FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

momirpeh
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la momirpeh » 28 avg 2015, 22:09

Čelik uze bod Zrinjskom u Mostaru.Zrinjskom koji je nas pobijedio i koji je prvi na tabeli.Mi našim igračima psujemo sve po spisku jer su igrali neriješeno u gostima protiv tog istog Čelika.Očekujemo od naših da svaku utakmicu pobijede a istovremeno psujemo sve redom SD jer je doveo loše igrače.Kako loši igrači da pobijede Čelik ? Jel' to Čelik loš,jel Zrinjski loš ?Nigdje ni blizu nema pritiska na igrače kao kod nas.Kod nas je problem SŠ.Okić je doveden kao jedan od najboljih napadača lige i kao prvi igrač Veleža.Rustemović je bio najbolji u Drini,došao kod nas,a mi se mučimo da uzmemo bod kod te iste Drine.Kalasi nam je donio 3 boda u Bijeljini čime smo titulu uzeli.Todorović nama bio taraba a Zrinjskom dobar,vrlodobar.Razlozi zbog čega su neki igrači odlični,vodeći u svim klubovima Premijer lige a kad su kod nas nema ih nigdje je upravo taj pritisak i neukomponiranje u tim.Hebibović je bio glavni igrač Veleža,ovdje smo ga svi iščekivali da dođe a sad je on taraba i kriv je SD što ga je doveo.Protić u Pazaru najbolji kod nas nula,Kostić dobar u Olimpiji i Pazaru kod nas ga ni na mapi.Kouadio u Travniku najbolji,do ludila dovodi našu odbranu,kod nas ni među 22 nije imao mjesta.Jedino da dovedemo Ronalda i Ibrahimovića ;) Samo jaki ljudi u stručnom štabu koji neće imati sentimenta za igrača i koje će bolit ona stvar šta s.re neki "navijač"

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 28 avg 2015, 22:15

PitarBordo je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:Ma bezveze se samo lupa imenima,kad mi imamo trenera,dok to on ne bude,tek onda o imenima,musa je nedavno to objesnio covjek,sad samo iz supljeg u prazno,samo se ponavljamo
E nek si nam objEsnio. Mi ovdje levati nismo znali. Hvala.
Ja nezzz ko je levat,nit me interesuje,a ti si neki profesor bosanskog,vidim ispravljas pravopisne greske,fulio si ti forum haveru
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 28 avg 2015, 22:19

RedEvil je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:Ma bezveze se samo lupa imenima,kad mi imamo trenera,dok to on ne bude,tek onda o imenima,musa je nedavno to objesnio covjek,sad samo iz supljeg u prazno,samo se ponavljamo
E nek si nam objEsnio. Mi ovdje levati nismo znali. Hvala.
Ja nezzz ko je levat,nit me interesuje,a ti si neki profesor bosanskog,vidim ispravljas pravopisne greske,fulio si ti forum haveru
Ako je profesor bosanskog znanje iz četvrtog osnovne recimo onda OK. Al' nejse.

Eto raja ovdje piše imena zato jer misle da je mjerodavno, pa se zahvaljujem prvo ja ispred svih koji su imena neka spominjali što si nam rekao da džaba lupamo.
Samo Saraj'vo.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 28 avg 2015, 22:46

Majkl je napisao/la:Ja mislim da su htjeli da ga otpuste da bi ga davno otpustili a i Dzeno da zna da će dobiti otkaz ne bi ni vodio ekipu sad.Ja mislim da je uprava odlučila da Dzeno ostaje i da nema više mjenjanja trenera svako malo.A pogotovo jer je Dzeno zaslužio da se istrpi jer nam je donio dva trofeja.Džaba se lozimo Dzeno ostaje zato nam je bolje dati mu podršku.
Dati cemo mu podršku brate, nemoj se sikirat, odmah poslije nedelje. Ja ču ga podržati prilikom pakovanja.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

ilijasmusic
Kontakt:

Post Postao/la ilijasmusic » 28 avg 2015, 23:00

imali prenos

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 28 avg 2015, 23:20

Šta sam vam ja napiso neki dan kad su se nekim sa svojim postovima opraštali od titule, svak svakog može pobjedit u ovoj ligi, mi sa ovako lošom igrom da smo dobili Zrinjski opet bi 1. bili. Zrinjski neće pobjedit iduću u gostima, sigurno, neće ni Brijeg Veleža sutra/preksutra kad već igraju, u ovoj ligi smo svi u 5 deka, mi odskačemo dobro kvalitetom igrača, ali jednostavno pritisak toliko utječe na igrače da ne daju ni 33 % svojih mogućnosti. Sad je najbitnije da dobijemo Rudar, da je povezat 3-4 pobjede uzastopne, prvi bi bili 100 %.
"Sarajevo je krenuo stopama Dinama i na pravom je europskom putu", istakao je u ekskluzivnom razgovoru u Monte Carlu za Anadoliju Zdravko Mamić, kontraverzni izvršni predsjednik GNK Dinamo iz Zagreba.

