Gesendet von meinem ALE-L21 mit Tapatalk
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Muhamed Bešić
Izgleda mi puno vise masivniji spram prosle sezone. Ne znam s cim ga tove al bice on jak ko bizon dosad je bio ko pit bul.
samo u kost
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Isto kao Džeko nakon prve sezone u Engleskoj.Effenberg je napisao/la:Izgleda mi puno vise masivniji spram prosle sezone.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Lijepa teretana!Virtu4l je napisao/la:Isto kao Džeko nakon prve sezone u Engleskoj.Effenberg je napisao/la:Izgleda mi puno vise masivniji spram prosle sezone.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- AndreWilliams
- Kontakt:
120 min je super vijest. Nisam gledao utakmicu, ali sam na hajlajtsima upratio ono okretanje guzice kod prvog gola, kad ga je igrac izbacio iz igre kao da se radi o amateru i treci gol je pao preko njega, kad su se usetali u 16-erac odigravsi dupli pas. Ozljeda je ostavila traga, ali je za nadati se da ce to Mume ispraviti do Belgije. Treba nam raspolozen za igru, rastrcan i beskomromisan ako se mislimo cemu nadati. To su njegove utakmice. Odmah ce i Pjanic da igra 70% bolje.
jbte Bary i igrac dosad im je najmanje 2x 100% namjesto zicere u svom 16rcu , pa zamijeni ga Martinez ubaci Besica i onako Bary ima zuti ...
Cleverly je povrijeđen, još se ne zna koliko će odsustvovat', neka bude jedno tri mjeseca
Možda zato što je konkurencija Mumetu i izostankom dotičnog Mume će imati više prostora za igru.Momciluk je napisao/la:Kakve on ima veze sa Muhamedom?
Kako mu je on konkurencija kad igra naprijed, nije nijednom poceo utakmicu na DM. McC i Barry su mu konkurencija.HariTz je napisao/la:Možda zato što je konkurencija Mumetu i izostankom dotičnog Mume će imati više prostora za igru.Momciluk je napisao/la:Kakve on ima veze sa Muhamedom?
Ne kazem da i Cleverly ne moze igrati DM ali je Mume ispred njega na toj poziciji.
edit jedino da McC gurne naprijed i da stvori Mumetu prostor na Dm al to se nece desit.
This time next year we'll be millionaires.
McC može igrati naprijed to je tačno.. Ali i onako prebukirana im je sredina i ovo može značiti više prostora za igru. Nisam ja napisao da on ide u prvih 11, ali sigurno mu otvara više opcija i rotacija u timu.Momciluk je napisao/la:Kako mu je on konkurencija kad igra naprijed, nije nijednom poceo utakmicu na DM. McC i Barry su mu konkurencija.
Ne kazem da i Cleverly ne moze igrati DM ali je Mume ispred njega na toj poziciji.
edit jedino da McC gurne naprijed i da stvori Mumetu prostor na Dm al to se nece desit.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Najbolji u prvom poluvremenu.
Steta sto nije otisao bar na posudbu u tim kao Aston Villa, Palace.. gdje bi igrao redovno.
Steta sto nije otisao bar na posudbu u tim kao Aston Villa, Palace.. gdje bi igrao redovno.
Don't believe the hype.
Igracina, mudonja, suho zlato...Virtu4l je napisao/la:Majstorčino![]()
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Ocekujem ga u Chelseau sledece sezone, Mourinhu koji je sigurno gledao ovu utakmicu ne promicu ovakvi igraci. 
This time next year we'll be millionaires.
Upravo sam htio napisati... Mumeta ce Mou da kupi za sezonu-dvije.
shandrlike-tandrlike
Mume, Edin, Rusilac i Bega su pokazali klasu veceras. Mume volim te ko brata majke mi moje!!! Kako on izgleda djetinjasto ovako ko al kad izade na teren il se sklanjaj il te nece biti!!! To je njemu mozda najveci plus sto izgleda dosta djetinjasto pa igraci i ne ocekuju onu agresivnost od njega. 
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Goalgetter
- Kontakt:
Samo da se upisem nakon jos jednog odlicnog izadnja.
Ne treba puno polemisati, na nivou kao i uvijek.

Ne treba puno polemisati, na nivou kao i uvijek.
Jarane izgleda kao psiho pušten iz ludnice, pravi pogled serijskog ubicesoccerfan je napisao/la:To je njemu mozda najveci plus sto izgleda dosta djetinjasto pa igraci i ne ocekuju onu agresivnost od njega.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Principatus
- Kontakt:
Masina. On i Dzeko nam cine veliki dio reprezentacije.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Mašina. Svaka čast Mume.
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Google [Bot], Mostarska, RacioEmocionalan i 51 gost.