FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

tenpenny
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la tenpenny » 28 avg 2015, 14:52

Sabinho je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Jedini klub na svijetu ciji navijaci slave odlaske najbitnijih igraca. :bih:
Krste je sve samo ne jedan od bitnijih igraca u nasem timu. ;)
Od dolaska jedan od najstandardnijih u ekipi, ugradio svoje ime u svaki nas trofej i podvig. Izmedjz ostalog, nama ni Stojcev nije bio bitan, sta onda jos da se kaze. ;)[/quot

Joj da hoce otici pa to je da se proslavi,jos jedna balerina koja se u duel boji uci,samo neka ode i dzaba ako treba.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 28 avg 2015, 14:52

Stojcev, Krste, jos Puzigacu da nekom uvalimo, i na konju smo. Treba ove kupce pitati treba li im trener :D
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 avg 2015, 14:53

THEC je napisao/la:pa sta cemo sad, treba sviju da ih trpimo i njihovu igru preko kurca a vidi se da su zasiceni i da im se ide odavde, prvi stojcev je to pokazao onom tekmom protiv Sirokog da se njemu nije igralo vise u Sarajevu i da je zelio sto prije da ode, zato se i trudio u onoj utakmici, evo sad je slicna stvar i sa Krstom, jednostavno ne ide vise, i ako ima ponuda koja bi nas zadovoljila naravno da ga treba prodati
Nije to igra preko qrca nego nedostatak kvalitete i nemogucnost odrzavanja konstante dobre igre. Zato i jeste u Sarajevu kao i 95% ostalih igraca, znamo svi da ne mozemo novcano placati takvog igraca koji je toliko kvalitetan da konstantno igra dobro. Takvi igraci igraju u jacim ligama za vece pare a nama ostaju Krste i slicni da izvlacimo maksimum iz njih. Trenutno, od tih konstantnih imamo samo Stepanova i Delaca.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 28 avg 2015, 14:54

pasica je napisao/la:Stojcev, Krste, jos Puzigacu da nekom uvalimo, i na konju smo. Treba ove kupce pitati treba li im trener :D
Pa to bi bilo nesto najljepse sto nas je snaslo u zadnje vrijeme.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 28 avg 2015, 14:58

Krste Velkoski je izgubio moju naklonost svojim iskazivanjem ogromne ljubavi prema 'Ajduku, pored toga bez obzira sto je jedan od najboljih strijelaca u nasem timu zadnjih sezona, rijetko kad je igrao svoju poziciju i cisto sumnjam da ce je ikad i zaigrat, i to odmah umanjuje njegove kapacitete, i nikad ne bi mogao ostvarit puni potencijal. Mada po mom mišljenju on i nije neki poseban kvalitet i potencijal.
A ako nam fali igrač na tom krilu, kako pojedini kažu, pored Al.Bekića komotno možemo vratit Nemanju Anđušića iz Travnika i konačno počet radit ono o čemu se toliko priča. Davat priliku mlađim momcima koji dolaze iz naših omladinskih pogona, i početi stvarati igrače .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 28 avg 2015, 14:58

Ko ce igrati umjesto Velkoskog? Prodaja Krste je nepotrebna. U napadu smo svakako osakaceni, prodaja Krste bi bio autogol.
1946

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 28 avg 2015, 14:58

Sabinho je napisao/la:
THEC je napisao/la:pa sta cemo sad, treba sviju da ih trpimo i njihovu igru preko kurca a vidi se da su zasiceni i da im se ide odavde, prvi stojcev je to pokazao onom tekmom protiv Sirokog da se njemu nije igralo vise u Sarajevu i da je zelio sto prije da ode, zato se i trudio u onoj utakmici, evo sad je slicna stvar i sa Krstom, jednostavno ne ide vise, i ako ima ponuda koja bi nas zadovoljila naravno da ga treba prodati
Nije to igra preko qrca nego nedostatak kvalitete i nemogucnost odrzavanja konstante dobre igre. Zato i jeste u Sarajevu kao i 95% ostalih igraca, znamo svi da ne mozemo novcano placati takvog igraca koji je toliko kvalitetan da konstantno igra dobro. Takvi igraci igraju u jacim ligama za vece pare a nama ostaju Krste i slicni da izvlacimo maksimum iz njih. Trenutno, od tih konstantnih imamo samo Stepanova i Delaca.
Jest, Benko bas onako preko k**** zna odigrati. Ne moze niko konstantno imati isti ucinak, tu ce uvijek biti osilacija, ali moze konstanto prikazivati istu borbu i htijenje. Krste to nema, a uz to nema ni kvalitet zbog kojeg bi mu neko to trpio.
Zadnja izmjena: pasica, dana/u 28 avg 2015, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 28 avg 2015, 14:59

