amerosm je napisao/la:Ukoliko potpisemo Wayne-a imacemo naredne sezone brutalan napad...@AdamSchefter: Former Colts WR Reggie Wayne arrived in New England last night and is taking a physical with the Patriots today, per league ****.
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Max Allegri
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ratliff suspendovan i nece ga biti u odbrani ..fuck al se nama neda nikako...jako je vazna karika on u ovoj 3-4 odbtani..sad treba trazit alternative. .lik je velik i trebao je cunit gore taj front ...dvojicu smo tu izgubili a planirali smo ih onaj medzed is San Francisca i sad Ratliff
Covjek suspendovan zbog jos kad se to desilo 2013 godine ..uglavnom nema ga uprve 3 teske utakmice Packersi,Seattle i Arizona
Covjek suspendovan zbog jos kad se to desilo 2013 godine ..uglavnom nema ga uprve 3 teske utakmice Packersi,Seattle i Arizona
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 24 avg 2015, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Protekle sezone je imao sasvim dobru statistiku...64 hvatanja i 779 osvojenih yardi. Takodjer mislim da bi Wayne odgovarao Brady-ju jer moze igrati kao inside i outside WR. Ukoliko potpise nek ponovi proslogodisnju statistiku i onda sa ostalim oruzijem sa kojim Brady raspolaze moze se reci da je napad veoma jak.Mig_Mig je napisao/la:amerosm je napisao/la:Ukoliko potpisemo Wayne-a imacemo naredne sezone brutalan napad...@AdamSchefter: Former Colts WR Reggie Wayne arrived in New England last night and is taking a physical with the Patriots today, per league ****.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- randy_moss
- Kontakt:
Wayne potpisao jednogodisnji. 
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Opet hocete da pokupite informacije od Coltsarandy_moss je napisao/la:Wayne potpisao jednogodisnji.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- randy_moss
- Kontakt:
Malo nam 30, hocemo 40 razlike da ih ubijemo.SaltCityAttack je napisao/la:Opet hocete da pokupite informacije od Coltsarandy_moss je napisao/la:Wayne potpisao jednogodisnji.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
Sumnjam da ste nesto dobro dobili sa njim ! Bio je gotov prosle godine ! Ali hajde, lijepo ga je gledati jos jednu godinu, velicina je velicina
Ko vjeruje u njega, nek pokaze na fantasyu
Dodao bih da sto se tice mene, draft moze biti i od 18:00 
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 24 avg 2015, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja vjerujem u Hiltona i Gorea, a ne u tog starca
300 jardi i odaje tajne.. Max 
Imas jos mnogo toga da nabrojistuzlak1987 je napisao/la:Ja vjerujem u Hiltona i Gorea, a ne u tog starca300 jardi i odaje tajne.. Max
Max Allegri
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa poderat cu vasMig_Mig je napisao/la:Imas jos mnogo toga da nabrojistuzlak1987 je napisao/la:Ja vjerujem u Hiltona i Gorea, a ne u tog starca300 jardi i odaje tajne.. Max
vec tuzlak spremas li se za draft?
Nemoj da budes kanta za ------
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Bearsi trenutno trenitaju bez svoja prva 3 recivera doduse Royal je zdrav ali trojica od orve cetvorice ...valjda nsd ove povrede nece opet unakazit kao ranih sezona ...mislim da su bez obzira na sve trebali ostaviti jos ovu sezonu Marshalla i pokusati napraviti nesto vise u ovom novom sistemu ..bilo bi strasno kad bi ovako trcali, manje grijesili i onda kad imas Marshalla,Bennetta i Jeffereya u red zone i kad je to trcanje dobro onda to izgleda puno lakse..ali ko ce ga znat da ce se White povrijedit u pm
Edit:
Odlicno nema dalje...po meni ako se ovo nastavi bolje da odigraju sezonu kao zadnjih 2 3 utakmica prosle sezone tankiranje i to i draftat QB za buducnost ..jer ovako i zdravi mkzda uzmemo 6 7 pobjeda ili vise i necemo imati dobar pick za draft ...ne znam neka dobro razmisle jer povrede kad krenu one nece stati mi to znamo
Latest Bears injury clouds form over Jermon Bushrod, Pernell McPhee
Edit:
Odlicno nema dalje...po meni ako se ovo nastavi bolje da odigraju sezonu kao zadnjih 2 3 utakmica prosle sezone tankiranje i to i draftat QB za buducnost ..jer ovako i zdravi mkzda uzmemo 6 7 pobjeda ili vise i necemo imati dobar pick za draft ...ne znam neka dobro razmisle jer povrede kad krenu one nece stati mi to znamo
Latest Bears injury clouds form over Jermon Bushrod, Pernell McPhee
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
evo za fanove bearsa jedan tekst...
grantland.com/the-triangle/career-arc-the-collateral-damage-of-smokin-jay-cutler/?ex_cid=GrantlandFB
objektivan tekst o Jayu
grantland.com/the-triangle/career-arc-the-collateral-damage-of-smokin-jay-cutler/?ex_cid=GrantlandFB
objektivan tekst o Jayu
- tuzlak1987
- Kontakt:
Eli Manning je prosle godine izgubio Cruza za ACL pa imao najbolju sezonu u karijeri
AR isto nema Nelsona sada ali vjerujem da ce rasporediti lopte samo na drugog recivera, Cobb i Lacy ce dobiti vise lopti i uletit ce neko novi..
AR isto nema Nelsona sada ali vjerujem da ce rasporediti lopte samo na drugog recivera, Cobb i Lacy ce dobiti vise lopti i uletit ce neko novi..
E moj tuzlaktuzlak1987 je napisao/la:Eli Manning je prosle godine izgubio Cruza za ACL pa imao najbolju sezonu u karijeri![]()
Max Allegri
Pa Rodzo sam sebi da baca opet ce uzet diviziju.
Aha, kako da ne ! Nek se slika ove godine !alemsa je napisao/la:Pa Rodzo sam sebi da baca opet ce uzet diviziju.
Max Allegri
Lacy je top top 3 RB ove godine a sa povecanim workload-om mozda bude i najjaci. Cobb ce dobit malo vise lopti, ne sikiraj se ti za Rodzu, on bi i od tebe napravio WR
Tu te cekam misualemsa je napisao/la:Lacy je top top 3 RB ove godine a sa povecanim workload-om mozda bude i najjaci. Cobb ce dobit malo vise lopti, ne sikiraj se ti za Rodzu, on bi i od tebe napravio WR
Max Allegri
Ma nece Lacy biti do 6og picka, nea sanse, ne igramo s idiotima
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma dobar je text ...ali fakat ima i puno stvari u nasoj ekipi koje nisu bile kako treba rasporedjene...kad je dosao nije imao recivere osim TE Olsona kojeg su i trade..OL kriminalna ....ali definitivno ako pogledamo ovo sad kako su dosli ovi ljudi izgleda da je barem malo svatio neke stvari...drugaci izgleda i prvi izlazi u medije govori da su svi kolektivno kao i on bili losi na treningu..komunjcira sa OL i ostalim, sa trenerom i drugim i trecim QB na klupi i cita knjigu sto nikad nije radio....sa trcanjem i manje kad baca u ove dvije tekme je bio dobar ...treba ostat zdrav i pokusat nesto ..ja vjerujem da on moze ali moramo imati i puno srece sa povredama i svime drugimtillman je napisao/la:evo za fanove bearsa jedan tekst...
objektivan tekst o Jayu
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.