NK Zvijezda Gradačac

Nah1d
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Nah1d » 26 avg 2015, 15:25

Pod hitno izbrisati ili zaključati ovu temu , najmanje se debata vodi i raspravlja a najviše se ovdje svadaju . Kaljate obraz kluba , evo i o Dinamu se počelo raspravljati po ovoj temi , brisite ovo. Vidite da pola čaršije neće da ostavi svoj komentar a prate sigurno forum. I svakakvih sam komentara se nacitao ovdje al ovaj combe je definitivno najveći debil u državi , ni jedan post njegov nisam pročitao da je nešto lijepo vidio u klubu , upravi , pojačanjima , ljudima oko kluba. Očito da je većina ovdje nurdinih igrača koji su kao i on na koljenima otišli iz kluba. I svi su rekli da bez njih nema zvijezde a vidi nas , niko nikad poslje ispadanja iz 1. Lige se nije pojačao u ovoj mjeri , taj combe da je pametan znao bi da je bitno u prvoj polusezoni zadržat priključak i sačuvati koji dinar da možeš na polusezoni se pojacat još više i onda pregaziti konkurenciju. Al eto , svi su ovdje pametni , svi znaju sve a slabo ko smije da se predstavi. Još jednom vas molim da neko urgira u klubu ili gdje da se obavijesti služba urednici sportsport.ba da se ovo obrise ili zaključa.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 26 avg 2015, 15:40

Sta li ce combe naći loše u izgradnji krova na tribini, ponuda je izabrana izvođač je limoplast samo neznam još tačan početak izgradnje

moranjak
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la moranjak » 26 avg 2015, 15:43

Tkanton je napisao/la:Sta li ce combe naći loše u izgradnji krova na tribini, ponuda je izabrana izvođač je limoplast samo neznam još tačan početak izgradnje
Odlična vijest imaš još kakvih detalja sta bih se moglo radit

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 26 avg 2015, 16:05

solinas je napisao/la:Zvjezdasi,salihovic,mujic,saric,golman nikolic,prses,kiso...
Koju dvojicu BI na polusezoni uzeli na posudbu
jel se ti drogiras :?: cuj Kiso :?: pa taj momak ce zauzeti mjesto u prvoj nakon sto prodje zimske pripreme to ti garantujem ;) Saric takodjer nece nigdje ici povreda ga sad malo koci a Hus ga obozava :!: Nikolic se vraca nama cim Pirija ode. Prsec i mali Mujic (karlos) idu sigruno na posudbu
Sloboda Tuzla

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 26 avg 2015, 16:06

fukaratz je napisao/la:
solinas je napisao/la:Zvjezdasi,salihovic,mujic,saric,golman nikolic,prses,kiso...
Koju dvojicu BI na polusezoni uzeli na posudbu
jel se ti drogiras :?: cuj Kiso :?: pa taj momak ce zauzeti mjesto u prvoj nakon sto prodje zimske pripreme to ti garantujem ;) Saric takodjer nece nigdje ici povreda ga sad malo koci a Hus ga obozava :!: Nikolic se vraca nama cim Pirija ode. Prsec i mali Mujic (karlos) idu sigruno na posudbu
O tom potom druze.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

rasta1922
Kontakt:

Post Postao/la rasta1922 » 26 avg 2015, 16:09

Predlazem satnicu zatvaranja ovog pdf-a.
Veceras u devet uz vatromet,neka bude spektakularan kao sto je i ovaj pdf od samog osnivanja.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 26 avg 2015, 17:06

Tkanton je napisao/la:Sta li ce combe naći loše u izgradnji krova na tribini, ponuda je izabrana izvođač je limoplast samo neznam još tačan početak izgradnje
Pa ja sam za tu tribinu pisao još prije 10-ak dana. Bilo šta sa se uradi na stadionu je ekstra i za svaku pohvalu. Ali isto tako je tu tribinu neko trebao napravit(ljudi koje vi pljujete) da bi je neko pokrio. Kako jednom nećete da shvatite da ja nemam ništa protiv Zvijezde nego protiiv pojedinaca. Ja ljubav prema Zvijezdi iskazujem tako što je pratim preko 25 godina. Ja je nebojkotujem kao neki od vas dođe uprava koja mi se nesviđa i bojkot. Ja i dalje dolazim na stadion bez obzira dali su tu ljudi koje volim ili nevolim. Jer to je moj klub i moj grad. Ali za razliku od vas hoću da iznesem svoje mišljenje ako nešto valja ili ne valja. Volim imati svoj stav a ne čitav život svirati po tuđim notama i biti dupeuvlakač kao neki ovdje.

