Champions League 2015/16
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
-
BigBigBang
- Kontakt:
Re: Champions League 2015/16
Geografi vise je Kazakhstana u Evropi nego Turske...
Mada ja se slazem zbog velicine te drzave oni uopste ne bi trebali zbog tog dijela da igraju evropska takmicenja jer pogledaj ti gdje je samo ova Astana skoro u Kini i Mongoliji kakav je smisao ucesca tih ekipa tu? Mogli bi kakav evropski distrikt u Japanu napraviti pa da i Japanci na osnovu toga se prikljuce Ligi Prvaka.
Mada ja se slazem zbog velicine te drzave oni uopste ne bi trebali zbog tog dijela da igraju evropska takmicenja jer pogledaj ti gdje je samo ova Astana skoro u Kini i Mongoliji kakav je smisao ucesca tih ekipa tu? Mogli bi kakav evropski distrikt u Japanu napraviti pa da i Japanci na osnovu toga se prikljuce Ligi Prvaka.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ma 4 sata vremenske razlike je previše. Yebe ih Kazahstan. Recimo Moskva je maksimum dva sata (kada je zimsko računanje vremena).
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- alan_kardec
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:ne serite... ajmo luč energija
alanija vladivostok
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
vladikavkaz nije vladivostokalan_kardec je napisao/la:DANTES je napisao/la:ne serite... ajmo luč energija
alanija vladivostok
https://hr.wikipedia.org/wiki/FK_Luč-En ... ladivostok
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Gabon
- Kontakt:
Nasi novinariPitaristok je napisao/la:Meni glup naslov novinara "gdje smo mi a gdje Kazahstan i Azerbejdžan"
Po meni, ne možeš uspoređivati fudbal navedenih zemalja bez usporedbe i ekonomskog stanja tih zemalja, to sto su oni ušli nema nikakve veze sa talentom za fudbalom već s tim koliko koja zemlja ima BDP da može ulagati u fudbal...
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
u 16h Liga Prvaka?
Ajde, da i to vidimo 
-
Pitaristok
- Kontakt:
Aha jesam, npr sjećaš se kad onaj prevoditelj reprezentacije muca, reče mu Sušić "momak ti si zalutao izgleda".
Da se razumijemo, Kazahstan jednim dijelom pripada Evropi, po površini i procentualno više nego li Turska, ni Kanarski otoci nisu dio Evrope ali jesu Španije pa samim time i Tenerife i Las Palmas mogu igrati Evropska natjecanja, Francuska Gijana, Polinezija etc etc.
A na kraju krajeva, ako Izrael može biti dio Evrope može vala i Kazahstan koji makar geografski pripada Evropi
.btw ni Cipar nije Evropa, to je otok geografski u Aziji...
A na kraju krajeva, ako Izrael može biti dio Evrope može vala i Kazahstan koji makar geografski pripada Evropi
.btw ni Cipar nije Evropa, to je otok geografski u Aziji...
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- alan_kardec
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:vladikavkaz nije vladivostokalan_kardec je napisao/la:DANTES je napisao/la:ne serite... ajmo luč energija
alanija vladivostok
https://hr.wikipedia.org/wiki/FK_Luč-En ... ladivostok
ma naravno da je Alanija iz Vladikavkaza, ne znam ni šta mi bi da napišem Vladivostok. Fulio sam za par `iljada km.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
tisjaća više tisjaća manje u sibir ti se to ne osjeti
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Gabon
- Kontakt:
Muca i Susic nema vezePitaristok je napisao/la:Aha jesam, npr sjećaš se kad onaj prevoditelj reprezentacije muca, reče mu Sušić "momak ti si zalutao izgleda".
Šta ste se ufatii Kazahstana mene više čudi šta rade židovski timovi u euro takmičenjima.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Gabon
- Kontakt:
Kao da su od jucerSaurman je napisao/la:Šta ste se ufatii Kazahstana mene više čudi šta rade židovski timovi u euro takmičenjima.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Stvarno ne možeš sam povezati zašto je to slučaj?Saurman je napisao/la:Šta ste se ufatii Kazahstana mene više čudi šta rade židovski timovi u euro takmičenjima.
