Nije do nas,do kerova je.tambara1 je napisao/la: Nadam se da se vidimo,niste bili dugo u Mostaru
Zadnji put kad smo bili,dobili smo dva razlike.
Nije do nas,do kerova je.tambara1 je napisao/la: Nadam se da se vidimo,niste bili dugo u Mostaru
A Šunjić na vratima StuttgartajohnnyyK je napisao/la:evo nam Mare u ligi prvaka !![]()
Nebi se složio, ne igra ni blizu kako se od njega očekuje, potentan je i brz za ne povjerovati, tehnika problem. Vidi se da je malo prepotentan, kao da mu je iz poniženja igrati za juniore. Treba spomenuti Cavara , Miketeka i svakako Stjepana Radeljica, mislim da će ovima i biti ponudjen ugovor. Ako im se dadne adekvatna prilika mogu biti dobri prvoligaški igrači.zrinjevac365 je napisao/la:Ačimović najbolji mladi igrač. Dobili i Čelika 1:3 naši juniori. Svaka čast.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
zrinjevac365 je napisao/la:Radeljić već može u prvi tim, to sam siguran. Ačimović ima problema sa ponašanjem, ali i pored toga je naš najbolji mladi igrač. A slažem se da Ačimović mora malo poraditi na tehnici, ipak je ofenzivac.
Sreća je jedina stvar koju imamo od prvog kola inače ne bi imali ovoliko bodova na kontu.ZrinjskiMostar je napisao/la:Šta ste pali po Žeravici odmah nije on kriv što ga stavlja protiv bunkera. Nama je bitnije da gonjamo statistiku da neprimimo gol nego da pobjedimo. Problem je sto nemamo kreativnu 10 pa se pokrivamo sa Mešom kolko možemo.. u ostalom nismo ni sreće imali po tko zna koji put.
Bio je ofsajd,.zrinja05 je napisao/la: Jel netko upratio na tv ono navodno zaledje Nikolica u drugom pol. kad je krenuo sam na golmana .Js sam sjedio tocno u pravcu i ucinilo mi se da nije bilo nikakva zaledja ali ....
Čelik došao po bod i uzeo bod zasluženo i to je to... Smatram da se progriješilo sa taktikom i izborom igrača jučer... Stevo i Mešanović realno ne mogu igrati skupa, guše jedan drugoga, nisu navikli jedan na drugoga i kao napadački par jednostavno ne mogu, to se već vidjelo protiv Shiraka i tu je Marinović pogriješio definitvno, nadam se da je ovo prvi i zadnji put... igrali smo jučer 4-4-2, to jednostavno ova ekipa ne može, jer nije uigrana... 4-3-3 je naša taktika, Vinko ti si odredio tu taktiku i guraj tako, napravi kontinuitet u tome! Žeravica je definitivno naš najkvalitetniji vezni igrač, ali jučerašnja taktika ga je ugušila, nije mogao doći do izražaja (naravno i defanziva Čelika ima prste u tome)... lakše je igrati Žeravici i Raduloviću u paru kad iza sebe imaju Petraka koji obavlja "prljavi" posao, pa se mogu posvetiti kreaciji (pogotovo tu mislim na Žeravicu)... Miloš Filipović treba igrati u prvoj postavi na lijevom krilu, jer momak zna igrati nogomet i ima odličan centaršut i udarac i treba nam za prekide kad igramo protiv bunkeraša, a s obzirom na formu konkurencije, zaslužio je da igra u prvoj. Obrana nam je beton, to ne trebam ni spominjati, Vinko je to odradio vrhunski. Zakarić nije u formi, očigledno, svi mi očekujemo od njega da bude prevaga na terenu. Ja stvarno vjerujem da će on doći u formu, dobro će i njemu i ostatku ekipe doći ova pauza, ali dok to ne bude Filipovića lijevo, Todorovića desno i Stevu (ili Mešanovića u napad) i amenzrinja05 je napisao/la:Ne slazem se da je samo sreca u pitanju.Jednostavno fali nam igrac koji ce podvaliti loptu ,fali nam zadnji pas.Zeravica?Momak definitivno zna igrat lopte ali nis siguran da je dovoljno kreativan da moze nositi igru u sredini.Radulovic nam je extra trkac i defanzivac ali prema naprijed vecinom nema neke velike koristi.Celik nam je napravio jednu sansu sinoc a i ostale ekipe 1-2 maximalno i tad segment je odlican ali prema naprijed moramo biti puno opasniji.Mi napravimo 4-5 prilika koje mozda udju mozda ne ali nemamo konstantan pritisak na protivnika da ga slomimo.Sinoc smo imali u drugom poluvremenu nakon ulaska Todora nekakav pritisak ali nedovoljno.Da nam je netko na pocetku prvenstva ponudio 14 bodova nakon 6 kola moslim da bi svi prihvatili s obzirom na tekme sa Sirokim i Sarajevom ali sada mislim da nam realno fale 2 boda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.