Tom logikom ni Sarajevo nije taj kalibartuzlak1987 je napisao/la:Zrinjski potvrdjuje da nije sampionski kalibar.. Sarajevo i Zeljo su bolje ekipe
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Tom logikom ni Sarajevo nije taj kalibartuzlak1987 je napisao/la:Zrinjski potvrdjuje da nije sampionski kalibar.. Sarajevo i Zeljo su bolje ekipe
Sarajevo i Zeljo se trebaju zahuktati..titi14oldschool je napisao/la:Tom logikom ni Sarajevo nije taj kalibartuzlak1987 je napisao/la:Zrinjski potvrdjuje da nije sampionski kalibar.. Sarajevo i Zeljo su bolje ekipe
@BatvaHigh je napisao/la:Zasad pristojni Čelik, Sloboda pogotovo.Velež, nažalost, plovi drugim vodama.
Oni su dobili u gostima te sto se zahuktavaju,necu rec da ti je prica glupa...tuzlak1987 je napisao/la:Sarajevo i Zeljo se trebaju zahuktati..titi14oldschool je napisao/la:Tom logikom ni Sarajevo nije taj kalibartuzlak1987 je napisao/la:Zrinjski potvrdjuje da nije sampionski kalibar.. Sarajevo i Zeljo su bolje ekipe
Sampion bi trebao da moze zabiti jedan gol Sirokom ili Celiku, a ne ovako jalovo igrati..
Al ga zato beknuše u sred Sarajeva tim što će se zahuktati.tuzlak1987 je napisao/la:Sarajevo i Zeljo se trebaju zahuktati..titi14oldschool je napisao/la:Tom logikom ni Sarajevo nije taj kalibartuzlak1987 je napisao/la:Zrinjski potvrdjuje da nije sampionski kalibar.. Sarajevo i Zeljo su bolje ekipe
Sampion bi trebao da moze zabiti jedan gol Sirokom ili Celiku, a ne ovako jalovo igrati..
Tako se osvajaju titule. Na guzove, a ne na ljepotu.tuzlak1987 je napisao/la:To je splet okolnosti, bod je tu bio realan ishod![]()
Mene su razocarali ove dvije domace utakmice, Sirokog cak nisu niti smjeli napasti vec su samo brinuli za svoj gol..
Ne znam ja, Sloboda za dvadesetak sati na - 1 uz ljepotuPappy je napisao/la:Tako se osvajaju titule. Na guzove, a ne na ljepotu.tuzlak1987 je napisao/la:To je splet okolnosti, bod je tu bio realan ishod![]()
Mene su razocarali ove dvije domace utakmice, Sirokog cak nisu niti smjeli napasti vec su samo brinuli za svoj gol..![]()
E ako je ono ljepota što ste pružili u Zenici i Lukavici, onda je i više nego istinita ona: "Ljepota je u očima posmatrača".tuzlak1987 je napisao/la:Ne znam ja, Sloboda za dvadesetak sati na - 1 uz ljepotuPappy je napisao/la:Tako se osvajaju titule. Na guzove, a ne na ljepotu.tuzlak1987 je napisao/la:To je splet okolnosti, bod je tu bio realan ishod![]()
Mene su razocarali ove dvije domace utakmice, Sirokog cak nisu niti smjeli napasti vec su samo brinuli za svoj gol..![]()
Travnik očekivano u duhu fair play-a.Pappy je napisao/la:Kad već iskopirah jednom forumašu u PP zbroj kartona, evo i 'vako. Dok se @signore ne opusti i otvori najavljenu temu.![]()
Borac 11/0
Drina 10/2
Mladost 6/2
Olimpic 16/0
Radnik 12/1
Rudar 13/2
Sarajevo 14/0
Slavija 15/0
Sloboda 10/0
Velež 12/1
Željezničar 13/2
Zrinjski 13/1
Vitez 8/0
Čelik 16/0
Široki 16/0
Travnik 14/3
Ukupno dakle: 199 žutih i 14 crvenih do sada.Napamet sam sabrao ove brojke, pa halalite ako je greška u brojanju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.