Simonović je, za razliku od Dangubića, nešto i odigrao u sezoni iza nas.
Inače, Bjelkan srbuje.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
Ne zaj.ebavaj matere ti,kakav crni Simonović,onu ligu koju on igra možemo i ja i ti igratiTexi je napisao/la:Danguba pre Milosava, još samo na RSB forumu. A možda ni tamo, dugo nisam čitao ni pisao. Sale bi me svakako neprijatno iznenadio ako se odluči za prvog. Mada, ako se uzme u obzir koliko je čekao Milosava, tu je sve jasno.
Simonović je, za razliku od Dangubića, nešto i odigrao u sezoni iza nas.
Inače, Bjelkan srbuje.Šteta što promaši ono slobodno.
ppppp je napisao/la: kakav crni Simonović,onu ligu koju on igra možemo i ja i ti igrati
Imali smo mi priliku gledati Simonovića u Zvezdi,znam ja vrlo dobro šta pišemNeshaFCB je napisao/la:ppppp je napisao/la: kakav crni Simonović,onu ligu koju on igra možemo i ja i ti igrati
Dobronamjeran savjet, nemoj ovakve gluposti pisati.
Francuska liga u ovom trenutku je za 2 razreda ispred srpske.
ne nego ću ćutati na klasično trolanje sobealan_kardec je napisao/la:DANTES je napisao/la:ako išta mrzim to su ta navijačka prepucavanja na temi reprezentacije...
ali nekako uvijek učestvuješ u njima.
Pa dobro, druga je stvar ako ti ja antipatičan, nekad te razočarao i slično. Ali opet moraš voditi računa o zaključcima. Francuska liga je po svemu iznad srpske, koja je opet neki evropski prosjek.ppppp je napisao/la:Imali smo mi priliku gledati Simonovića u Zvezdi,znam ja vrlo dobro šta pišemNeshaFCB je napisao/la:ppppp je napisao/la: kakav crni Simonović,onu ligu koju on igra možemo i ja i ti igrati
Dobronamjeran savjet, nemoj ovakve gluposti pisati.
Francuska liga u ovom trenutku je za 2 razreda ispred srpske.
Izgleda da imamo kratko pamćenje
Što ne čitaš,fino sam gore napisao i o Mitroviću i o Simonoviću kako nisu za reprenzetacije a "moji" suDANTES je napisao/la:ne nego ću ćutati na klasično trolanje sobealan_kardec je napisao/la:DANTES je napisao/la:ako išta mrzim to su ta navijačka prepucavanja na temi reprezentacije...
ali nekako uvijek učestvuješ u njima.
@pppp nemaš ti kratko pamćenje nego se ne razumiš u ovaj sport.. a možda si ti fizička zvijer od 2 metra mišića i čiste atletike... možda si i crnac pa mi mogao igrati u francuskoj ligi
@Dantes o navijačkom trolanjuDANTES je napisao/la:da gagi kapiten onako ciganski ko sa komentara monda ... đe će to biti trolanje
DANTES je napisao/la:tačno... ali OVO nije tema ni zvezde ni partizana već reprezentacije!!
Nervoza je očigledna,razumialan_kardec je napisao/la:DANTES je napisao/la:tačno... ali OVO nije tema ni zvezde ni partizana već reprezentacije!!
poštedi me svega ti
preko moralisanja ne mogu nikako da pređem.ppppp je napisao/la:Nervoza je očigledna,razumi
moralisanje? nisam ja kriv što je soba kompleksaš...alan_kardec je napisao/la:preko moralisanja ne mogu nikako da pređem.ppppp je napisao/la:Nervoza je očigledna,razumi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.