FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nece biti lako kako mi BI volili,Ali klepicemo viteza,ubjedjen sam.s obzirom da nemamo pomoci ni odakle,evropa nam je jedini spas,i transferi.
A imali bolje izlozbe öd evrope..nema...
I Jos nesto,desili SE pozitivan rezultat u sarajevu,siguran sam da CE protiv mrtvog veleza biti preko 6 milja.
Kao Sto neko napisa,samo rezultat,a mi GA trenutno imamo ljudi.
Neznam zasto SE bojite razmisljati o evropi...proradice i zeba,siguran sam kada najvise bude trebalo....
I Jos nesto,desili SE pozitivan rezultat u sarajevu,siguran sam da CE protiv mrtvog veleza biti preko 6 milja.
Neznam zasto SE bojite razmisljati o evropi...proradice i zeba,siguran sam kada najvise bude trebalo....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Zeba je sve treninge ove sedmice obavio na visokom nivou.Čovjek je najbolji vezni ove lige.solinas je napisao/la:Nece biti lako kako mi BI volili,Ali klepicemo viteza,ubjedjen sam.s obzirom da nemamo pomoci ni odakle,evropa nam je jedini spas,i transferi.
Ja volim FK Tuzla City
Imenom jeste.trenutnim igrama nije.Ali proradice in akobogdasloboda72 je napisao/la:Zeba je sve treninge ove sedmice obavio na visokom nivou.Čovjek je najbolji vezni ove lige.solinas je napisao/la:Nece biti lako kako mi BI volili,Ali klepicemo viteza,ubjedjen sam.s obzirom da nemamo pomoci ni odakle,evropa nam je jedini spas,i transferi.
Nijema tema veceras... 
zatišje pred kukanjesolinas je napisao/la:Nijema tema veceras...
Thranduil je napisao/la:zatišje pred kukanjesolinas je napisao/la:Nijema tema veceras...
Jest bas..idemo malo.
Ahmet ode u rusiju,picka reko drugu mog druga,tj materi njegove svalerke cojku,da se nece ni vratiti.
Zeba nas prodaje,pusi pije J**+ ,samo pare uzima,azmir gleda kako da se izvuce odavde,pizda seljacka..borimo SE za opstanak...UPS...
Pa mi smo drugi
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Odlicna vijest!hondas je napisao/la:Nakon pet odigranih premijerligaških kola, u crveno - crnom taboru jedan od prvotimaca zbog suspenzije će propustiti utakmicu sa Vitezom.
Riječ je o Damiru Mehidiću koji zbog tri žuta kartona neće biti u kombinacijama za za subotnju utakmicu na Tušnju.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Sjećal se neko situacije sa utakmice protiv Bratstva, kad Mehidić ko junac uleti malom Neziću, momak kasnije gips nosio 
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Ma bit ce protiv Viteza preko 2,5 milje znam dosta ljudi koji ce ici na utakmicu vjerovatno rezultati dobri pa svi sad hoce da dodju
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Iskreno ocekujem 5 milja posto su se neki najavili koji nisu bili iz doba Cire Blazevice 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
smijel ko u opkladu da ce bit preko 3 milje....rezultati su cudo...j e b o zlatnu kariku,j e b o reprogram duga,j e b o novi semafor i sredzene svlacionice,j e b o i sjever i istok i stadion od 20 000 spreman za PL...daj sam uvezanih 3,4,5 pobjeda pa da vidis guzvu na biletarnicama...sad vise niko ne spominje kartu od 10 maraka...sad vise nije skupo,sta
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Nije skupo gledat buduceg sampiona
Licno mislim oko 4 milje da ce biti..dok **** iz saveza to umanje bice zvanicno 3 milje..okruglo braca
Licno mislim oko 4 milje da ce biti..dok **** iz saveza to umanje bice zvanicno 3 milje..okruglo braca
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