Iako je ova tema postala smaranje evo ti odgovor kad si već navalio:Saurman je napisao/la:Šta ste se ufatii Kazahstana mene više čudi šta rade židovski timovi u euro takmičenjima.
A evo i za Kazahstan:In 1974, the Israel Football Association was expelled from the AFC due to political pressure from Arab and Muslim members that refused to play against Israel. In 1992, the IFA was admitted to UEFA as an associate member, and 2 years later as a full member. Since 1992, Israeli clubs have been playing in the various UEFA club competitions and the Israeli national teams play in UEFA championships.
I još općenito:In 1992 the Independent Football Association of the Republic of Kazakhstan (FARK) was created following the dissolution of the USSR. Two years later the association gained FIFA and AFC membership. In 2000, though, FARK was re-formed to become the Football Federation of Kazakhstan (KFF) whose greatest achievement would be admittance to UEFA. Given that part of Kazakhstan's territory is in Europe – the main argument for membership – the KFF left the AFC in 2001 and 12 months later was admitted to UEFA.
It was at the UEFA Congress in Stockholm in April 2002 that Kazakhstan joined the European football movement.
Mislim da bi rasprava o ovome trebala završiti i da se počne pričati o ligi prvaka.Due to the disputed boundary of Europe and Asia transcontinental nations such as Turkey, Kazakhstan, Azerbaijan, Georgia, Armenia, Cyprus, and Russia, are members of the UEFA rather than AFC, as is Israel which lies entirely in Asia (Israel and Kazakhstan are former AFC members).
Ispričavam se na off-topicu.
Ma kristalno je jasno al' se čovjek opet začudi.Donnie Darko je napisao/la:Stvarno ne možeš sam povezati zašto je to slučaj?Saurman je napisao/la:Šta ste se ufatii Kazahstana mene više čudi šta rade židovski timovi u euro takmičenjima.Bukvalno je jednostavno kao 2 + 2.
Neće ih na Bliskom istoku pa ih Evropi ubacili.Galion je napisao/la:Iako je ova tema postala smaranje evo ti odgovor kad si već navalio:Saurman je napisao/la:Šta ste se ufatii Kazahstana mene više čudi šta rade židovski timovi u euro takmičenjima.In 1974, the Israel Football Association was expelled from the AFC due to political pressure from Arab and Muslim members that refused to play against Israel. In 1992, the IFA was admitted to UEFA as an associate member, and 2 years later as a full member. Since 1992, Israeli clubs have been playing in the various UEFA club competitions and the Israeli national teams play in UEFA championships.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Sta sve mozes cuti o tom Izraelu, ja mislio bog zna sta nas ceka tamo... A ono ugodjaj kao u nekoj zapadno evropskoj zemlji, a himnu nam ispostovali vise nego Turci kad smo gostovali u onim kvalama za SP 2010.
Ja sam da se svima omoguci da pokaze sta zna na fudbalskom terenu. Posto nema uslova da Izrael igra sa Arapima, neka ih ovdje.
Ja sam da se svima omoguci da pokaze sta zna na fudbalskom terenu. Posto nema uslova da Izrael igra sa Arapima, neka ih ovdje.
Najbolja stvar za svijet bi bila da se prosire jos vise. Mnoge zemlje se trebaju ugledati.SlevinKelevra je napisao/la:Sta sve mozes cuti o tom Izraelu, ja mislio bog zna sta nas ceka tamo... A ono ugodjaj kao u nekoj zapadno evropskoj zemlji, a himnu nam ispostovali vise nego Turci kad smo gostovali u onim kvalama za SP 2010.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Greivis je napisao/la:Najbolja stvar za svijet bi bila da se prosire jos vise. Mnoge zemlje se trebaju ugledati.SlevinKelevra je napisao/la:Sta sve mozes cuti o tom Izraelu, ja mislio bog zna sta nas ceka tamo... A ono ugodjaj kao u nekoj zapadno evropskoj zemlji, a himnu nam ispostovali vise nego Turci kad smo gostovali u onim kvalama za SP 2010.

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.