Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 07 maj 2010, 14:14

ne mozete porediti olica i džeku kad su to dva totalno razlicita igraca sto se tice pozicije,džeko je klasicni napadac dok je olic vise krilni napadac,
ako cemo porediti džeku onda mozemo sa drogbom,ibrahimovicem, koji su jedini pravi centralni napadaci uz džeku,
ali opet džeko je puno mladji i ako bude zdrav i nastavio ovako igrati onda je samo pitanje kad ce biti proglasen za najboljeg igraca :D

a to je glupost sto neko pise prevazisao je bayern,bayern je usao na srecu u finale,to su gluposti to ce samo reci onaj koji mrzi bayern i koji navija za inter,jer klub koji udje u finale lige prvaka mora biti dobar,izbaciti jednog manchestera i lyona koji je reala izbacio mislim da tu nije samo sreca u pitanju ;)

laki
Kontakt:

Post Postao/la laki » 07 maj 2010, 14:32

samo nemoj real..ako ima imalo mozga nece otici TAMO!!!!!!! :o

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 maj 2010, 14:37

Realu svakako treba ovakav jedan biser. Dogodine mozda s njima i u cetvrtfinale.... :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 07 maj 2010, 15:29

johnnyHZ je napisao/la:
Željoman je napisao/la:ma igrat ce svake prestupne ako ode u Real...
fataj se ti Džeko Barce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: za.ebavam se bolje nek ode u Englesku, bar će igrat
STO NEBI IGRAO???' ko mu je konkurencija HIGUAIN :D :D :D smjesno...real osim raula,koji je na zalasku,NEMA napadaaca a to se pokazalo protiv liona...da je umjesto higuaina igrao dzeko bilo bi 4-1 za real... :D

Kako bolan mozes reci za Higuaina da je smijesan?? Stvarno nekad se ovdje pretjera i to toliko puno da brod ne bi mogao povuci.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 07 maj 2010, 15:56

da je dozivjeti pa vidjeti koliko bi drogba (ili ruzneey)dao golova da iza sebe ima u veznom redu igrace kao sto je (izuzev misimovica) slusaj ovo sad MAKOTO HASEBE;DEJAGAH;ZIANI;KAHLENBERG;JOSUE;GENTHNER; i ostalo prosjecno niskointeligentno kvazifudbalersko smece....A dzekson vec dvije godine daje vise od 20 golova po sezoni, sto je uspio ulf kirsten, i NIKO VISE, gdje je ove sezone Grafite, Helmes....svi mogu imati srece jednu sezonu dvije zaredom , eh to nije vise sreca...TO JE ZNANJE....i sad ovdje neki pisu kako PRECJENJUJEMO DZEKSONA,jest svaki prosjecni napadac moze dati dvije sezone vise od dvadest golova, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: moze moze al sutra pardon malo sutra.....dzeko je najjaci napadac bundeslige, nju je prevazisao....sad je na redu spanija ili engleska....ili inter u italiji, sve ostalo je stepenica ispod ili stagniranje u karijeri....pa pogledajte golove kojom lakocom prelazi tamo nekakve fudbalere werdera i to dva puta pa to je umjetnost.............

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 07 maj 2010, 16:14

Adinjo je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:
Željoman je napisao/la:ma igrat ce svake prestupne ako ode u Real...
fataj se ti Džeko Barce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: za.ebavam se bolje nek ode u Englesku, bar će igrat
STO NEBI IGRAO???' ko mu je konkurencija HIGUAIN :D :D :D smjesno...real osim raula,koji je na zalasku,NEMA napadaaca a to se pokazalo protiv liona...da je umjesto higuaina igrao dzeko bilo bi 4-1 za real... :D

Kako bolan mozes reci za Higuaina da je smijesan?? Stvarno nekad se ovdje pretjera i to toliko puno da brod ne bi mogao povuci.
MA PRICAJ TI STA HOCES HAVERU,IMATI ONAKVE BEZNJAKE IZA LEDJA kao sto ih on ima i promasivati onoliko prilika..... on je jedan PROSJECAN napadac .....onakvih ima na izvoz,a mozda se malo izdize jer igra u realu...DA igra kao dzeko u nekoj prosjecnoj ekipi i da mora 80% golova SAM zabiti pitao bi te ja KO JE HIGUAIN ...ovako sa par metara ubacuje(ponekad :D ) koji gol i to je to .....u onakvoj ekipi dzeko bi prekucao 30 :D al ovo ozbiljno mislim
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 07 maj 2010, 16:20

Vidim na naslovnici Dzeko,evo ga reko Man. trazi,kad ono... :D
...nisu mogli da te ugase!!!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 07 maj 2010, 16:26

