FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sve dok je Dzene, uzalud su nam price o mijenjanu formacije, davanje sanse nekom od mladjih, logicnoj rotaciji, prilagodjavanja protivniku... Kad se sjetim Mehage, kako je imao mu.da i odlazak kapitena nadomjestio Mihojevicem. Koji fakin moras biti za to, i momak je korektno odigrao svaku tekmu... Da je Meho tu, garantujem da bi Andjusic bio medju 18, a Heric, Kadusic i jos neki vec debitovali....
Zadnja izmjena: belosevic28, dana/u 28 avg 2015, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Prije svega da pozzz sve zaljubljenike u bordo boju,novi sam na ovom forumu,tu sam citam sve,pa evo da se i prijavim,na starom forumu bio sam aktivan samo pod drugim nickom,nadam se normalnoj diskusiji i komunikaciji,I KRV SVOJU ZA BORDO BOJU...
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
-
belosevic28
- Kontakt:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Ma neće ga se Amer naigrati dok je ovog na klupi, a ako je iko zaslužio da bude ovako zapostavljen onda to Amer nije sigurno. Recimo protiv Lecha nije bio ni na klupi, u Zenici takođe. Dženo ima neku svoju jaro-viziju i koga on gotivi taj će igrati dok god on bude na klupi, ne može me niko ubjediti bolan da je Barić bolji od Kallasija a da Amer nije zaslužio da igra više.Sabinho je napisao/la:Dzeno molim te pusti Amera da igra, oduzio se i tebi i Mehi svaki put.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ne znam jel samo meni..ali danas je Dzeno bio onako, poprilicno nervozan, i odgovarao je kao 'preko neke stvari'. Steta sto je ovo sve ovako ispalo, sa trenerom, atmosferom u ekipi, rezultatima itd. Mislim da je i njemu jasno da ide nakon Rudara, ali jbg mora nekako istrpiti do kraja...
Mislim da je Krste dosegao vrhunac u nasoj ligi, i tesko mu naci neku novu motivaciju..a nisam ni siguran da moze napredovati na ovoj neprirodnoj poziciji, na krilu. Ako on ode, ostaju Dulja lijevo, Benko u spicu i Hebib desno. Kao zamjene su Bekic2 na LM, Okic/Bekic na spicu/RM. Eto 6 igraca za rotacije, dovoljnih za ligu.
Mene 'brine' sredina. Volio bi da se odluci da li je Kova DM ili CB. Ako je DM, super! On/Rusta i Ikande plus Samke/Alispahic. Ako je CB onda dovesti nekog veznjaka, a prodati Tatku te dati priliku Mihi/Kovi pored Step/Barba. Eto ukratko
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Mislim da je Krste dosegao vrhunac u nasoj ligi, i tesko mu naci neku novu motivaciju..a nisam ni siguran da moze napredovati na ovoj neprirodnoj poziciji, na krilu. Ako on ode, ostaju Dulja lijevo, Benko u spicu i Hebib desno. Kao zamjene su Bekic2 na LM, Okic/Bekic na spicu/RM. Eto 6 igraca za rotacije, dovoljnih za ligu.
Mene 'brine' sredina. Volio bi da se odluci da li je Kova DM ili CB. Ako je DM, super! On/Rusta i Ikande plus Samke/Alispahic. Ako je CB onda dovesti nekog veznjaka, a prodati Tatku te dati priliku Mihi/Kovi pored Step/Barba. Eto ukratko
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Misliš na ovu:jurisicduska je napisao/la:Ima ona slika, stavljala se, jedan po jedan otići će te svi.
Bandović, Puzigaća, Tatomirović, Stojčev, Velkoski, Berberović, samo polako.. Ne da mi vas nije žao...
Makar igrao Čataković.
