Meni je bolja "Crazy"Phill Jackson je napisao/la:dje me nadjerob do bagro je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Meni je bolja "Crazy"Phill Jackson je napisao/la:dje me nadjerob do bagro je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jao, kad se samo sjetimMonolog je napisao/la:HAHAHAHAHHA
Uz ovo se "breakalo" kad sam išao u 7-8 razred.
[youtube][/youtube]
ja kad god prebacim na mtv, uvjek budu nesto ko serije sta ja znam, najdraze mi je gledat JackAss, Game One itd itd, rijetko kad sam prebacio a da su bile pjesme na MTV-usemafresh je napisao/la:Ma sta stavljate ovu komercijalu sa MTV-ja, nije valjda da svi imate po 15 godina pa neznate sta valja!?
Zato sto snimaju maltene jedno te isto vise, onaj se dere JEAaaaaaaaaH, bas udara, ritam isti, melodija u pet deka, spotovi isti sa trebama, parama, šampanjcima i autima i to je to. Čast izuzetcima...QUARESMA 18<<< je napisao/la:ja kad god prebacim na mtv, uvjek budu nesto ko serije sta ja znam, najdraze mi je gledat JackAss, Game One itd itd, rijetko kad sam prebacio a da su bile pjesme na MTV-usemafresh je napisao/la:Ma sta stavljate ovu komercijalu sa MTV-ja, nije valjda da svi imate po 15 godina pa neznate sta valja!?
reds_forever je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Savrsenstvo![]()
Trenutno korisnika/ca: Confiance, Mocvara1991 i 40 gostiju.