Bundesliga
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: Bundesliga
I stvarno Sona nema u kadru.... 
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
fakat ga nema, još ne mogu da vjerujem da je prešo iz tima koji igra direkt u LP ili u playoff redovno, odnosno iz tima koji je u konstantnom usponu u tim koji igra Evropsku ligu i nema tendencije za napredovanje pored engleskih velikana
il Son razmišlja da će Guzen ispast večeras pa ono konta svejedno mu je ha prešo ha ne prešo valja u Evropsku ligu
il Son razmišlja da će Guzen ispast večeras pa ono konta svejedno mu je ha prešo ha ne prešo valja u Evropsku ligu
Mislim da on svakako ne bi igrao...nije bio u sastavu ni protiv Hannovera.
Stream:
sop://broker.sopcast.com:3912/257667
Stream:
Izvini ako zanovjetam, imas li ace na engleskom?, ja sve što sam našao neki rusi...adnan24 je napisao/la:Mislim da on svakako ne bi igrao...nije bio u sastavu ni protiv Hannovera.
Stream:
Nisam nasao...jest da su Rusi ali slika je perfektna,dosta za mene 
- anelbavarac
- Kontakt:

Prognoziram im borbu za 5 mjesto.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Zao mi jw što ga nismo kupili, on bi u ovom Bayernu bio najbolji, ali nemaju svi mišljenje u upravi ko ja. Oni znaju najbolje, ali ovakav se igrač ne propušta u Bundesligi. Ozbiljna kritika KHR i Sammeru.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- schweinsteiger
- Kontakt:
Re: RE: Re: Bundesliga
Greivis je napisao/la:Koja dominacija Engleza na finansijskom trzistu. Ovo je strasno.muamerc je napisao/la:Šteta, a mogli su biti ozbiljni...akisarajevo92 je napisao/la:BREAKING: Heung-Min Son wechselt zu den Tottenham Hotspur, meldet @ksta_sport. Heute Medizincheck in London. #B04
Sve ok, ali 30 miliona?
Kakva dominacija u preplacivanju igraca Engleza.Dva osrednja igraca im uvalise Hoffenheim i Bayer za 70 i kusur miliona eura.
Ovo je za svakog respekta.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
#miasanmia
- kumkalesic
- Kontakt:
Lijep pogodak ovog što je doveden kao zamjena za Koreanca.
A baš mi je bilo čudno u početku zašto dovode ovog Mehmedia
Sad samo da odbrana ne pogriješi...
A baš mi je bilo čudno u početku zašto dovode ovog Mehmedia
Sad samo da odbrana ne pogriješi...
Joint_fc
Ganjaće oni još jedan sigurno. Al me nervira ovaj Bellarabi, tip igrača koji ne volim, al nikako.
- kumkalesic
- Kontakt:
Ma ja sam nekako kontao da će on biti unovčen ovo ljeto, jer je pravi tip igrača što se prodaje u Engleskojmuamerc je napisao/la:Ganjaće oni još jedan sigurno. Al me nervira ovaj Bellarabi, tip igrača koji ne volim, al nikako.
Joint_fc
Kako bi ovom Leverkusen legao Kevin Volland...ne znam da li ga Bayer uopste trazi ali po nacinu kako Leverkusen igra mislim da bi im Kevin legao ko budali samar
- Desperado09
- Kontakt:
Izgleda da KDB ide za rekordan iznos od 75 mil. + 5 mil bonusa...
http://www.sky.de/sky-sport-news/bundes ... wkz=WXFSL1
Malo je vremena ostalo Allofsu, ali za te pare može dovesti 2-3 top pojačanja. Sad treba da pokaže stare trikove, tj one zbog čega je svojevremeno u Werderu smatran najboljim menadžerom/sportskim direktorom lige.
P.S. Hakan i Admir deru guzove.
http://www.sky.de/sky-sport-news/bundes ... wkz=WXFSL1
Malo je vremena ostalo Allofsu, ali za te pare može dovesti 2-3 top pojačanja. Sad treba da pokaže stare trikove, tj one zbog čega je svojevremeno u Werderu smatran najboljim menadžerom/sportskim direktorom lige.
P.S. Hakan i Admir deru guzove.
Eto ga, Gotze 60m i svi zadovoljni, još im ostane 
- akisarajevo92
- Kontakt:
Posao stoljeća - još samo da ne zaštekaju pare, za 50 mil mogu uzeti pravo dobrog igrača.akisarajevo92 je napisao/la:80 milki uzeše....
ronaldo99 je napisao/la:Leverkusen do osmine, a jel ti znas da ce isti taj leverkusen igrati ligu europecoelho41 je napisao/la:mislim da će i Wolfsburg i Gladbach podbaciti u LP zbog manjka iskustva, Leverkusen možda i prođe u osminu finala, zavisi opet od žrijeba, uglavnom svaki bod Wolfsburga i Borusije će se slavit na ovom pdf.
- Desperado09
- Kontakt:
Fantastično je prošao i De Brujne. Potpisaće šestogodišnji ugovor vredan 20.000.000 evra po sezoni i postati najplaćeniji igrač u Premijer lige. Zaradiće u Mančesteru neverovatnih 120.000.000 evra!
???Desperado09 je napisao/la:Fantastično je prošao i De Brujne. Potpisaće šestogodišnji ugovor vredan 20.000.000 evra po sezoni i postati najplaćeniji igrač u Premijer lige. Zaradiće u Mančesteru neverovatnih 120.000.000 evra!
Netacno je to.
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.