FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hebibović će još puno toga pokazat u našem dresu, fino nam pišu navijači Veleža da je i kod njih bio katastrofa na beku, ali je zato rasturo na krilu. Utakmica sa Rudarom je možda prilika da ga vidimo na toj poziciji, Barić/Kallasi na beka, Hebib krilo, Duljević na prednjeg veznog.
Okic na osnovu zadnje tekme mora biti u prvih 11, tu je i Amer Bekic kojeg Dzeno nepravedno zapostavlja.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Problem je samo sto smo mi njega doveli kao BEKA. Uostalom ta nam je pozicija bila veci prioritet vec krilo. Sada kako stvari stoje ni sami ne znamo gdje nam je tanje,na beku ili na krilu.hifans je napisao/la:Hebibović će još puno toga pokazat u našem dresu, fino nam pišu navijači Veleža da je i kod njih bio katastrofa na beku, ali je zato rasturo na krilu. Utakmica sa Rudarom je možda prilika da ga vidimo na toj poziciji, Barić/Kallasi na beka, Hebib krilo, Duljević na prednjeg veznog.
-
bordobijeli
- Kontakt:
sve istina al mora se ici dalje , kakopaulus je napisao/la:E ja parodije ove sa trenerom , covjek vodi klub a svi ga smjenjuju , kolko amaterski je sve uradjeno od pocetka sezone od piprema preko naguzivanja Lech do ufuravanja igraca , do Dzene koji se se izgubio kad mu je procitana formacija haj igajte onu nasu staru i gadjajte Benku i onda prodamo dva igraca koji se ispostavise kao udarna igla Sarajeva , a sta se sralo za Stojceva , eto vam Alispahic. Kazu nije spreman ima godina , Velkovski ne moze zabit 10 zicera zaredom , Puzigaca od solidnog beka do setaca a Hebibovic pojacanje je hala za Barica posebno defanzivno. Radovca necu ni komentarisat ni Duljevica , diglo se to u pm .I jos na kraju neko pusti vjest da traze novog trenera prije 16 dana , goli amaterizam
zagorski je napisao/la:Znaci vezni red u nedjelju: kovacevic-rustemovic-alispahic
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 28 avg 2015, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.
Nema nista od toga. Igrat ce:hilmo je napisao/la:Ovako nesto
Sto se tice veznih igraca koji ce ostati na klupi, nula bodova, a vjerujem da ce se tu naci Veladzic a mozda i Heric
----------------------- Delac ------------------------
Baric ---- Stepaanov ---- Barbaric ---- Puzigaca
---------- Rustemovic -- Kovacevic --------------
Okic/Duljevic ---- Alispahic ----------- Velkoski
--------------------- Benko -------------------------
Tanko je ovo u sredini da ne moze biti tanje. Steta sto nece biti Ikandea i Radovca istovremeno. Veliki je to minus po meni jako veliki posebno kada Alispahic nije u nekoj formi. Nadam se da grijesim.
ILI:
Baric ---- Stepanov ---- Barbaric ---- Puzigaca
---------- Kovacevic ---- Alispahic ---------------
Okic ------------- Duljevic --------------- Velkoski
ILI:
Baric ---- Stepanov ---- Barbaric ---- Puzigaca
----------- Kovacevic ---- Alispahic/Rustemovic
Okic -------------- Velkoski ----------------- Bekic
Ja mislim da ni Dzeno sam nije siguran koji tim izvesti u ovako zajebanoj situaciji.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 28 avg 2015, 13:58, ukupno mijenjano 2 puta.
Cimi protiv BVB-a u Evropa ligi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
nama Ikande samo fali u sredini, Radovac se uopste nece osjetiti svakako zadnjih mjeseci nije dvije tekme uvezo da valja
Pyro is not a crime !
Jah, a Ikande tu nema ni mjesec dana.THEC je napisao/la:nama Ikande samo fali u sredini, Radovac se uopste nece osjetiti svakako zadnjih mjeseci nije dvije tekme uvezo da valja
Mi smo svjedoci da nama fale samo Cimi i Milos, koliko smo ga god osporavali, prvi ja, tek sad vidimo koliko je dobar bio.
