FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Neozbiljni i inferiorni domaćini danas. Ako je ovo igra Werdera ove sezone, piše im se crno.
Odradili smo utakmicu bez problema ali je moglo pasti malo više golova.
Naravno, ne može proći bez loše vijesti a to je povreda Nastasića.
Odradili smo utakmicu bez problema ali je moglo pasti malo više golova.
Naravno, ne može proći bez loše vijesti a to je povreda Nastasića.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Nastasic operisan, ceka ga duza pauza.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Huntelaar je danas morao napustiti trening zbog povrede.
Nadam se da je ovo Oko draxlera samo medijska patka a ako nije I heldt pristane treba ga u zatvor otjerat...Juliana treba produzit na ugovor bez klazule ,dati mi platu od 7 8 miliona koji mu juve nemoze dati I da se jednom zavrsi ova saga jer navijacima opasno pocinje ici na k..c....
Može a nećegruezi je napisao/la:Nadam se da je ovo Oko draxlera samo medijska patka a ako nije I heldt pristane treba ga u zatvor otjerat...Juliana treba produzit na ugovor bez klazule ,dati mi platu od 7 8 miliona koji mu juve nemoze dati I da se jednom zavrsi ova saga jer navijacima opasno pocinje ici na k..c....

Aljegri, out!
-
- Kontakt:
Kao da mu S04 može dati te pare.gruezi je napisao/la:Nadam se da je ovo Oko draxlera samo medijska patka a ako nije I heldt pristane treba ga u zatvor otjerat...Juliana treba produzit na ugovor bez klazule ,dati mi platu od 7 8 miliona koji mu juve nemoze dati I da se jednom zavrsi ova saga jer navijacima opasno pocinje ici na k..c....
Ove Juventusove kokošarske ponude treba odbiti bez razmišljanja i (kako netko ovdje reče) čekati ponudu iz Prema.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Ako su farfanu mogli i ako mogu hunti zasto nebi I njemu ...KayserSose je napisao/la:Kao da mu S04 može dati te pare.gruezi je napisao/la:Nadam se da je ovo Oko draxlera samo medijska patka a ako nije I heldt pristane treba ga u zatvor otjerat...Juliana treba produzit na ugovor bez klazule ,dati mi platu od 7 8 miliona koji mu juve nemoze dati I da se jednom zavrsi ova saga jer navijacima opasno pocinje ici na k..c....
Ove Juventusove kokošarske ponude treba odbiti bez razmišljanja i (kako netko ovdje reče) čekati ponudu iz Prema.
Dosta, dosta sretno gosti vode. Mislim da možemo do preokreta u drugom poluvremenu jer su Ljiljani rano poveli i od tog trenutka igraju klasični bunker.
Veliko slavlje trenera i igrača Darmstadta nakon sudijskog zvižduka.
Zbilja su se dobro borili no ono valjanje po terenu im nije trebalo. Ne sjećam se da sam ikad više vidio takvih scena na jednoj utakmici.
Zbilja su se dobro borili no ono valjanje po terenu im nije trebalo. Ne sjećam se da sam ikad više vidio takvih scena na jednoj utakmici.
Spominje se Filip Kostić kao pojačanje. Da li to možda znači da nas Draxler napušta do kraja mjeseca?
Iako nema konkretnih informacija u zraku se ipak osjeti da je vrlo moguć transfer Draxlera.
Ove godine ne igrate LP, dosta se potrošilo na transfere i čini se da bi tih 35 mil. + bonusi zaista dobro došli.
Ove godine ne igrate LP, dosta se potrošilo na transfere i čini se da bi tih 35 mil. + bonusi zaista dobro došli.
Schalke vec godinama ima problema sa povredama zadnje linije,Howedes je od papira treba ga se sto prije rijesiti i dovesti dva stopera.
Ja ne mogu da vjerujem da najmlađi igrač ima najviše želje da nešto napravi u ovoj utakmici. Ostali mlitavi i bezvoljni a ovaj Wolfsburg se može dobiti.
Odbrana nikad nije kompletna, vazda neke povrede i neuigranost.
Odbrana nikad nije kompletna, vazda neke povrede i neuigranost.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Draxler nije sav svoj, vidi se da mu je Italija pomutila razum.
Kako ce Hojbjerg dobro doci umjesto Aogoa to nije normalno.
Kako ce Hojbjerg dobro doci umjesto Aogoa to nije normalno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Schalkeu niko ne moze pomoci, poprimili su luzerski mentalitet, a trenutni trener nije u stanju da ga promjeni. Nemaju DM u ekipi, Hojbjerg bi mogao pomoci.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Jasno je da ćemo ponovo imati tešku sezonu. Osnovne stvari se nisu popravile. Zračni dueli, prekidi, pozicioniranje nakon zračnog duela i retardirano igranje lopte nazad. Pa jel više moguće da se toliko puta gradi napad preko golmana. Skoro svaki igrač samo onako baci pogled naprijed i odmah odigra loptu nazad. Nevjerovatno!
i vrijedi li Draxler 30m ?
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Na osnovu ove utakmice, ne vrijedi.
Sa naše zvanične stranice:
Horst #Heldt: „Müssen das Thema Julian Draxler weiter bearbeiten." So ist der aktuelle Stand: s04.de/_Heldt_Draxler
Horst #Heldt: „Müssen das Thema Julian Draxler weiter bearbeiten." So ist der aktuelle Stand: s04.de/_Heldt_Draxler
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.