BordoArmy88 je napisao/la:
HAJDE BOŽE JOŠ NAS SAMO JEDNOGA RIJEŠI!!!![]()
Mislim nakon svega da je Krste i zasluzio transfer,ako je istina da ide,imao je i uspona i padova,al za mene jedan od najboljih i najinteligentnijih igraca opcenito,a i imamo iskreno igraca za tu poziciju,vec spominjanih Okica,Bekica,po potrebi Duljevica,sasvim dovoljno
grb sto kuca,umjesto srca
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Pozz.RedEvil je napisao/la:Prije svega da pozzz sve zaljubljenike u bordo boju,novi sam na ovom forumu,tu sam citam sve,pa evo da se i prijavim,na starom forumu bio sam aktivan samo pod drugim nickom,nadam se normalnoj diskusiji i komunikaciji,I KRV SVOJU ZA BORDO BOJU...
Ja kad kazu najinteligentniji igrac, u zemlju bih propao 
Krste je dobar igrac i nista vise.
Ako se mogu uzeti kakve pare za njega, ja bih ga prodao. Vrijeme je da se cisti ekipa i ubace neki omladinci.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Krste je dobar igrac i nista vise.
Ako se mogu uzeti kakve pare za njega, ja bih ga prodao. Vrijeme je da se cisti ekipa i ubace neki omladinci.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I todor je otišoBordoArmy88 je napisao/la:Misliš na ovu:jurisicduska je napisao/la:Ima ona slika, stavljala se, jedan po jedan otići će te svi.
Bandović, Puzigaća, Tatomirović, Stojčev, Velkoski, Berberović, samo polako.. Ne da mi vas nije žao...
Makar igrao Čataković.
BordoArmy88 je napisao/la:
HAJDE BOŽE JOŠ NAS SAMO JEDNOGA RIJEŠI!!!![]()
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Tatko ne zasluzuje u istu recenicu sa ostalima!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Kakvo si ti oko skolovo, ubio bi u nekom kvizu... Ja na ovu sliku mjesecima nalijećem nisam primjetio pepeljatu...esprit24 je napisao/la:Nisam toliko obracao paznju kada sam vidio prvi put sliku a sad sam recimo primjetio da ispred svakog od njih ima kutija garaci, i da dejo ono lafo pokriva pepeljaru
Samo Saraj'vo.
Kakva je situacija sa ugovorom Velkoskog? Ja mislim da bi mnogo izgubili s njim iako u zadnje vrijeme ima ozbiljnih problema sa završnicom. A uzeli smo i finu cifru od transfera u ovom prelaznom roku pa nismo pod nekim imperativom prodaje. Ima mjesta i ta priča sa motivacijom ali poboljšanje ugovora sa odgovarajućim klauzulama to rješava.
Samo naprijed Saraj'vo!
- PitarBordo
- Kontakt:
Juniori kod kona igraju Ligu prvaka ove sezone... Nadam se da ćemo slijedeće sezone to biti mi, jer dolaze strašna djeca.
Samo Saraj'vo.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa ima ugovor jos godinu...i vjerujem da se radi na tome da se produzi ugovor ili proda igrac.Tele33 je napisao/la:Kakva je situacija sa ugovorom Velkoskog? Ja mislim da bi mnogo izgubili s njim iako u zadnje vrijeme ima ozbiljnih problema sa završnicom. A uzeli smo i finu cifru od transfera u ovom prelaznom roku pa nismo pod nekim imperativom prodaje. Ima mjesta i ta priča sa motivacijom ali poboljšanje ugovora sa odgovarajućim klauzulama to rješava.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Ovdje nista nije sveto.Sarajlijc@ je napisao/la:Tatko ne zasluzuje u istu recenicu sa ostalima!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Hadzija, i jos masa drugih legendi nisu sveti, a Tatomirovic jest? 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Jest to istina da ode Krse u Gaziantepspor?
pojma nemamo, nagadja se na osnovu nekog portala za kojeg iskreno nisam siguran da je nesto pouzdan, svakako vidjet cemo u narednih par dana jer i u vecini evrope zavrsava prelazni rok, pa ako ce ici onda ce to ubrzo bitiZukanovic je napisao/la:Jest to istina da ode Krse u Gaziantepspor?
Pyro is not a crime !
Hajde Zrinjski kiksaj da budemo na podnosljivih -4 i da se onaj poraz ne osjeti
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.