iskreno,mislim da prvi put od rata na ovamo Sloboda ima i imat ce cisti profit od prodatih karata...znaci,preko 800 sezonskih plus ove pojedinacne koje su sad 10 i 7 km sto je duplo skuplje plus nema vise cirkusa i kazni...meni je bitno kao i svim Slobodasima da se svake dvije sedmice napuni kasa kluba a to sto neki debeli prdonja i rodzak onog krmka salema prolica upise u onaj smijesni notescic koji nosaju sa sobom o posjeti...e za tim mi hladno puca tuki
Kažu da će opet bit pakleno na dan kad je utakmica, mislim da samo to može otjerat dio ljudi s tribine. Očekujem i ja finu posjetu, par hiljada 
Bice do 34 stepena ali navikli smo mi na toThranduil je napisao/la:Kažu da će opet bit pakleno na dan kad je utakmica, mislim da samo to može otjerat dio ljudi s tribine. Očekujem i ja finu posjetu, par hiljada
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- tuzlak1987
- Kontakt:
Uzeti cu ja novi dres sigurno i clansku kartu ako se tako nesto pojavi u prodaji.. Nije tesko ustediti za tako nesto ako se isplanira sve na vrijemestaragarda je napisao/la:iskreno,mislim da prvi put od rata na ovamo Sloboda ima i imat ce cisti profit od prodatih karata...znaci,preko 800 sezonskih plus ove pojedinacne koje su sad 10 i 7 km sto je duplo skuplje plus nema vise cirkusa i kazni...meni je bitno kao i svim Slobodasima da se svake dvije sedmice napuni kasa kluba a to sto neki debeli prdonja i rodzak onog krmka salema prolica upise u onaj smijesni notescic koji nosaju sa sobom o posjeti...e za tim mi hladno puca tuki
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
do skora ljudi nisu dolazili na Tusanj zbog olosa u upravama pa onda zbog slabih rezultata,jedno vrijeme zbog snijega i kise jer je zapad otvoren..sad kad se napravio pokriveni sjever...SAD SUNCE I VRUCINA SMETAJUThranduil je napisao/la:Kažu da će opet bit pakleno na dan kad je utakmica, mislim da samo to može otjerat dio ljudi s tribine. Očekujem i ja finu posjetu, par hiljada
- Beduin
- Kontakt:
Pa i onaj jazavac iz Vive sto je reko da ce predsjednika patosirati se izofira kod Meme na profilu prije odlaska u Bijeljinu. Pa neku euforiju prosipa i Memo mu kaze kakav ti i odlazak, i jos nesto mu suknu, pa ovaj se pravda kako se ne stidi reci da je prpa ici tamo, nije sigurno il sta vec...
Tih mentola ce vazda biti, fb navijaca i lozionicara, a stadion zjapi. Pisaj ih sve.
Tih mentola ce vazda biti, fb navijaca i lozionicara, a stadion zjapi. Pisaj ih sve.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
hahahaha Fazlinho nek se drzi vive i gostovanja u GracačcuBeduin je napisao/la:Pa i onaj jazavac iz Vive sto je reko da ce predsjednika patosirati se izofira kod Meme na profilu prije odlaska u Bijeljinu. Pa neku euforiju prosipa i Memo mu kaze kakav ti i odlazak, i jos nesto mu suknu, pa ovaj se pravda kako se ne stidi reci da je prpa ici tamo, nije sigurno il sta vec...
Sloboda Tuzla
Po meni i klub tu pravi gresku. Svaku sezonsku svakako zapisu, dodaju na to broj prodanih ulaznica i objave zvanicno koliko je posjetilaca na Tusnju. A ne ovako da nas svaku utakmicu degradiraju za 500 ljudi. I onda svako kolo udarati demante na ovaj usrani savez i njihove metode od prije 100 godina.staragarda je napisao/la:iskreno,mislim da prvi put od rata na ovamo Sloboda ima i imat ce cisti profit od prodatih karata...znaci,preko 800 sezonskih plus ove pojedinacne koje su sad 10 i 7 km sto je duplo skuplje plus nema vise cirkusa i kazni...meni je bitno kao i svim Slobodasima da se svake dvije sedmice napuni kasa kluba a to sto neki debeli prdonja i rodzak onog krmka salema prolica upise u onaj smijesni notescic koji nosaju sa sobom o posjeti...e za tim mi hladno puca tuki
Jedan grad, jedna ljubav!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.