@johnnyHZ....Smijesno je to sto govoris, ali ipak to je tvoje misljenje. Ali eto ti sam uzmi i pogledaj samo nekoliko sezona unazad, tacnije od 06/07 pa evo do sada pa ces se sam uvjeriti koliko je taj lik napredovao, i da nije rijec o prosjecnom igracu. Covjek je izborio prvi tim, iako je tek bio cetvrti napadac, cisto sumnjam da to moze neki prosjecan igrac.Skinuo je jednog Benzemu, koji je dovede kao veliko pojacanje. Uzmemo li u obzir da je Dzekin vrsnjak ako se ne varam, garant ce biti jedan od vodecih napadaca zajedno sa Dzeko. Da se razumijemo, nisam realovac i ne gotivim taj tim, ali lik rastura. I smijesno je reci da eto "ponekad ubacuje koji gol" kad se pogleda kakave je golove dao. Pozz.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 07 maj 2010, 16:28

higuain je smece od covjeka igrac koji u vaznoj tekmi ne moze gola dati
kloc retardirani
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 07 maj 2010, 16:29

Adinjo je napisao/la:@johnnyHZ....Smijesno je to sto govoris, ali ipak to je tvoje misljenje. Ali eto ti sam uzmi i pogledaj samo nekoliko sezona unazad, tacnije od 06/07 pa evo do sada pa ces se sam uvjeriti koliko je taj lik napredovao, i da nije rijec o prosjecnom igracu. Covjek je izborio prvi tim, iako je tek bio cetvrti napadac, cisto sumnjam da to moze neki prosjecan igrac.Skinuo je jednog Benzemu, koji je dovede kao veliko pojacanje. Uzmemo li u obzir da je Dzekin vrsnjak ako se ne varam, garant ce biti jedan od vodecih napadaca zajedno sa Dzeko. Da se razumijemo, nisam realovac i ne gotivim taj tim, ali lik rastura. I smijesno je reci da eto "ponekad ubacuje koji gol" kad se pogleda kakave je golove dao. Pozz.
nemoj me ba sikirati nevolim real ....MRZIM ga od 98-me i onog gola iz offsajda onog srbina(nikad mu halaliti necu) :D
ali kakve promasaje ovaj lik ima higuain to je bas za plakati .... al ok ti mislis da je dobar ja NE .. :D i to je to ...bitno je da je ovo samo PATKA i da dzekson dodje u JUVE :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 07 maj 2010, 16:37

reds je napisao/la:
daffy je napisao/la:Drogba, Rooney, Villa.. ok..

ali porediti manekenku Torresa sa Dzeksonom je vise smijesno.. pa ta balerina ne moze odigrati dvije tekme kako treba i to u timu kojem ima puno kvalitetnih igraca i u kojem ne mora Torres sam da igra.. Dzeko, lavcina, sam igra protiv citave Bundeslige i opet mu niko ne moze.. mozda je bio onaj nekadasnji Torres bolji, ali ovaj danasnji moze podruku sa Amaurijem i Iaquintom.. jedina razlika sto oni igraju, a on ne igra, a sva trojica ne postizu golove..
Postaješ kao @ljubav ili @paja. :mrgreen:
Amauri,Iaquinta ?
Gdje ti igraju ?

Džeko u Real ? :mrgreen:
Smiješno !
:? gdje sam napisao da su Amauri ili Iaquinta dobri.. sve sto sam rekao bilo je protiv njih.. vidis lijepo ovo boldano.. :mrgreen:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 maj 2010, 18:12

Ako vec ide,Real sto da ne.
Ko je prije tri godine razmisljao da ce Wolfsburg i opstanak uspjeti da ostvari a da ne govorim o tituli.
Ko je nakon zrijeba kontao da cemo prestici Tursku i biti na kraju cetiri boda ispred njih koja je bila treca u evropi na zadnjem takmicenju.
E pa mozete uperiti prstom na Dzekicu koji skoro jedan od najzasluzniji sto se i ta cuda desila.
Prema tome cudo broj tri bi trebalo da glasi Realcic bi napokon prosao to famozno ''cetvrt''finale i nekome hebo sve po spisku u LS.
Ako vec ide nek ide u klub,a ne ove sinteticke porculanske,vjestacke,para ''vrtigdjeburgijanece'' klubove.
mada i kod njih vrti ali Dzeko je zajebaniji i od para i od burgije ha ja.
Nek malo cova habla i espanol sta ima veze.
A imam osjecaj da bi naplatili Barceloni sa kamatama onih par sezona.Neka malo ohanu i oni.
ebo Messija,ibrahimsona hocemo Dzeku i ni jedne vise 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 07 maj 2010, 19:49

