U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Sabinho
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la Sabinho » 25 avg 2015, 00:40

Ja od Dinama ocekujem sve i svasta, budale su to. :D Losa atmosfera im je i dalje najveca kocnica.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 25 avg 2015, 00:51

Sabinho je napisao/la:Ja od Dinama ocekujem sve i svasta, budale su to. :D Losa atmosfera im je i dalje najveca kocnica.
Oni su Sabinho losi kao i Hajduk a boga mi kao i sve ostale ex yu momcadi. Ima tu talenta ali ne mogu mladi igraci sami nositi igru. Dinamo pocinje sa 2-3 Hrvatska igraca i 7-8 isluzenih polovnjaka koje nece niko. Par dobrih talenata ce se prodati kroz repku kupiti opet par najboljih Hrvatskih talenata i sa ovim polufabrikatima i uz pomoc HNSa opet prvaci i idemo ponovo. Ako ih veseli neka nastave. Uz to Hajduk je iako jadan ove godine konkurentan itekako. Ima par talentiranih djecaka i puno publike. Ipak tesko je u Hrvatskoj Mamicu oteti prvenstvo jer bi Hajduk morao biti makar 20 posto jaci od Dinama a on je ipak realno losiji. Sto ti kazes po individualnom kvalitetu ili sto bi ja rekao vise los nego Dinamo.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 25 avg 2015, 01:04

Tipicna ublehaska prica ublehasa sa mora, izjednaciti Dinamo sa mrtvim Hajdukom i fino sve to upakovati u pricu da ce su oni uz pomoc HNSa prvaci a ne zato sto su najbolji. Tih 7-8 isluzenih polovnjaka bi u mrtvom Hajduku bili prve zvijezde tima jedan Junior Fernandes je bolji od svakog igraca Hajduka a u Dinamu je na klupi. Kakav jadan pokusaj izjednacavanja Dinama sa ostalim ex yu ekipama pogotovo Hajdukom, Dinamo je stepenica iznad svih ako se sutra plasiraju a 90% da hoce to ce biti treci put da su u Ligi Prvaka u pet godina koji klub sa ovih prostora ima takav rezultat i konstantu u Evropi?

Iako to nema veze sa ovom temom ujedno i ima jer igraci Dinama se nekako tesko ubacuju u nase reprezentacije iako su kvalitetom nekoliko stepenica iznad ovih iz Hajduka koji su lako doalzili do nase reprezentacije uz pomoc ranznoraznih talova. Ove Hajdukovce bolii cinjenica da je 9 od 10 najvecih transfera Hrvatskih igraca da su to Dinamovi igraci. Najbolej Hrvatske igrace pravi Dinamo, dok je raspalim Hajdukovcima vrhunac da se prodaju u Ukrajinu Dinamovi igraci ostvaruju transfere u Bayerne, Intere, Reale, Barcelone, Juventuse, Arsenale itd..pretpostavljam da su i to Mamic i HNS nastelali a onakvi talenti Hajduka ostadose neprimjeceni.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 25 avg 2015, 01:13

Sabinho je napisao/la:Ja od Dinama ocekujem sve i svasta, budale su to. :D Losa atmosfera im je i dalje najveca kocnica.
Ma Dinamo u Evrpoi dok je ovakva atmosfera na Maksimiru ne može očekivati nikakav progres i gotovo. Ja ne nažalost ne očekujem ništa, samo da opet ne budu tim za popravljenje gol-razlike. Plus kad vidim ove istrošene strance koji skoro ništa ne donose Dinamu, kad vidim Machada u prvom timu odmah mi se ne gleda utakmica.

theKuPuS
Kontakt:

Post Postao/la theKuPuS » 25 avg 2015, 09:23

ko li su ti sto ih spominje nestorovic, sto nece da igraju za nas? mozda modic mladji?