@ajax
Ma zna da nema od tog nista, samo sam onako postavio. Ne ocekujem neku dominaciju na terenu i ako uzmemo Prijedorcane to ce biti na kavlitet Benke, koji ako dobije zuti nece igrati u I. Sarajevu.
Ikande je za kratko vrijeme pokazao da zna igrati, jos samo kad bi mu strucnjak nasao pravu poziciju i kad bi imao igrati s nekim u sredini, kao sto je igrao sa Cimijem, i ona tekma je pokazatelj da je Cimi bio nasa pokretacka snaga i da ce nam faliti itekako, dok s druge strane Milos nam fali samo iz razloga sto zaboravljamo i nista vise, on je zadnjih pola godine 90 % utakmica igrao bas onako kao Alispahic sad, ali dobro ocito je to u nasem mentalitetu da cim prodje neki period pocnemo da ga se prisjecamo i pricamo u superlativima o njemu a stvarnost je bila potpuno drugacija
Pyro is not a crime !
Sa ovim veznim redom bi moglo biti patnje i protiv Rudara znaci, jos ako dodamo tu da ce po krilima igrati nezainteresovani Krste i stakleni Dulja..Ajax je napisao/la:zagorski je napisao/la:Znaci vezni red u nedjelju: kovacevic-rustemovic-alispahic![]()
![]()
![]()
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
eno neki portal pise da ode Krste u Tursku, zna li neko nesto vise, ima li istine ili je suplja ?
Pyro is not a crime !
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
RN u ekstaziFudbaler Sarajeva Krste Velkoski trebao bi napustiti FK Sarajevo i karijeru nastaviti u turskoj Super ligi, saznaje portal sport24.ba iz izvora bliskih igraču.
Naime, donosimo vam vijest da je Krste Velkoski na izlaznim vratima Bordo tima i da je već potpisao pred ugovor sa turskim Gaziantepsporom, te bi od 5. septembra trebao postati igrač turskog kluba.
Uskoro donosimo detalje transfera koji slijedi...
1946
idemo na janje kod njega ako se ovo obistiniBitiSrcemVezan je napisao/la:RN u ekstaziFudbaler Sarajeva Krste Velkoski trebao bi napustiti FK Sarajevo i karijeru nastaviti u turskoj Super ligi, saznaje portal sport24.ba iz izvora bliskih igraču.
Naime, donosimo vam vijest da je Krste Velkoski na izlaznim vratima Bordo tima i da je već potpisao pred ugovor sa turskim Gaziantepsporom, te bi od 5. septembra trebao postati igrač turskog kluba.
Pyro is not a crime !
Re: Odg: FK Sarajevo
A Suljić prešao u Videoton..
Bit ce nas dosta sretnih ako je ovo istina, vidi se da on preko qrca igra u zadnje vrijeme. Sa onim psovanjem zapadu je meni pao u ocima do kraja, samo se nadam da cemo dovesti nekog da ga zamijeni ili da ce onda Hebibovic biti gurnut na desno krilo, a Shisa boy lijevo.BitiSrcemVezan je napisao/la:RN u ekstaziFudbaler Sarajeva Krste Velkoski trebao bi napustiti FK Sarajevo i karijeru nastaviti u turskoj Super ligi, saznaje portal sport24.ba iz izvora bliskih igraču.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Suljic je strasno napredovao, al kako i ne bi kad sam ga jedne prilike napao preko fb i porucio mu ako nastavi igrati onako (kako je igrao u odredjenom momentu, dosta peglanja lopte i bez pravih i pravovremenih dodavanja, jednom rijecju nervirao sve nas), da ce u 25. godini zavrsiti kod Brace u Vrbanjusi, pa je ocito ozbiljno shvatio tu prijetnju i poceo da igra i evo ga vec je do Videotona dosao 
Pyro is not a crime !
Jedini klub na svijetu ciji navijaci slave odlaske najbitnijih igraca. 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Krste je sve samo ne jedan od bitnijih igraca u nasem timu.Sabinho je napisao/la:Jedini klub na svijetu ciji navijaci slave odlaske najbitnijih igraca.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, mnon46 i 19 gostiju.