Jest da ne volim Real ama baš nikako ,ali ako ode kod njih bice mi drago za Džekana...nek uzme momak pare,kad se mogao Balja prodati se na foru (covjek došao ozljeđen u Real, ali Tošak je to odradio :lol: ) može vala i ubjedljivo najjaci špic Bundesa...gdje ce uzeti pare ako nece u Realu, onaj Perez je najveci džomet na dunjaluku , koliko je samo kloceva opario i usrećio :mrgreen:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 07 maj 2010, 20:25

johnnyHZ je napisao/la: MA PRICAJ TI STA HOCES HAVERU,IMATI ONAKVE BEZNJAKE IZA LEDJA kao sto ih on ima i promasivati onoliko prilika..... on je jedan PROSJECAN napadac .....onakvih ima na izvoz,a mozda se malo izdize jer igra u realu...DA igra kao dzeko u nekoj prosjecnoj ekipi i da mora 80% golova SAM zabiti pitao bi te ja KO JE HIGUAIN ...ovako sa par metara ubacuje(ponekad :D ) koji gol i to je to .....u onakvoj ekipi dzeko bi prekucao 30 :D al ovo ozbiljno mislim
pa mozda bi dzeko zabio i 40 golova a mozda i ne bi... smijesno je da osporavas Higuainov kvalitet i da sebe ujedno smatras kompetentnom osobom za argumentovanu diskusiju... dzeko mozda igra u losoj ekipi, ali se dzeko ove godine takodjer nafulao zicera, i da nije, imao bi preko 30 golova... u prosloj utakmici recimo je fulao... NE OSPORAVAM DZEKIN KVALITET (za one koji ce se sad javiti s pricom kako pljujem po svemu sto je nase i ta primitivna sranja), ali ni Dzeko nije robot, i on fula velike prilike tako da...

Nek nije Higuain bolji od njega, ali govoriti za tog igraca da je prosjecan je presmijesno...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 07 maj 2010, 20:27

tax je napisao/la:higuain je smece od covjeka igrac koji u vaznoj tekmi ne moze gola dati
kloc retardirani
Nije ni Dzeko dao gol u svojim veoma vaznim utakmicama. DVA PUTA Fulham i Portugal. Da li ga to cini klocem?

Zapitaj se sta ustvari pises...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 maj 2010, 20:34

_dreamer_ je napisao/la:
tax je napisao/la:higuain je smece od covjeka igrac koji u vaznoj tekmi ne moze gola dati
kloc retardirani
Nije ni Dzeko dao gol u svojim veoma vaznim utakmicama. DVA PUTA Fulham i Portugal. Da li ga to cini klocem?

Zapitaj se sta ustvari pises...
Da je zabio u svakoj vaznoj tekmi.Dzeko bi onda kosta 400 miliona a ne 40 8-)
Nije zabio ni Messi u dosta vaznih tekmi,pa se covjek nasmije kad ga ''h-igvanom''uopste usporede.
To jest ako kakav bubne tu bombu.
Jasta je nego kloc,treba ga u Laktase. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 maj 2010, 00:34

^ Hoću samo kratke odgovore.. KOJA JE JAČA LIGA: ENGLESKA ILI NJEMAČKA ? GDJE JE TEŽE IGRATI .. brzinski, hajmo ...

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 08 maj 2010, 00:39

daffy je napisao/la:
reds je napisao/la:
daffy je napisao/la:Drogba, Rooney, Villa.. ok..

ali porediti manekenku Torresa sa Dzeksonom je vise smijesno.. pa ta balerina ne moze odigrati dvije tekme kako treba i to u timu kojem ima puno kvalitetnih igraca i u kojem ne mora Torres sam da igra.. Dzeko, lavcina, sam igra protiv citave Bundeslige i opet mu niko ne moze.. mozda je bio onaj nekadasnji Torres bolji, ali ovaj danasnji moze podruku sa Amaurijem i Iaquintom.. jedina razlika sto oni igraju, a on ne igra, a sva trojica ne postizu golove..
Postaješ kao @ljubav ili @paja. :mrgreen:
Amauri,Iaquinta ?
Gdje ti igraju ?

Džeko u Real ? :mrgreen:
Smiješno !
:? gdje sam napisao da su Amauri ili Iaquinta dobri.. sve sto sam rekao bilo je protiv njih.. vidis lijepo ovo boldano.. :mrgreen:
dovoljno si reko s onim da je juve najveci klub i da je zlatna kanta lige melo medju top 5 zadnjih veznih :lol: :lol: :lol:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 maj 2010, 01:30

OTNYS_YNWA je napisao/la:^ Hoću samo kratke odgovore.. KOJA JE JAČA LIGA: ENGLESKA ILI NJEMAČKA ? GDJE JE TEŽE IGRATI .. brzinski, hajmo ...
Njemacka liga nije jaca ali jeste pametnija i brza. :mrgreen:
Sto se tice gdje je teze igrati,zavisi koliko te placaju. ;) 8-)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 08 maj 2010, 01:33

OTNYS_YNWA je napisao/la:^ Hoću samo kratke odgovore.. KOJA JE JAČA LIGA: ENGLESKA ILI NJEMAČKA ? GDJE JE TEŽE IGRATI .. brzinski, hajmo ...
gdje imas bolje suigrace koji ti olaksavaju posao?? brzinski eng ili njem.? ;)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, CAGarfia, Edincapitano, kontra, Proximic i 71 gost.