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 26 avg 2015, 00:10

Bravo Armine! :bih:
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 26 avg 2015, 02:28

S ovim tuzlakom se ne mogu sloziti u mnogim stvarima ali u vezi Memije je lik totalno u pravu.
Momak je u nekoliko zadnjih utakmica Zelje koje sam pratio ispadao kao iz voza na beku i po meni jedan od igraca koji je pravo podbacio.
Sta vise,imam osjecaj da je bolji na krilu nego na beku jer tu do izrazaja dolazi njegova prodornost dok je u odbrani bio ocajan u onim tekmama koje sam gledao.Vozali su ga po njegovoj strani samo tako.

Mali Armin ce biti igracina,samo mu treba rutine i sigurnosti i nema sikirancije za njega.
Bajic isto odlican potencijal i drago mi je da ce obojica biti pozvani u repku.Smajl neka nastavi ovako da igra i nece biti uskracen za poziv takođe.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 26 avg 2015, 03:07

Svi vi koji pricate o Memijinom ispadanju pogledajte malo sistem u kojem zeljo igra i Djelmica koji ne radi na svojoj strani ono sto Kokot na svojoj radi, elem, ne vraca se. Djelmic ispada igracina a ostavlja Memiju samog na vjetrometini, tri gola od Standarda su upravo tako primljena. Onaj go na Kosevu dao je lijevi bek, Djelmic ga pustio... Otuda Memijino "ispadanje"
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

Gizmo
Kontakt:

Post Postao/la Gizmo » 26 avg 2015, 15:12

Jel zna neko koj je ovaj Denis Omic? Ovo ljeto presao u Romu U17 iz Rieda. Ima momak 16 godina i austrijsko drzavljanstvo.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 26 avg 2015, 15:18

arhimed89 je napisao/la:S ovim tuzlakom se ne mogu sloziti u mnogim stvarima ali u vezi Memije je lik totalno u pravu.
Momak je u nekoliko zadnjih utakmica Zelje koje sam pratio ispadao kao iz voza na beku i po meni jedan od igraca koji je pravo podbacio.
Sta vise,imam osjecaj da je bolji na krilu nego na beku jer tu do izrazaja dolazi njegova prodornost dok je u odbrani bio ocajan u onim tekmama koje sam gledao.Vozali su ga po njegovoj strani samo tako.

Mali Armin ce biti igracina,samo mu treba rutine i sigurnosti i nema sikirancije za njega.
Bajic isto odlican potencijal i drago mi je da ce obojica biti pozvani u repku.Smajl neka nastavi ovako da igra i nece biti uskracen za poziv takođe.
Pa jeste sigurno, barem trenutno. On kada je prebačen u Željin prvi tim svi su govorili da je bek al' se tu forsirao Čolić ili Stanić pretežno a Memija je igrao na krilu i to ekstra. I ove europske utakmice su mu haman prve na toj novoj poziciji, polako dok prođe ova sezona u PL dok se privikne na poziciju, biće on ekstra igrač.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 avg 2015, 15:25

Nema se šta privikavati na tu poziciju. Memija je u omladinskim selekcijama igrao štopera i beka.
DRUG NEBI TI PUNCA

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 26 avg 2015, 15:25

FaraonTM je napisao/la:
arhimed89 je napisao/la:S ovim tuzlakom se ne mogu sloziti u mnogim stvarima ali u vezi Memije je lik totalno u pravu.

Pa jeste sigurno, barem trenutno. On kada je prebačen u Željin prvi tim svi su govorili da je bek al' se tu forsirao Čolić ili Stanić pretežno a Memija je igrao na krilu i to ekstra. I ove europske utakmice su mu haman prve na toj novoj poziciji, polako dok prođe ova sezona u PL dok se privikne na poziciju, biće on ekstra igrač.
U juniorima je on igrao i stopera...
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 26 avg 2015, 15:56

Gizmo je napisao/la:Jel zna neko koj je ovaj Denis Omic? Ovo ljeto presao u Romu U17 iz Rieda. Ima momak 16 godina i austrijsko drzavljanstvo.
Bio u Bayernu i Juventusu i Juve ga htio ali menadžer radi Džeke i Pjanića ga poslao u Romu. Uzeo Austrijsko državljanstvo igrao za njihove u15 i u16 selekcije, bio kapiten Rieda i igra na poziciji štopera ili zadnjeg veznog.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 29 avg 2015, 21:28

Hodzic veceras na klupi Dinama, bilo bi dobro da Henriquez veceras ne zabije.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 30 avg 2015, 17:20

Ako je neko vec postavio izvinjenje.

