Marotta ne zna da proda pa sta? Ali zato Sabatini znamuxa je napisao/la:Sto ste tako subjektivni. Kad vi dovedete igraca kojem je istekao ugovor za 0 eura onda je to sposobnost vase uprave, a kad drugi dovedu od vas igraca pod ugovorom za 0 eura onda to nije nesposobnost uprave nego gospodski potez. Malo objektivnosti nebi škodilo. Peace
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Marotta ne zna da proda, mislim slabo mu to ide, al ovo sto ovaj poredi je glupost, dvije razlicite stvari/situacije.Andrej je napisao/la: Marotta ne zna da proda pa sta? Ali zato Sabatini zna
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Pa dobro ima tu i jednog i drugog realno, činjenica je da se Marotta nije pokazao do sad kao neko ko zna dobro prodati igračamuxa je napisao/la:Sto ste tako subjektivni. Kad vi dovedete igraca kojem je istekao ugovor za 0 eura onda je to sposobnost vase uprave, a kad drugi dovedu od vas igraca pod ugovorom za 0 eura onda to nije nesposobnost uprave nego gospodski potez. Malo objektivnosti nebi škodilo. Peace
Iako mi je ovo veoma glup potez sa finansijskog aspekta (iako će biti fina ušteda na plati), ali ponovo Llorente je zaslužio zbog svega da mu se izađe u susret, bili bi mi ga žao gledati kao 5og napadača u Juventusu.
Ali porediš ovo sa igračima koji dolaze za 0, nema nikakve veze, jer se tad pita igrač i agent, a ovdje se mnogo pitao Juventus.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- IlCapitano
- Kontakt:
Sposobnost uprave je da prepozna koji igrac ce biti dobar za 0 eura jer Ronaldu ne istice ugovor, nego starijim i istrosenijim igracima.muxa je napisao/la:Sto ste tako subjektivni. Kad vi dovedete igraca kojem je istekao ugovor za 0 eura onda je to sposobnost vase uprave, a kad drugi dovedu od vas igraca pod ugovorom za 0 eura onda to nije nesposobnost uprave nego gospodski potez. Malo objektivnosti nebi škodilo. Peace
Druga stvar, gospodski potez je jer je Juventus njemu uradio uslugu i pustio ga dzaba da ide gdje hoce, a mogli su ga slati na posudbe do isteka ugovora.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- L'Avvocato
- Kontakt:
Pa jedno je dovesti igrača kome je istekao ugovor i ubosti s tim transferom. Drugo je odlučiti pustiti igrača pod ugovorom, jer želi da ide (Tevez, Nando). Meni je to baš gotivno.muxa je napisao/la:Sto ste tako subjektivni. Kad vi dovedete igraca kojem je istekao ugovor za 0 eura onda je to sposobnost vase uprave, a kad drugi dovedu od vas igraca pod ugovorom za 0 eura onda to nije nesposobnost uprave nego gospodski potez. Malo objektivnosti nebi škodilo. Peace
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Ok, vase mišljenje, a ove komentare na nivou maloljetnika ne vrijedi komentarisati 
Il Club più titolato al mondo!
Sretno kralju

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- IlCapitano
- Kontakt:

United, Galatasaray, Borussia M.
Zadnja izmjena: IlCapitano, dana/u 26 avg 2015, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Bayer L (da osvetimo fasiste
)
Sevilla (da ugostimo udomljene
)
Dinamo (da se ode na utakmicu
)
Sevilla (da ugostimo udomljene
Dinamo (da se ode na utakmicu
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Glup potez raskidanja ugovora sa Llorenteom ukoliko ne dođe neki 'kapitalac' (a vjerovatno neće), Llorente je još imao šta da pruži i uvijek će više od Zaze. 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
- IlFantasista
- Kontakt:
Za koliko su nas obogatili Apotekari?
Bit ce pojacanja do kraja mercata.