Mi lijevu stranu i nemamo; niti je puzigaća bek kakvog želimo niti je Krste krilo! Po meni radije bih trpio djecu po toj strani nego plaćao ove kafandžije, makar bi gledali kako dijete stiže i klizeći ruši protivnika da ga zaustavi a ne jer ne može stići loptu koja ide u aut! :puke:
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 28 avg 2015, 15:01, ukupno mijenjano 1 put.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 28 avg 2015, 15:00

Head je napisao/la:Ko ce igrati umjesto Velkoskog? Prodaja Krste je nepotrebna. U napadu smo svakako osakaceni, prodaja Krste bi bio autogol.
Almir Bekic, Nemanja Anđusic.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 28 avg 2015, 15:02

FrancescoTotti je napisao/la:
Head je napisao/la:Ko ce igrati umjesto Velkoskog? Prodaja Krste je nepotrebna. U napadu smo svakako osakaceni, prodaja Krste bi bio autogol.
Almir Bekic, Nemanja Anđusic.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Andjusic ne moze u Travniku da igra. Bekic je prosjecan igrac.
1946

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 28 avg 2015, 15:03

Imamo mi krila i previše, evo samo na lijevoj strani ako ode Krste tu umjesto njega imamo Almira Bekića, Ševku a i Duljević može upasti.
1946

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 28 avg 2015, 15:04

Ode Bilbije i sada Krste.Ko ce igrati napred? Sam Benko i on nemoze 30 Utakmica 90 min sam igrati.Nama treba jos 1-2 Napadaca.Ja neznam sto ne guraju malo igrace iz Akademije. Zeljo to radi i to je pravi put.ne kod nas kupis pola dobri igraca i pola botova, i nasa djeca nista.

ako nece taj put onda kupiti Komazeca za back up je super ili neki drugi ima dosta igraca da se dovede.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 28 avg 2015, 15:04

BitiSrcemVezan je napisao/la:Imamo mi krila i previše, evo samo na lijevoj strani ako ode Krste tu umjesto njega imamo Almira Bekića, Ševku a i Duljević može upasti.
Nemamo krila, jedino pravo krilo je Duljevic. Ostali su spicevi koji igraju na krilnoj poziciji.
1946

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 28 avg 2015, 15:06

Head je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Imamo mi krila i previše, evo samo na lijevoj strani ako ode Krste tu umjesto njega imamo Almira Bekića, Ševku a i Duljević može upasti.
Nemamo krila, jedino pravo krilo je Duljevic. Ostali su spicevi koji igraju na krilnoj poziciji.
Neka gurnu Hebibovica naprijed, na beku se svakako pokazao kao propuh kako nam Mostarci i rekose. Na krilu sigurno moze pokazati puno vise.
Bahati, bahati Željkan!
1946

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 28 avg 2015, 15:07

Head je napisao/la:
Almir Bekić je to "pravo" krilo koje se spominje u zadnje vrijeme također.
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 28 avg 2015, 15:11

e moj Head, neki dan se raspravljalo zasto nasi momci ne igraju na posudbama u Travniku, vrati se par stranica pa procitaj.
Andjusica ako nisi gledao u mladjim kategorijama molim te da ga onda i ne komentarises, ok Al. Bekic je prosjecan igrac bez da je i dobio priliku.
Onda opet imas opciju da Dulja igra lijevo a Hebibovic KOJI JE KRILO igra desno.

Imamo mi dosta dobrih igraca!!

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 28 avg 2015, 15:12

Krila su: Duljević, Hebibović, Al. Bekić, čak i Purić, po potrebi Okić i Am. Bekić. Samo što vrli trener ne zna da iskoristi potencijal igrača, kod Mehe je i Purić imao svoju rolu i doprinosio je u rotaciji.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 28 avg 2015, 15:26

A nije valjda da cemo se kotarisat ove katastrofe da i nas napad malo prodise :mrgreen:
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 28 avg 2015, 15:30

FrancescoTotti je napisao/la:e moj Head, neki dan se raspravljalo zasto nasi momci ne igraju na posudbama u Travniku, vrati se par stranica pa procitaj.
Andjusica ako nisi gledao u mladjim kategorijama molim te da ga onda i ne komentarises, ok Al. Bekic je prosjecan igrac bez da je i dobio priliku.
Onda opet imas opciju da Dulja igra lijevo a Hebibovic KOJI JE KRILO igra desno.

Imamo mi dosta dobrih igraca!!
Slabije pratim i pisem na ovoj temi u zadnje vrijeme. Ima tu dosta stvari s kojim se ne slazem i smatram da su pogresne ali presutim, ne zelim da sirim negativnu energiju, niti je ovaj forum mjesto na kojem bi se trebale pisati te neke pikanterije, jer je opce poznato da imamo puno dusmana.
1946

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 28 avg 2015, 15:35

Pozdrav za izbor Asmira Suljica, pravi klub :mrgreen:
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], gh0stHZ, HordasFks, Jet2Holiday i 52 gosta.