Košarkaška Reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Košarkaška Reprezentacija Srbije
ne mogu nigdje statistiku da nađem, ko da se utakmica igrala u Sibiru, a ne u Ljubljani 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Bjelica najbolji. Što se ostalih tiče Kuzmić itekako može biti koristan u odbrani, Raduljica, Teo, Erceg i Bogdan daleko od željene forme, ali vjerovatno se ona tempira za završnicu EP-a.
Štimac definitivno teško u 12.
Štimac definitivno teško u 12.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Nije valjda da će Dangubića "precrtati" ?

Karta kupljena, očekujem sutra spektakl.
Za vas koji niste kupili, biće prenos i na RTS-u.
Što se Dange tiče, veliki potencijal, sačekajmo nedelju, da vidimo šta je Sale odlučio.
Za vas koji niste kupili, biće prenos i na RTS-u.
Što se Dange tiče, veliki potencijal, sačekajmo nedelju, da vidimo šta je Sale odlučio.
- djoleprijedor
- Kontakt:
I Štimca,vjerovatno.ppppp je napisao/la:Nije valjda da će Dangubića "precrtati" ?
Mens sana in corpore sano.
Bitno je da će polumrtvi gagi kapiten igratiDANTES je napisao/la:jok nego će teodosića
Fuj
Pa ne igraju Dangubić i Teo na istim pozicijama,kad se samo sjetim šta su u finalnoj seriji Dženkins i Markus radili nesretnom gagiju...dođe mi da plačemDANTES je napisao/la:aaaaa to je tebi...
Kad je trebao igrati(Milosavljević) nisu ga zvali a sad će ga ostaviti u ekipi iako je kazastrofa
i da,ostavljanje recimo Simonovića u ekipi je po meni ravno šprdnji i još veći cirkus nego li ovo sa milosavljevićem
Ja ne znam koji mu je qrac
Zadnja izmjena: ppppp, dana/u 28 avg 2015, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.
s druge strane ne možeš se sjetiti šta je radio Dangubić jer nije radio ništa.. pa i mačvan je silovao luku pa je otpao davnoppppp je napisao/la:Pa ne igraju Dangubić i Teo na istim pozicijama,kad se samo sjetim šta su u finalnoj seriji Dženkins i Markus radili nesretnom gagiju...dođe mi da plačemDANTES je napisao/la:aaaaa to je tebi...
Kad je trebao igrati(Milosavljević) nisu ga zvali a sad će ga ostaviti u ekipi iako je kazastrofa
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Po čemu je to Milosavljević manje zaslužio od Dangubića da se nađe u sastavu i među 12? Šta je to Dangubić više pokazao u odnosu na Dragana na ovim pripremama?! (iako je Dragan iz povrede izašao)ppppp je napisao/la:Pa ne igraju Dangubić i Teo na istim pozicijama,kad se samo sjetim šta su u finalnoj seriji Dženkins i Markus radili nesretnom gagiju...dođe mi da plačemDANTES je napisao/la:aaaaa to je tebi...
p.s. Danga je trenutno u ovih 14 najveći potencijal srpske košarke, ali reći kako je on više od Milosavljevića zaslužio ići na EP je isključivo ta vaša navijačka svijest prepucavanja na temi reprezentacije.
Ovo je tema srpske reprezentacije, ne blizanačkih rasprava!
Poštujem vas sve, ali dopizdilo brate mili čitati vas i vaše stavove zasnovane na klupskoj boji.
Otpao je i Luka jer ne zaslužuje(realno na toj poziciji imamo bolje igrače),a Mačvan ne može igrati ozbiljnu košarku jer igra samo napad u odbrani je 0DANTES je napisao/la:s druge strane ne možeš se sjetiti šta je radio Dangubić jer nije radio ništa.. pa i mačvan je silovao luku pa je otpao davnoppppp je napisao/la:Pa ne igraju Dangubić i Teo na istim pozicijama,kad se samo sjetim šta su u finalnoj seriji Dženkins i Markus radili nesretnom gagiju...dođe mi da plačemDANTES je napisao/la:aaaaa to je tebi...
- djoleprijedor
- Kontakt:
Gagi izgleda sasvim ok,i sigurno će da pruži više timu nego Dangubić u ovom trenutku.Dangubiću fali iskustva velikih mečeva,koje bi trebao da nadomjesti boljom minutažom i kao jedan od nosioca CZT u Evroligi ove sezone,dok je Milosavljević kompletan igrač u najboljim godinama.
