Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC
U pet utakmica primili smo samo jedan gol (i to autogol). Odbrana je izuzetno napredovala u odnosu na proslu godinu...
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
De ba malo budi realan,protiv koga si igrao,ovi su imali bar dva tri zicera vec pojma nemaju cekaj jaku tekmu pa cemo onda o odbranibulbasor je napisao/la:U pet utakmica primili smo samo jedan gol (i to autogol). Odbrana je izuzetno napredovala u odnosu na proslu godinu...
Ja bi da pohvalim naseg najboljeg igraca uz Smallinga do sada,koji je i veceras odigrap ua 10,naravno Shaw. Koliko energije i snage,brzine. Mislim da je bez peemca najbolji lijevi bek lige vec sada.
Zeljeznicar! 1921 !
Prosle godine u ovo doba smo primali 5 komada od Lestera..tajger je napisao/la:De ba malo budi realan,protiv koga si igrao,ovi su imali bar dva tri zicera vec pojma nemaju cekaj jaku tekmu pa cemo onda o odbranibulbasor je napisao/la:U pet utakmica primili smo samo jedan gol (i to autogol). Odbrana je izuzetno napredovala u odnosu na proslu godinu...
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Re: RE: Re: Manchester United FC
Mislim da ti nisi realan. Danas svi igraju,pogledaj Chelsea,s kim to oni su igrali? Kad kiksaju prozivat cemo ih itd,sad um skinut kapu,Bog nama ugodit ne moze,neki samo cekaju kiks da bi pljuvali.tajger je napisao/la:De ba malo budi realan,protiv koga si igrao,ovi su imali bar dva tri zicera vec pojma nemaju cekaj jaku tekmu pa cemo onda o odbranibulbasor je napisao/la:U pet utakmica primili smo samo jedan gol (i to autogol). Odbrana je izuzetno napredovala u odnosu na proslu godinu...
Zeljeznicar! 1921 !
Neki su samo realni i ne zive u svijetu maste, pa vide da je odbrana tanka te da ce biti meceva gdje ce unatoc odlicnoj vezi, stoperi morati iznijeti taj defanzivni teret pa nekad i sami zaustaviti jakog protivnika.
In the midst of chaos, there is also opportunity.
Odbrana naša je tanka, jučer su ispali 2 puta tako naivno, protiv prosječne EU ekipe.Asteriks je napisao/la:Neki su samo realni i ne zive u svijetu maste, pa vide da je odbrana tanka te da ce biti meceva gdje ce unatoc odlicnoj vezi, stoperi morati iznijeti taj defanzivni teret pa nekad i sami zaustaviti jakog protivnika.
Šta će biti kada bude iza leđa im Costa ili Aguero?
Uglavnom, treba vrhunski stoper.
Jesam vam rekao prošle sedmice, da smo sa pojacanjima završili.
P.S. stigao je dres i extra izgleda, sinoc sam prvi puta obukao i kupio sam knjigu Alex Fergusona u SSC u Sarajevu My Book prodavnica... knjiga 40 KM... ali boli glava... Došao sam do poglavlja o Beckhamu... nikada Fergie nije prežalio što nije izvukao maksimum iz njega i kako su ga mediji pojeli i uništili ogroman potencijal.
Top 3 greške su mu bile prodaja Jaap Stama i sam priznaje, da je tom prodajom United izgubio par važnih titula.
Također on je 2001 bio podnio ostavku, htjeo već ići u mirovinu, ali porodica ga natjerala da povuće odluku.
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
I meni se čini da pojedini jedva čekaju recimo neki Blindov kiks da bi mogli pljuvat. Ta priča o protivnicima ne pije vode. Četiri CS od pet utakmica, gdje je jedini primljen gol nesretni autogol su uvijek uspjeh. Pa, valjda dobro znamo kako se u zadnjih par sezona primalo golova i od kakvih sve ekipa.
Svakako, velike zasluge idu veznom redu (Schneiderlinu, prije svega) i hvala Bogu, zato su i dovedeni. Na kraju, timski rad je najbitniji, u oba pravca. I, da, Romero zasad dosta pouzdan, iako mu još uvijek ne vjerujem u potpunosti. Ne vidim kako bi ga De Gea sad mog'o skinut sa gola nakon ovih CS-ova, ako već ostane. Biće sigurno zanimljivo ako Romero i protiv Swanseaa bude na nivou.
Svakako, velike zasluge idu veznom redu (Schneiderlinu, prije svega) i hvala Bogu, zato su i dovedeni. Na kraju, timski rad je najbitniji, u oba pravca. I, da, Romero zasad dosta pouzdan, iako mu još uvijek ne vjerujem u potpunosti. Ne vidim kako bi ga De Gea sad mog'o skinut sa gola nakon ovih CS-ova, ako već ostane. Biće sigurno zanimljivo ako Romero i protiv Swanseaa bude na nivou.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Prije svega mislim na pritisak ofanzivne jacih protivnika te snalaznje stopera.
Niko sretniji od mene ak me Blind demantuje. Medjutim jasno je svima da ce biti i rotacija, a ne smijem ni zamisliti sta bi bilo da Small nije u pocetnom.
Niko sretniji od mene ak me Blind demantuje. Medjutim jasno je svima da ce biti i rotacija, a ne smijem ni zamisliti sta bi bilo da Small nije u pocetnom.
In the midst of chaos, there is also opportunity.
Sumnjao sam i ja u Blinda, al nije Van Gaal naivan, možda je ovo prilično dobar potez. Odbrana je izuzetno pojačana na bekovskim pozicijama u odnosu na proslu sezonu, uz vezu najjači dio tima. Kvalitetni zadnji vezni koji u svakoj situaciji mogu pomoći odbrani, zatvoriti rupe itd. Još Smalling u odličnoj formi, ostavlja dosta rezervi za drugog štopera, pogotovo protiv ekipa sa jednim napadačem koji igraju na krila. Blink tako malo rasterećen se uklapa odlično, izuzetno inteligetan, odlično čita igru, sposoban kvalitetno iznijet loptu, napraviti ofsajd zamku i plus je u organizaciji napada koristan. Malo je ekipa koje igraju sa dva klasna napadača kao kad su prije štoperi muku mučili sa Ronaldom i Raulom, Tevezom i Rooneyom i slično. Igru svi baziraju na krila, a imamo pouzdane bekove, ogroman plus u odnosu na proslu sezonu. Jedino smo tanki u defanzivnoj skok igri, al opet su tu i Morgan, Carrick il ko već da pomognu.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Bezveze vala. Počev od ove florescentne crvene ili narandžaste koja li je boja već, pa do ovog šorca. Sve 3 prošlosezonske garniture su za moj ukus bile ljepše od ovosezonskih, mada i adidasova 1. i 2. garnitura lijepo izgledaju svakako, ali je 3. bezveze skroz. Prošlosezonska 3. garnitura avion za ovu:

