba Sarajevo, povodom zadnjih dešavanja u Titovoj 38/b, uputilo je Upravnom odboru molbu za hitno usvajanje predloženih poboljšanih i detaljnih pravilnika o javnom medijskom istupanju, uključujući i komunikacijske kanale na društvenim mrežama, te svih drugih oblika mogućeg javnog istupanja. Iskazana je i potreba hitnog usvajanja izmjena Pravilnika o nagradama i kaznama, u odredbama koje se odnose na profesionalnost, sportski život i održavanje sportske kondicije potrebne za takmičarske utakmice.
Zajedno sa ostalim donesenim zaključcima na održanom sastanku Predsjedništva kluba, sve navedene mjere i aktivnosti imaju cilj unaprijediti sve klupske odjele, kako bi se stvorili dodatni preduslovi za dostojno očuvanje ugleda i tradicije najvećeg sportskog kluba u Bosni i Hercegovini, Fudbalskog kluba Sarajevo, te kako bi Klub u narednom periodu ostvario željene sportske rezultate.
Najzad, povodom medijskih špekulacija i nagađanja u posljednjim danima, Fudbalski klub Sarajevo poziva sve svoje navijače i simpatizere, vjernu BORDO armiju, da zvanične informacije o aktuelnom šampionu Bosne i Hercegovine potraže na oficijelnoj klupskoj stranici, http://www.fcsarajevo.ba, te profilima na društvenim mrežama.
U novi boj ...
- PitarBordo
- Kontakt:
@hilmo Isto sam odmah kazao!
P.S. Kad već gore ima link, ne moramo sad svi kopirati sadržaj članka sa službene...
P.S. Kad već gore ima link, ne moramo sad svi kopirati sadržaj članka sa službene...
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 26 avg 2015, 15:12, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Tako je uprava, svaka čast na pravovremenim i odličnim potezima. Bravo! Samo ovako nastaviti i ovaj niz dobrih poteza nastaviti dovođenjem pravog trenera i stručnog štaba koji zaista i jeste stručan.
Udri Kusta k#rcem usta!

Udri Kusta k#rcem usta!
1946
ma napraviti od njih profesionalce, samo po dzepu i svidja mi se ono za odrzavanje kondicije,trebali bi cesce da ih testiraju i da im se zada neka mjera koju moraju odrzavati
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: Haksss, NeSamSafetee i 25 gostiju.