Bit ce pojacanja do kraja mercata.
Kun fejekun!
Za 20 miliona, tamo na SA neko stavio.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Nije glup zato sto je imao strasno ogromnu platu i ovim raskidom ce se stvoriti jos malo prostora za nadam se neku 10-tku a glup je sto se mogao unovcit, pa i 5 mil. al' eto.Marchisio je napisao/la:Glup potez raskidanja ugovora sa Llorenteom ukoliko ne dođe neki 'kapitalac' (a vjerovatno neće), Llorente je još imao šta da pruži i uvijek će više od Zaze.
Alessandro Del Piero !
- Burberry46
- Kontakt:
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma kakvih 20 miliona. Ni u snu. Ovim ispadanjem Lazia smo samo još više izgubili na popularizaciji lige. A dobili trenutno možda samo 2-3 miliona. Ne više od 5 sigurno. Uvedena su neka nova pravila. Roma je više zaradila nego mi tako da je to nebitno.Gefufna je napisao/la:Za 20 miliona, tamo na SA neko stavio.
★★★
-
gojzerica
- Kontakt:
Juve
Arsenal
Sevilla
Astana
Arsenal
Sevilla
Astana
- IlFantasista
- Kontakt:
Dobili minimalno 10 miliona eura ispadanjem Lazija, ima na Tutto Juve.
Ako je istina ovo za Bayern i Comana, ja bih ga odmah prodao i doveo Witsela i Draxlera.
Ako je istina ovo za Bayern i Comana, ja bih ga odmah prodao i doveo Witsela i Draxlera.
Kun fejekun!
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Ma hebes i witsela i draxlera, sve su to dobri ali ne i odlicni igraci..od para sto nam je ostalo sve gurnuti na jednu klasu na amc poziciji i bog da nas vidi.
#ALLEGRIOUT
- akisarajevo92
- Kontakt:
Zbog Calcia, vise bi volio da su prosli.If Lazio fail to qualify for the Champions League in their game against Leverkusen tonight, Juventus & Roma would receive €8-9m each. [Sky]
S obzirom da im sigurno dolazi KDB, nije nemoguce, ali tuttorsport... Nisam za.Tuttosport, Juventus are ready to swoop again on Manchester City attacking midfielder Samir Nasri.
Juventus management are about to call Schalke 04 again and submit them a new proposal. The request set on the player, currently on a deal with Gelsenkirchen side until June 2018, has been lowered to 28 million euros.
Don't believe the hype.
Bayern Munich have increased their offer for Kingsley Coman but Juventus are resisting (via @DiMarzio)
24 miliona navodno. Ja pojma nemam sta ljudi vide u Comanu. Istina, talentovan je, ali ja sam u jednom trenutku pomislio da je Messi u pitanju koliko su ga svi uzdizali. Izuzev Parme u kupu, ja ne pamtim njegov nijedan detalj kojim je on pokazao da je wonderkid. Istina, 19 mu je godina, ali Mimo u tim godinama ubaci 4 komada na San Siru. Ako je Bayern ovoliko zagrizo, em se mogu izvuci odlicne pare, em se mozda moze trejdat za Gotzea. A i realno ne vidim nacin da Coman izrazi puni potencijal u Juventusu kada igrao bez krila.
24 miliona navodno. Ja pojma nemam sta ljudi vide u Comanu. Istina, talentovan je, ali ja sam u jednom trenutku pomislio da je Messi u pitanju koliko su ga svi uzdizali. Izuzev Parme u kupu, ja ne pamtim njegov nijedan detalj kojim je on pokazao da je wonderkid. Istina, 19 mu je godina, ali Mimo u tim godinama ubaci 4 komada na San Siru. Ako je Bayern ovoliko zagrizo, em se mogu izvuci odlicne pare, em se mozda moze trejdat za Gotzea. A i realno ne vidim nacin da Coman izrazi puni potencijal u Juventusu kada igrao bez krila.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.