1946
kao da je vazno kako izgleda 3 garnitura mozda se bude koristila najvise 4 puta u citavoj sezoni
PROGNOZA
Paris Saint-Germain
Manchester United
Dynamo Kyiv
Malmö

PROGNOZA
Paris Saint-Germain
Manchester United
Dynamo Kyiv
Malmö

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Momci, zna li neko ima li u Tuzli negdje da se kupi SAF-ova knjiga?
Kontaktiraj http://mybook.ba/#!/ - kod njih sam ja kupio i imaju sigurno dostavu..Patrice_Evra_3 je napisao/la:Momci, zna li neko ima li u Tuzli negdje da se kupi SAF-ova knjiga?
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Van Gaal je u ovoj utakmici dao priliku Herreri da zaigra od početka, što je ovaj odlično iskoristio i upisao asistenciju te postigao pogodak. Menadžer Crvenih đavola bio je zadovoljan kako je Herrera odigrao na poziciji “desetke”. “Nije započeo dobro. Izgubio je mnogo lopti i dobio žuti karton. Razmišljao sam da ga izvedem iz igre, ali se on vratio u igru. Nakon toga odigrao je odličnu utakmicu, a na poziciji “desetke” bio je puno bolji. Veoma sam zadovoljan i sa njim.”
1946
Idemo draw nek nas sreca posluzi,daj nam PSV iz pot1,liyon pot 3 i dinamo pot 4 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.