Semir Štilić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Gabon
Kontakt:

Re: Semir Štilić

Post Postao/la Gabon » 26 avg 2015, 22:46

GOLCINA :bih:

Kako god igrace u EL. :kafa:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

STEF
Kontakt:

Post Postao/la STEF » 26 avg 2015, 22:51

Bravo Semire.Nadam se da ce nastaviti i u EL da kaznjavas protivnike.

:bih: :bih:

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 26 avg 2015, 22:59

bhfanatic14 je napisao/la:Ma ja sta ce nama igrac lige prvaka, daj ti nama odpad sturma i hajduka :puke:

Stilic semir unosi nemir...
Ah ta legendardna sintagma "igrač Lige prvaka"... Zadnji put smo se načitali toga kad je Dilaver igrao elitno takmičenje, no to je iz nekog razloga utihnulo kad je prešao u moćni Ferencváros.

zizu1991
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Semir Štilić

Post Postao/la zizu1991 » 26 avg 2015, 23:06

bhsport je napisao/la:Reci mu još jednom da zabije opet golcinu. Stilic Semir unosi nemir!
Maestro fudbala, doktore
Šta sam rek'o što nije istina? U odbrani ne postoji, pokrivanje terena je za njega misaona imenica, duel igra također.
Izvanredna tehnika i slobodni udarci su nešto fantastično što posjeduje, što pripada jednom pravcu, napadu.

A ti kmeči i dalje.

EDIT: Zaboravih, čestitke Štila! :bow:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Effenberg
Kontakt:

Re: RE: Re: Semir Štilić

Post Postao/la Effenberg » 26 avg 2015, 23:20

bhfanatic14 je napisao/la:Ma ja sta ce nama igrac lige prvaka, daj ti nama odpad sturma i hajduka :puke:

Kupa uefa hehe. Ali slazem se da je trebo biti na spisku al ne sumnjam da ce bit na slijedecem. Niko nije ocekivo ovakav rasplet.

Gesendet von meinem ALE-L21 mit Tapatalk
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 avg 2015, 23:55

doktore :tokralju:
DRUG NEBI TI PUNCA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 avg 2015, 23:59

:bow: :bow:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 27 avg 2015, 00:05

Majstor :bow: :bow:

STEF
Kontakt:

Post Postao/la STEF » 27 avg 2015, 00:42

Stilaaa :tokralju: :tokralju: :tokralju:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 27 avg 2015, 03:50

Dobro je odigrao, odlicne lopte dijeli. Svaka cast za gol

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 27 avg 2015, 07:47

zizu1991 je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Reci mu još jednom da zabije opet golcinu. Stilic Semir unosi nemir!
Maestro fudbala, doktore
Šta sam rek'o što nije istina? U odbrani ne postoji, pokrivanje terena je za njega misaona imenica, duel igra također.
Izvanredna tehnika i slobodni udarci su nešto fantastično što posjeduje, što pripada jednom pravcu, napadu.

A ti kmeči i dalje.

Sta sad hoces da ti se da orden jer si otkrio toplu vodu? Stilic je od njegovih pocetaka takav igrac, to znaju i ptice na grani da je defanzivno slab kao i cijeli nas vezni red izuzvev Besica i donekle Pjanica, isti ti je Medo, Tino, prije Miske i kompanija, ali Stilic u svojim klubovima nikad nije ni imao pretjeranu obavezu da se vraca nazad, ali to nadonadi ovakvim potezima, ili maestralnim asistencijama. Da je 2009 presao u Bundesligu, to bi se vjerovatno i korigovalo i danas bi bio kvalitetniji igrac, ali pogresne odluke oko transfera i los reprezentativni status su ga danas dovele tu gdje jeste.
Stilic nam treba u repki, makar kao djoker sa klupe jer definitivno je igrac koji potezom moze rijesiti utakmicu.
Ne kaze se djaba Stilic Semir unosi nemir.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 27 avg 2015, 07:57

dubrovnik je napisao/la:

Zuris kao i obicno, ali ajde.
A sta sinoc nije se igrala liga prvaka??? Ili mozda vi vidite ja nevidim ?! Vidim papetovci odma jedva docekali kiks stlica koja bagra ... tino i anel mogu ovo samo sanjat da igraju, a kamoli da dadnu onakav evrogol u evropi !!! Jadovi :puke:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 27 avg 2015, 10:09

bhfanatic14 je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:

A sta sinoc nije se igrala liga prvaka??? Ili mozda vi vidite ja nevidim ?! Vidim papetovci odma jedva docekali kiks stlica koja bagra ... tino i anel mogu ovo samo sanjat da igraju, a kamoli da dadnu onakav evrogol u evropi !!! Jadovi :puke:
Ja nisam nikakav papetovac a ako je on igrao LP igralo je i Sarajevo pa imas onda buljuk potencionalnih reprezentativaca. Jedno su kvalifikacije za LP a drugo LP. Makar po meni.

