Valjda je svima jasno ko je počeo o tome.suntu jeu je napisao/la:Zato što se kaže rječnik. Ne kaže se ni kirava, nego krava. Šta bi ti, da mijenjaš pravopis ? Sam si počeo o tome.Grandmaster je napisao/la:Opet se ti sprdaš, i nije moja pismenost tema ovog razgovora već nešto drugo.Uglavnom,u pravu si Željo je bog i batina ove lige.To što do prošle godine, sa skoro istim sastavom, nisu na strani boda uzeli preko 500 dana( ako se ne varam,mislim da je nešto tako bilo) je druga stvar,je li tako ? Ili ćemo opet o mojoj pismenosti ?![]()
I ne znam baš jesam li pogriješio u vezi riječi 'riječnik-rječnik' al' eto nek bude po tvom.
Druga stvar, u Želju je došlo najmanje pet novih igrača, a što je najbitnije vratio se Osim. Problem je što vi ne vidite da je Željo bio kita dok se nije vratio Osim, već je lakše napakovati teorije zavjere i ostale gluposti nego reći da je to vrhunski stručnjak.
I drug moj, znam da si željan titule i normalno je to ali nemoj misliti da smo mi ostali toliko naivni. Uživaj u toj tituli, i ja bih mada ne onako kako treba.