Uglavnom tu smo, ne samo ja neg i par odlicnih znalaca ove materije, pa se svi medjusobno guramo.
Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Pa sad.
Uglavnom tu smo, ne samo ja neg i par odlicnih znalaca ove materije, pa se svi medjusobno guramo.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Mis je prestao da radi, znaci skroz, ne moze se ni milimetar pomaknut pa sam kupio novi i prije dvije sedmice i opet isti problem.
Poslano sa mog GT-S7275R koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-S7275R koristeći Tapatalk
-
admir12345
- Kontakt:
The application or DLL C:/program file /google/chrome/application /43.0.2357.130/chrome.dll is not a valid windovs image.please check this against your installation diskette nemogqu uc nigdje zna li neko kako da rijesim ovo cudo.bez formatiranja
Imam problem kad postavim računar u stanje spavanja, nakon nekoliko minuta sam se upali. Da li je to zbog nekog programa ili bi trebao namjestiti negdje u postavkama 
- _forzamilan_
- Kontakt:
Vidi da ti nije wake up on lan uključen u biosu pa ga isključi.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Ne mogu da pronađem tu opciju, imam samo wake up ali za alarm .
- JoseMourinho
- Kontakt:
Idi u device manager, nadi mrežnu pa desbi klik i properties, onda gore izaberi power managment i odstrikiraj "Alliw this device to bring computer put od standby" 
Re:
Hvala, tu je bio problemJoseMourinho je napisao/la:Idi u device manager, nadi mrežnu pa desbi klik i properties, onda gore izaberi power managment i odstrikiraj "Alliw this device to bring computer put od standby"
Kada pokusam pokrenuti program izbaci mi ovu poruku. The application failed to initialize properly (0xc000001d). Click on Ok to terminate the application. Jel postoji neki nacin da se to rijesi.
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Evo ja bezveze proguglao i ovo su preporučili da se uradiPegi10 je napisao/la:Kada pokusam pokrenuti program izbaci mi ovu poruku. The application failed to initialize properly (0xc000001d). Click on Ok to terminate the application. Jel postoji neki nacin da se to rijesi.
I'm pretty sure that this problem shows up because of a malware / virus.
Try to scan your computer with "Malwarebytes".
Make sure that your running the scan in safe mode.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Skines ova dva programa:
https://www.malwarebytes.org/ i http://www.glarysoft.com/
Skeniras, ocistis, prvo sa malawarebytes pa onda glary.
Nakon toga, restart pc.
Ako ostane sl problem, ides u event viewer, pod custom views - administrative events, otvori error(e) uslikas i postavis ovdje.
https://www.malwarebytes.org/ i http://www.glarysoft.com/
Skeniras, ocistis, prvo sa malawarebytes pa onda glary.
Nakon toga, restart pc.
Ako ostane sl problem, ides u event viewer, pod custom views - administrative events, otvori error(e) uslikas i postavis ovdje.
Skinuo sam ih ali kod pokretanja malwarebytesa izbacuje istu poruku. Dok sam glary uspio pokrenuti.
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Ak ne moze malaware, nakon ciscenja sa glary, skines ovaj program http://www.majorgeeks.com/files/details ... epair.html (koji ce registar vratiti u stanje sl onom nakon reinstalacije sistema).
Istina, kada ides na repair (stavis da se nakon zavrsetka pc restartuje) proces ce trajati cak i pola sata.
Istina, kada ides na repair (stavis da se nakon zavrsetka pc restartuje) proces ce trajati cak i pola sata.
Željeznicar za život cijeli !
Uzeo sam polovan laptop koji nije previše korišten i par dana sve je bilo sasvim u redu. Nije se grijao puno, nije se čuo ventilator. I onda je postao glasniji, a nakon toga se čuje i neko krckanje malo sa lijeve, pa malo sa desne strane. Kontao sam da je do temperature, i onda sam istu izmjerio:
CPU: 45
Matična: 47
HDD: 42
Sad, ne znam da li je to krckanje normalno ili ne. Ako nije, onda do čega može biti
CPU: 45
Matična: 47
HDD: 42
Sad, ne znam da li je to krckanje normalno ili ne. Ako nije, onda do čega može biti
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Moze li se na google chrome-u staviti ona opcija da se ne spasava historija dok surfam, kao sto moze i na mozilli? I kako?
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ljudi, nabrzinu hica je...jel ima neka caka prilikom stavljanja pjesama na USB pa da normala pjeva u autu na cd playeru ?
imam jedan usb na koji je buraz stavljao i pjesme i slike i programe i foldere i ubacim u player, sve uredno pjeva...ja na svoj usb sta god uradim, pise nesto error na playeru...formatirao ga da je cist, nabacio pjesme na njeg (bez ikakvog foldera, samo copy-paste na njeg) i nece...
sta uraditi ?
imam jedan usb na koji je buraz stavljao i pjesme i slike i programe i foldere i ubacim u player, sve uredno pjeva...ja na svoj usb sta god uradim, pise nesto error na playeru...formatirao ga da je cist, nabacio pjesme na njeg (bez ikakvog foldera, samo copy-paste na njeg) i nece...
sta uraditi ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Skines ovaj dodatak https://chrome.google.com/webstore/deta ... mcblmmpfchwayneroo je napisao/la:Moze li se na google chrome-u staviti ona opcija da se ne spasava historija dok surfam, kao sto moze i na mozilli? I kako?
Ili koristis chrome u anonimnom nacinu.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Rijesio sam ovo za usb, samo pobris'o burazovo a turio svoje 
al jest ova sedmica smor, znaci jos jednom nek se ovo desi i vracam se na lijepi XP...svaki, al svaki put kad gasim laptop se pojavi "please do not power off or unplug your machine. Installing update xx of xx ..."...nekad bude 1 od 1 a trenutno ev doslo do 12 od 208 u pm...a pogasio sam ono windows update i ta sranja....ovo je iritantno do pizde materine..
al jest ova sedmica smor, znaci jos jednom nek se ovo desi i vracam se na lijepi XP...svaki, al svaki put kad gasim laptop se pojavi "please do not power off or unplug your machine. Installing update xx of xx ..."...nekad bude 1 od 1 a trenutno ev doslo do 12 od 208 u pm...a pogasio sam ono windows update i ta sranja....ovo je iritantno do pizde materine..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
ee hvala tiAsteriks je napisao/la:Skines ovaj dodatak https://chrome.google.com/webstore/deta ... mcblmmpfchwayneroo je napisao/la:Moze li se na google chrome-u staviti ona opcija da se ne spasava historija dok surfam, kao sto moze i na mozilli? I kako?
Ili koristis chrome u anonimnom nacinu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.