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 26 avg 2015, 17:14

E odlicno ako su se uspjeli dogovoriti jer ja sam za to cuo a i piso ovdje da je data ponuda da se odradi krov a kako znam i cijena ce biti prihvatljiva :bih:
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 26 avg 2015, 17:28

A ja opet cuo i to od ljudi koji su u upravi da od tog krova nema nista :(
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

redwhite

Post Postao/la redwhite » 26 avg 2015, 19:02

zovu me ljudi iz cijele BiH i pitaju: sta je sa tim krovom? ja nazovem u upravu i provjerim i dobijem odg: ako bude bit ce,ako ne bude nema nista od krova. eto malo provjerenih informacija da imate

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 26 avg 2015, 20:01

redwhite je napisao/la:zovu me ljudi iz cijele BiH i pitaju: sta je sa tim krovom? ja nazovem u upravu i provjerim i dobijem odg: ako bude bit ce,ako ne bude nema nista od krova. eto malo provjerenih informacija da imate
Slikam ti konstrukciju prvom prilikom

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 26 avg 2015, 20:45

Što ne mogu ovih bivših korisnika Zvijezdinih para..Pa kako Vas nije stid ovako pisati o svom klubu? Znači ako nemate više koristi,treba popljuvati i svaki korak ili ideju da se napravi nešto dobro..taj krov ako se napravi i za deset godina,ja ću biti sretan a Vi? Neka Vam je na čast..Klub se treba i mora voljeti i kada mu ide i kada neide..garantujem da 90% bivših uposlenika kao i uprave uopšte nedolazi ni na utakmice ali su zato prvi na forumu kada treba pljuvati po istoj.. :puke:

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 26 avg 2015, 21:45

Kako bi nam dobro legla sad 3 boda protiv Branitelja, biće teško al uz pravi pristup nije nemoguće.Da li ce Pavic i Đorđević imat pravo nastupa protiv Branitelja i šta je sa Mornara?

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 26 avg 2015, 21:58

Ja mislim da svi sad imaju pravo nastupa. Mornar i dalje povrijedjen kako ja znam

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 27 avg 2015, 06:21

Baš bih volio da se neko oglasi iz kluba dali će se radit krov ili ne , znam da je bio problem dug za porez ...

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 27 avg 2015, 09:16

Ništa od krova do daljnjega nažalost dobio sam informacije iz kluba

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 27 avg 2015, 19:42

Realno krov je veliki poduhvat mada ne i nemoguce.ja bi da se sve pare i paznja usmjeri na povratak na PL.a onda investirati u infrastrukturu .
Trica protiv branitelja bila bi ko kuca tako da momci navalte pa sta bude.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

redwhite

Post Postao/la redwhite » 27 avg 2015, 21:39

Tkanton je napisao/la:
redwhite je napisao/la:zovu me ljudi iz cijele BiH i pitaju: sta je sa tim krovom? ja nazovem u upravu i provjerim i dobijem odg: ako bude bit ce,ako ne bude nema nista od krova. eto malo provjerenih informacija da imate
Slikam ti konstrukciju prvom prilikom
Bojim se da se nismo bas najbolje razumjeli

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 avg 2015, 00:45

koliko citam ovdje komsije sljedecu idete onom nesretnom branitelju iz rodoca...ti samo za pare igraju..jos jedan u nisu privatnih hirova hercegovackih tajkuna tako da samo kesh dolazi u obzir...nesto poput onih nesretnika iz gabele...nit ih ko gleda nit koga zanimaju osim BLIZE rodbine...MOZDA...da ih pitas sto postoje samo bi ramenima slegnuli...al repa vole cudo jedno...sretno u subotu i mudro
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 28 avg 2015, 07:59

ko želi info o krovu na pp...

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.