FIFA odobrila: Kapiten Metza Emir Bijelić od sada može igrati za BiH

Kapiten U19 ekipe Metza Emir Bijelić (17) dobio je dozvolu FIFA-e da igra za Bosnu i Hercegovinu.

Bijelić je nakon nastupa za omladinske reprezentacije Luksemburga time stekao pravo za promjenu sportskog državljanstva i nastup u dresu Bosne i Hercegovine.

Našeg novog reprezentativca Luksemburg je pozivao i u “A” reprezentaciju, ali je on to odbio čekajući priliku da se dokaže u dresu Bosne i Hercegovine.

Nakon što su za Metz igrali Miralem Pjanić (Roma) i kadetski reprezentativac Mirza Mustafić (Borussia M’Gladbach), za ovaj tim je nedavno profesionalni ugovor potpisao i Bijelić koji je iako 17-godišnjak već kapiten U19 ekipe Metza.

Kapiten U17 reprezentacije Luksemburga, a naš budući reprezentativac već je nastupio i za seniorski “B” tim Metza.

Iza sebe ima nekoliko nastupa za U17 selekciju Bosne i Hercegovine u prijateljskim nezvaničnim susretima.

Emir Bijelić
datum rođenja: 16. januar 1998. godine,
1,84 m,
vezni red,
kapiten U19 ekipe Metz,
kapiten U17 reprezentacije Luksemburga.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 30 avg 2015, 23:13

Dvojica novajlija na Nestorovićevom spisku za Kazahstan

Mladi reprezentativci BiH koji će 2. septembra u 16:30 sati na stadionu „Asim Ferhatović Hase“ odigrati kvalifikacioni meč sa Kazahstanom okupili su se večeras u hotelu „Park“ u Vogošći.
„Petnaest igrača je već tu, a večeras i sutra će nam se priključiti Prevljak, Miletić i Lazić. Dobro je raspoloženje među igračima i u stručnom štabu. Reprezentativci su u dobroj formi u posljednje vrijeme, tako da očekujemo pozitivan rezultat protiv Kazahstana“, rekao je selektor Darko Nestorović.

Nikola Jelisić zbog bolesti i Dino Bajrić zbog adminstrativnih problema neće biti na raspolaganju selektoru u predstojećem susretu, te su naknadno u tim pozvani Ćazim Suljić (St. Etienne, Francuska) i Boban Lazić (Zwolle, Holandija).

Mladi reprezentativci će sutra na stadionu „Hakija Mršo“ u Vogošći odraditi dva treninga, prvi u 10 a drugi u 17 sati, dok će u utorak od 10 sati trenirati na stadionu „Asim Ferhatović Hase“, piše nfsbih.ba.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 30 avg 2015, 23:24

Hajde da vidimo i Lazića na djelu valjda. Šteta samo što Jelišić neće biti prisutan. Zvijer je od igrača za naše uslove :)

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: RE: Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la Goalgetter » 31 avg 2015, 08:41

bavarian_bk je napisao/la:Hajde da vidimo i Lazića na djelu valjda. Šteta samo što Jelišić neće biti prisutan. Zvijer je od igrača za naše uslove :)
Upravo, i mene zanima najvise Arjen Boban.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 31 avg 2015, 10:19

Obranu treba pojacavati u U21 a sredina i napad ne izgledaju uopce lose. Ima tu bas dobrih igraca.

Imperator98
Kontakt:

Post Postao/la Imperator98 » 31 avg 2015, 10:47

Omladinac Partizana Emir Azemovic(18) potpisao ugovor sa Benficom...ima li ko kakav info o igracu?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.