BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Realan čovjek, na malo ružan način, al Bože moj 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da znam koje ovaj @thelightblue. Mi navijamo za sve naše tenisere a ti samo za Damira.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Kad smo kod te potrage za slavim forumasima ja mislim da sam skontao ko je bmw preko one fb stranice bh tenis XDUnofficialpage je napisao/la:Mislim da znam koje ovaj @thelightblue. Mi navijamo za sve naše tenisere a ti samo za Damira.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Koje? Može i na fbgrgr je napisao/la:Kad smo kod te potrage za slavim forumasima ja mislim da sam skontao ko je bmw preko one fb stranice bh tenis XDUnofficialpage je napisao/la:Mislim da znam koje ovaj @thelightblue. Mi navijamo za sve naše tenisere a ti samo za Damira.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Tomić nikad nije prolazio drugo kolo na US Openu. 
-
thelightblue
- Kontakt:
Normalan sam covjek.... Samo Basic je katastrofa ne teniser
Hm, prije si ti katastrofa od navijaca, ako si to uopce, nego Mirza katastrofa od tenisera i za takvu tezu mi ne treba puno argumenata, imam je punu torbu!thelightblue je napisao/la:Normalan sam covjek.... Samo Basic je katastrofa ne teniser
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ako jesi ovaj što mislim da jesi, imaš moje veliko poštovanje zbog postova vezano za Damira, na svim forumima na kojima pišeš. Nije Mirza loš, zna on itekako dobro igrat ali u glavi je nula, samo kad bi krenuo igrati kako zna vrlo brzo bi u TOP 100 ušao.thelightblue je napisao/la:Normalan sam covjek.... Samo Basic je katastrofa ne teniser
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
thelightblue
- Kontakt:
Procitaj ovo jos nekoliko puta,mozda...
AO 2013: Q1
RG 2013: Q1
W 2013: Q2
USO 2013: Q2
AO 2014: Q1
RG 2014: ocajan ranking
W 2014: ocajan ranking
USO 2014: ocajan ranking
AO 2015: ocajan ranking
RG 2015: Q1
W 2015: Q1
USO 2015: Q2
Ocigledno ima nekih za njega jos nepremostivih prepreka u glavi.. Danas strasan ulazak u mec u jednom momentu 91% prvog servisa uzima break i onda gubi geam al se ooet odrzava, i onda u tb gdje kolko ja znam ima strasan omjer ove godine glatko ga gubi i onda strasan pad gdje ga japanac mete u drugom setu i nazalost kraj. Psiha je ocigledan problem a nju ne moze rijesit dok ne nadje trenera... ko sto #unno napisa on nikafa nece proci kvale nijednog GS-a sa ovakvom glavom.. strah me da ako ne napravi neki bum do kraja godine i ako fula ozi open da ne postane prosjecan ATP TOP 150 ili TOP 200 igrac, tipa Berera, Gojkovica, Baschingera, Roger Vaselina i njima slicnim.. zal ostaje za ovim kvalama, mala pauza pa nek se okusa na nekom ATP turniru vidim prijavljen je zs ST.Petersbourg i jos neki turnir u Francuskoj.. Ne logican potez mi je genoa i sljaka u sedmici kada ima ch cini mi se u dvorani al on zna najbolje.. vidim vec ste otpisali Damira al on je tad najopasniji, mozd upravo na ovom turniru ispise jos zlatnije stranice naseg tenisa 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Tereni koji su pokriveni kamerama: Arthur Ashe Stadium, Louis Armstrong Stadium, Grandstand, Court 4, Court 5, Court 6, Court 7, Court 10, Court 11, Court 13, and Court 17
A u narednim danima ću vam objasnit kako da gledate mečeve preko usopen.org stranice, besplatno je ali treba dodatak da se gleda jer mogu gledat samo amerikanci.
A u narednim danima ću vam objasnit kako da gledate mečeve preko usopen.org stranice, besplatno je ali treba dodatak da se gleda jer mogu gledat samo amerikanci.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pakovanje nazad, glava je problem. Dobijen prvi set gubi i zatim raspad. Idemo odbraniti ove CH bodove pa na AO.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Mirza u septembru, 07.09.genoa(clay), ch 14.09.istanbul(hard), ch
21.09.metz ili rusija (hard) atp
Damira sam trazio nigdje a nema, cudi me da nije prijavljen u poljskoj na turnir koji se igra u sedmici kada je banja luka
Damira sam trazio nigdje a nema, cudi me da nije prijavljen u poljskoj na turnir koji se igra u sedmici kada je banja luka
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir igra 7.9 u Holandiji challenger, 2. nosilac, onda ATP turniri.esprit24 je napisao/la:Mirza u septembru, 07.09.genoa(clay), ch 14.09.istanbul(hard), ch
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
A onda Maroko... Kenitra i ta sranjaUnofficialpage je napisao/la:Damir igra 7.9 u Holandiji challenger, 2. nosilac, onda ATP turniri.esprit24 je napisao/la:Mirza u septembru, 07.09.genoa(clay), ch 14.09.istanbul(hard), ch
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Doduse nisam ga trazio po tim egzoticnim mjestimaremA1 je napisao/la:A onda Maroko... Kenitra i ta sranjaUnofficialpage je napisao/la:Damir igra 7.9 u Holandiji challenger, 2. nosilac, onda ATP turniri.esprit24 je napisao/la:Mirza u septembru, 07.09.genoa(clay), ch 14.09.istanbul(hard), ch
Treba je poslije Holandije odigrat i Bana Luku, smijesna konkurencija laganih 90 bodova mogao uzet al et
A mirzu ako dobro krene u turskoj valja kalkulisat dal ici do kraja ili izguiti u qf i ici na kvale atp-a
Mirza nikako da napravi iskorak na nekom GS-u. Ocekivali smo da ce uci u MD Wimbledona, a onda je uslijedio neobjasnjiv poraz u kvalifikacijama. Ista stvar se i sada desila. Ocigledno je stvar "u glavi" i to mora sto prije srediti. Kada jednom uspije da se probije, vjerujem da ce dalje sve biti lakse.
Sta reci za Damira. Prema njegovoj formi mec sa Tomicem ce biti jednosmjerna ulica, ali mislim da nas Damir moze pozitivno iznenaditi.
Sta reci za Damira. Prema njegovoj formi mec sa Tomicem ce biti jednosmjerna ulica, ali mislim da nas Damir moze pozitivno iznenaditi.
Esprit, skidaj avatar, osim ako ti bas nije prirastao srcu 
ako nista, barem cemo gledati Damira
Tomik je u ok formi ove godine, ne gubi od igraca od kojih ne bi smio, a Damir je jedan od njih
ako nista, barem cemo gledati Damira
Tomik je u ok formi ove godine, ne gubi od igraca od kojih ne bi smio, a Damir je jedan od njih
Ma daj. Ako nema nikakve sanse protiv ove budaletine neka se pozdravi sa karijerom.shminka je napisao/la:Baciti se na planiranje ostatka sezone odmah
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Kako se pozdraviti sa necim cega nema 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.