A i D
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Arsenal i bayern?dscile je napisao/la:Mogu reci da mi je dosta bolji ovaj sistem sesira i izvlacenja.. jer osim eventualno grupe A, ne postoji grupa za koju se moze reci da se vec zna koje dvije ekipe prolaze. U svakoj ce biti velike borbe..
Pa kako ja vec vidim pet grupa gdje se vidi jasno ko je prvi, a ko drugi cakdscile je napisao/la:Mogu reci da mi je dosta bolji ovaj sistem sesira i izvlacenja.. jer osim eventualno grupe A, ne postoji grupa za koju se moze reci da se vec zna koje dvije ekipe prolaze. U svakoj ce biti velike borbe..
DinamoScholl je napisao/la:Arsenal i bayern?dscile je napisao/la:Mogu reci da mi je dosta bolji ovaj sistem sesira i izvlacenja.. jer osim eventualno grupe A, ne postoji grupa za koju se moze reci da se vec zna koje dvije ekipe prolaze. U svakoj ce biti velike borbe..
Sevilla ce na Sanches Pizjuanu pregaziti sve ekipe ko plitak potok.KopLfc je napisao/la:Ima losih grupa u pm. Ajjdde spanci prihvatajte opkladu:D City-Sevilla,ko ce bolje proci u dvomecu. Gdje su muda andaluzani
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Hocemo li opkladuJoeBleck je napisao/la:Sevilla ce na Sanches Pizjuanu pregaziti sve ekipe ko plitak potok.KopLfc je napisao/la:Ima losih grupa u pm. Ajjdde spanci prihvatajte opkladu:D City-Sevilla,ko ce bolje proci u dvomecu. Gdje su muda andaluzani
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk![]()
Strasna grupa.Prvak Italije , najjaci Engleski klub , vrhunski Spanski klub i vrhunski Njemacki klub.
Ostale grupe manje vise vec imaju velike favorite.
Kojih pet grupa se vidi jasno ko je prvi i drugi? Za prvog i nekako, mada bih jedino kes stavio na United, Barsu, Bajern i Celzi.tuzlak1987 je napisao/la:Pa kako ja vec vidim pet grupa gdje se vidi jasno ko je prvi, a ko drugi cakdscile je napisao/la:Mogu reci da mi je dosta bolji ovaj sistem sesira i izvlacenja.. jer osim eventualno grupe A, ne postoji grupa za koju se moze reci da se vec zna koje dvije ekipe prolaze. U svakoj ce biti velike borbe..

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.