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 27 avg 2015, 11:48

dubrovnik je napisao/la:

po tome je i sarajevo igralo ligu prvaka, onda da pozovemo dulju :mrgreen:
Zadnja izmjena: giannini, dana/u 27 avg 2015, 11:54, ukupno mijenjano 1 put.

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 27 avg 2015, 11:54

bhsport je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:
Maestro fudbala, doktore

A ti kmeči i dalje.

Sta sad hoces da ti se da orden jer si otkrio toplu vodu? Stilic je od njegovih pocetaka takav igrac, to znaju i ptice na grani da je defanzivno slab kao i cijeli nas vezni red izuzvev Besica i donekle Pjanica, isti ti je Medo, Tino, prije Miske i kompanija, ali Stilic u svojim klubovima nikad nije ni imao pretjeranu obavezu da se vraca nazad, ali to nadonadi ovakvim potezima, ili maestralnim asistencijama. Da je 2009 presao u Bundesligu, to bi se vjerovatno i korigovalo i danas bi bio kvalitetniji igrac, ali pogresne odluke oko transfera i los reprezentativni status su ga danas dovele tu gdje jeste.
Stilic nam treba u repki, makar kao djoker sa klupe jer definitivno je igrac koji potezom moze rijesiti utakmicu.
Ne kaze se djaba Stilic Semir unosi nemir.
pa i ne kaze, kaze se tuce semir unosi nemir a vi podjonili :mrgreen:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 27 avg 2015, 12:02

Majstorski Štila, majstorski! :tokralju:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 27 avg 2015, 12:56

dubrovnik je napisao/la:

A sta sinoc nije se igrala liga prvaka??? Ili mozda vi vidite ja nevidim ?! Vidim papetovci odma jedva docekali kiks stlica koja bagra ... tino i anel mogu ovo samo sanjat da igraju, a kamoli da dadnu onakav evrogol u evropi !!! Jadovi :puke:[/quote]
Ja nisam nikakav papetovac a ako je on igrao LP igralo je i Sarajevo pa imas onda buljuk potencionalnih reprezentativaca. Jedno su kvalifikacije za LP a drugo LP. Makar po meni.[/quote]

e cuj ovo mijesat sarajevo sa stilicem...jedno je drugi krug gdje je sarajevo ispalo bez ispaljenog metka a drugo je ovaj playoff gdje su sve najbolje ekipe sto se bore za ulazak. Onda mozemo reci za tinu nista nema gola u evroligi lose je to daj cijeli zeljo je bolji i oni su igrali evropsku ligu.tu cemo trazit potencijale..mozemo i olimpic pratit cijeli. Volite vi umanjit igrace kao stilica koji je za klasu bolji od tine. A dizete ono u zrak sto vam se servira od lopova.
Stadion Koševo

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 avg 2015, 12:57

Cuj Mesa nam servira lopova :nedam:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 27 avg 2015, 12:58

dubrovnik je napisao/la:

Ja nisam nikakav papetovac a ako je on igrao LP igralo je i Sarajevo pa imas onda buljuk potencionalnih reprezentativaca. Jedno su kvalifikacije za LP a drugo LP. Makar po meni.[/quote]

e cuj ovo mijesat sarajevo sa stilicem...jedno je drugi krug gdje je sarajevo ispalo bez ispaljenog metka a drugo je ovaj playoff gdje su sve najbolje ekipe sto se bore za ulazak. Onda mozemo reci za tinu nista nema gola u evroligi lose je to daj cijeli zeljo je bolji i oni su igrali evropsku ligu.tu cemo trazit potencijale..mozemo i olimpic pratit cijeli. Volite vi umanjit igrace kao stilica koji je za klasu bolji od tine. A dizete ono u zrak sto vam se servira od lopova. Po kakvoj vi logici idete da mi je znati :facepalm: .[/quote]
Stadion Koševo

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 27 avg 2015, 13:05

Jest ti Tino komplekse nabio, sa svakim igracem ga povezujes
Nad tobom sunce najljepše sja

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beli98, Google Adsense [Bot], napapijri1987, zikerrz21 i 33 gosta.