Mens sana in corpore sano.
Dragan prije povrede i Dragan sad su nebo i zemlja,ono ako ništa ovaj je perspektivniji.NeshaFCB je napisao/la:Po čemu je to Milosavljević manje zaslužio od Dangubića da se nađe u sastavu i među 12? Šta je to Dangubić više pokazao u odnosu na Dragana na ovim pripremama?! (iako je Dragan iz povrede izašao)ppppp je napisao/la:Pa ne igraju Dangubić i Teo na istim pozicijama,kad se samo sjetim šta su u finalnoj seriji Dženkins i Markus radili nesretnom gagiju...dođe mi da plačemDANTES je napisao/la:aaaaa to je tebi...
p.s. Danga je trenutno u ovih 14 najveći potencijal srpske košarke, ali reći kako je on više od Milosavljevića zaslužio ići na EP je isključivo ta vaša navijačka svijest prepucavanja na temi reprezentacije.
Ovo je tema srpske reprezentacije, ne blizanačkih rasprava!
Poštujem vas sve, ali dopizdilo brate mili čitati vas i vaše stavove zasnovane na klupskoj boji.
Pročitaj malo bolje postove i vidjećeš da nisi u pravu
Ja da znam ko gura Simonovića u repernzetaciju ... kuknjava
Ma Dangubic realno nece i ne treba ici na EP.. ja bih volio, ali nema sanse. Imamo Kalinica, Bjelicu i Simonovica (koji sasvim solidno odradjuje svoje minute).. a koliko se sjecam, znao je Bogdan igrati na trojci kada su u petorci zajedno bili Teo i Markovic. Simon pegla odbranu i bolji je u sutu za tri od Dangubica... i kontam da ce mu to biti dovoljno da ostane u 12.
Mada, ko ce znati.. Sale je i prosle godine poveo jednog Bircevica, a i Jovica koji je igrao pet minuta u prosjeku u raspalom Radnickom. Dangino vrijeme tek dolazi.. ocekujem da mu ovo bude sezona afirmacije.
Mada, ko ce znati.. Sale je i prosle godine poveo jednog Bircevica, a i Jovica koji je igrao pet minuta u prosjeku u raspalom Radnickom. Dangino vrijeme tek dolazi.. ocekujem da mu ovo bude sezona afirmacije.
Zadnja izmjena: dscile, dana/u 28 avg 2015, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.
Pitam te ppppp, šta je Dangubić značajnije i bolje odradio od Milosavljevića tokom priprema? To da je perspektivniji je svima jasno i da bi mogao biti veliki košarkaš takođe, ali to ne znači da po svaku cijenu mora igrati.
Što se Simona tiče, ni meni to nije najjasnije, ali svakako se radi o 12-om igraču selekcije, tako da on i neće dobijati neku značajnu minutažu.
Po priči o perspektivi, recimo u ovoj ekipi bi bio Aranitović, Glišić i kompanija...
Što se Simona tiče, ni meni to nije najjasnije, ali svakako se radi o 12-om igraču selekcije, tako da on i neće dobijati neku značajnu minutažu.
Po priči o perspektivi, recimo u ovoj ekipi bi bio Aranitović, Glišić i kompanija...
Meni bi ovo sa draganom bil jasno da nema ugovor ,pogurati ga,dati mu šansu,zaslužio je jer je godinama bio odličan igrač ali sad...djoleprijedor je napisao/la:Gagi izgleda sasvim ok,i sigurno će da pruži više timu nego Dangubić u ovom trenutku.Dangubiću fali iskustva velikih mečeva,koje bi trebao da nadomjesti boljom minutažom i kao jedan od nosioca CZT u Evroligi ove sezone,dok je Milosavljević kompletan igrač u najboljim godinama.
ako išta mrzim to su ta navijačka prepucavanja na temi reprezentacije...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:ako išta mrzim to su ta navijačka prepucavanja na temi reprezentacije...
ali nekako uvijek učestvuješ u njima.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ja ti fino kažem da Mitrović ne zaslužuje mjesto u timu ali nije ni pošteno zvati ga evo već treći put i svaki put je prekobrojanDANTES je napisao/la:ako išta mrzim to su ta navijačka prepucavanja na temi reprezentacije...
Isto tako mislim da je užas što je Simonović u užem krugu reprenzetativaca
Ali je problem ako kažem da gagi kapiten nije za reprenzetaciju
E jbi ga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.