Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC
Nemamo se na sta zaliti, ako nismo u stanju proci ovu grupu, odmah trebamo odustati od svega..
Kakva crna zima i Rusija,to je bilo prije 20 godina u Zenitu recimo imas 10 juznoamerikanaca hah njima nije zima? Pusti te price,odes i razbijes ih i zdrao
Zeljeznicar! 1921 !
4 godine...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Dobro poznajem ekipu CSKA i vecina su domaci igraci,sasvim jasno je da su oni navikli igrati po tim uslovima a da ce nasim to biti veci problem(jos ako budu nastupali Mata,Januzaj,Blind
).
Naravno mi smo tu opet favoriti i ja se nadam pobjedi,ali mislim da ce nam to biti najteze gostovanje jos kad dodamo tu i iscprljujuce putovanje nadati se onda da sve prodje bez povreda.

Naravno mi smo tu opet favoriti i ja se nadam pobjedi,ali mislim da ce nam to biti najteze gostovanje jos kad dodamo tu i iscprljujuce putovanje nadati se onda da sve prodje bez povreda.
au jbtAsteriks je napisao/la:
Ekipa koje je 2009. dobila Wolfsburg. SAF

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Sa pressa, Januzaj propušta labudove zbog povrede, Herrera bi mogao početi sa desetke.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Nema šta, to je sad između Herrere i Fellainija. Svi imamo istu nadu, ne sumnjam. 
Očekivat je i Roja u nedjelju, na klupi barem. Poslije reprezentativne pauze će vjerovatno i Jones bit spreman, tako da se i pozadi situacija pomalo rješava, ako ne bude nekih problema u međuvremenu. Blind neka izdrži još jedan meč na stoperu.

Očekivat je i Roja u nedjelju, na klupi barem. Poslije reprezentativne pauze će vjerovatno i Jones bit spreman, tako da se i pozadi situacija pomalo rješava, ako ne bude nekih problema u međuvremenu. Blind neka izdrži još jedan meč na stoperu.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Ako neko braće namjerava da kupi repliku dresa, da ne plaća ovim lopovima po Piku i FB duplo više za loš kvalitet, mogu uputit kako da sami kupite identičan orginalu, a uštedite pola od toga, PM 

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ma to je SAF, to je United. Bit ce nam se teze priviknuti na trenutno stanje, al sta je tu je.
To je dokaz da je Fergie prekuc'o ovu igru, pa se zezo, znaci moglo mu se.
To je dokaz da je Fergie prekuc'o ovu igru, pa se zezo, znaci moglo mu se.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ovog veznog reda kada se sjetim....
Kakav je to fudbalski genije bio, najveci svih vremena!
Kakav je to fudbalski genije bio, najveci svih vremena!
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Fini rezultati danas.
Legla bi pobjeda sutra pravo.
Inače, što se samog protivnika tiče, izdvojio bih nekoliko stvari. Ono što je dobra stvar (uslovno rečeno) je to da Swansea nije ekipa koja će se braniti i igrati bunker, pogotovo ne na domaćem terenu. Tu vidim šansu Uniteda. Rooney i ofanziva će imati sigurno više prostora nego u ranijim mečevima, koji će iskoristit, nadam se. Eh, sa druge strane, Swansea je opasna i dobra ekipa. Puno toga zavisiće od odbrane i Schneiderlina sutra, koji će velik pos'o morat odradit. Ako oni odgovore zadatku, mislim da će to bit dovoljno, tj. da će se naprijed već zabit nešto. Vrijeme je da Rooney proradi i u EPL. Darmian će biti na testu sa Monterom sutra, biće zanimljivo.
U svakom slučaju, sa eventualna tri boda bi se zaključilo uspješno otvaranje sezone i relativno komforno ušlo u ovu pauzu koja slijedi.

Inače, što se samog protivnika tiče, izdvojio bih nekoliko stvari. Ono što je dobra stvar (uslovno rečeno) je to da Swansea nije ekipa koja će se braniti i igrati bunker, pogotovo ne na domaćem terenu. Tu vidim šansu Uniteda. Rooney i ofanziva će imati sigurno više prostora nego u ranijim mečevima, koji će iskoristit, nadam se. Eh, sa druge strane, Swansea je opasna i dobra ekipa. Puno toga zavisiće od odbrane i Schneiderlina sutra, koji će velik pos'o morat odradit. Ako oni odgovore zadatku, mislim da će to bit dovoljno, tj. da će se naprijed već zabit nešto. Vrijeme je da Rooney proradi i u EPL. Darmian će biti na testu sa Monterom sutra, biće zanimljivo.
U svakom slučaju, sa eventualna tri boda bi se zaključilo uspješno otvaranje sezone i relativno komforno ušlo u ovu pauzu koja slijedi.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
Glavna snaga labudova je kompaktna sredina, brza, prodorna krila (prije svih mislim na Montera) te stameni Gomis.
Nece se libiti da cesto vrse presing na polovini i tu ce Luju trebati vrhunski plan.
Odbrana bi mogla biti na velikom iskusenju i bas me zanima kako ce cijela defanziva iznjeti taj teret.
Nece se libiti da cesto vrse presing na polovini i tu ce Luju trebati vrhunski plan.
Odbrana bi mogla biti na velikom iskusenju i bas me zanima kako ce cijela defanziva iznjeti taj teret.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Sutra ako bude clean sheet, skidam kapu odbrani. Inace nadam se da ce kapiten igrati kao protiv briža. Jedan njegov gol, jedan memphis ili herrera i meni dosta 1-2 

⭐
Danas moramo dobiti... jer naredno nam dolaze scouseri... koje je WH razvalio i pouzdnje im je sigurno manje, nego nakon Arsenala.theboss_RD07 je napisao/la:Sutra ako bude clean sheet, skidam kapu odbrani. Inace nadam se da ce kapiten igrati kao protiv briža. Jedan njegov gol, jedan memphis ili herrera i meni dosta 1-2
................Romero
Darmiam Smaling Blind Shaw
Mata Morgan Bastian Depay
................Herrera
...............Rooney
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
- majestic24
- Kontakt:
Ma treba malo poceti rotirati jbt...nemoze svaki mec poceti sa istim sastavom.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Koga?majestic24 je napisao/la:Ma treba malo poceti rotirati jbt...nemoze svaki mec poceti sa istim sastavom.
Morgan ti nije igrao protiv Bruga kao Swajni usao sa klupe...
Jedino Young na krilu umjesto Mate

SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
PROGNOZA

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.