Kaža kako je u stalnom kontaktu sa čelnicima Sarajeva, kao i sa još nekolicinom dužnosnika nogometnih klubova sa područja nekadašnje SFR Jugoslavije, te smatra da je investiranje Vincenta Tana, malezijskog milijardera u Sarajevo odlična stvar, kao i da će klub sa Koševa postati regionalni gigant.

"Ulaganjem novca Tana Sarajevo je dobio sjajnu injekciju. Znam sve što rade i u odličnoj upravi i uvjeravam vas to je to. Oni će vrlo brzo biti novi Dinamo na našim prostorima i gledat ćete ih ovdje na ždrijebanju grupa Lige prvaka. Veoma mi je drago što se Sarajevo vraća na pravi put, što je dobro za kompletan bosanskohercegovački nogomet. Vjerujem da će se i drugi klubovi iz BiH dizati u narednom razdoblju", rekao je Mamić nakon sinoćnjeg žrijeba Lige prvaka.

Posebno je pohvalio doskorašnjeg nogometaša Željezničara Armina Hodžića, danas ubojitog napadača njegovog Dinama.

"Armina Hodžića htjeli smo i ranije, ali ga nismo uspjeli dobiti. Onda smo ga skuplje platili, ali on je došao gdje je odavno trebao biti, na stadion Maksimir i u veliki Dinamo. On je naš pun pogodak i budućnost. Pred njim je velika karijera. Ne znam što bih rekao za tog dečka, ne zna se da li je bolji čovjek ili nogometaš", kazao je Mamić.

Žao mu je, tvrdi, što je bio jedini predstavnik kluba iz regije Zapadnog Balkana na žrijebu grupne faze tekuće sezone u Ligi prvaka.

"Žao mi je Partizana koji je nesretno ispao u play-offu Lige prvaka. Ne biste vjerovali koliko smo bliski mi nogometni radnici sa prostora bivše Jugoslavije, koliko se često čujemo i surađujemo. Nadam da će nas naredne godine biti više ovdje na žrijebu u Monte Carlu", govorio je Mamić.

Zadovoljan je žrijebom Lige prvaka, odnosno protivnicima u grupi "F" Bayernom, Arsenalom i Olympiacosom.
Maminjo tata zna šta valja

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 avg 2015, 23:23

Naravno. Samo polako, najgori smo navijaci na svijetu ali doci ce sve na svoje.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 28 avg 2015, 23:31

Ko je tebi dao platne liste na uvid? Haj razligu gdje ti je mjesto...

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 28 avg 2015, 23:35

Jeli iko imao priliku da procita Kusturicin intervju u danasnjem sportu?
Ako sam dobro shvatio trebao je danas biti objavljen!

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 28 avg 2015, 23:38

zagorski je napisao/la:Jeli iko imao priliku da procita Kusturicin intervju u danasnjem sportu?
Ako sam dobro shvatio trebao je danas biti objavljen!
Mislim da ga je neko danas postavio na temi "opste diskusije".

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 28 avg 2015, 23:40

@CARSON, oprosti, ali igrači koje si nabrojao korektno odrađuju svoj dio posla, pogledaj obrane Delača prošlu utakmicu, trčanje Benke protiv Širokog gore dole, promaši čovjek nije robot da mu svaka uđe , al kad promaši idući duel još jače, još bolje.. Stepanov klasa, poslije Mate najbolji igrač u PL od rata. Kako će ti rustem igrat kad je u zvorniku igro pred 50 ljudi utakmice, dodje ovdje 1. utakmica protiv Borca 10 milja na stadionu, psuju im familije, bogove, očeve , majke, braću , sestre... Poslije utakmice prijetnje ako ne dobiju iduću bit će belaja, kako će jadan čovjek igrat, pratim stream Zrinjskog, x kući sa čelikom niko zvižduka nije uputio, čak su im pljeskali navijači kad su išli do njih, a bilo je vala podobro ljudi na stadionu. Hebib u Veležu realno Velež mi je drag, ali posjeta im je katastrofa, igrao većinom pred 500-injak Veležovaca koji bi rađe ubili majku nego opsovali svom igraču.. Puno tog zavisi od navijača, ako ne dodje puno ljudi protiv Rudara garantujem da će extra naši igrat sve dok ne osiguraju 3 boda.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 28 avg 2015, 23:41

Navijači FK Sarajevo su svoju ljubav pokazali i dokazali vađenjem kluba iz ponora, mislim da mi kao navijači svoju ljubav više nemamo potrebe dokazivati. Čak šta više i dalje imamo najbolju posjetu u ligi. Eh sad, to što nas hebe je to generalno nestrpljenje sa rezultatima, a to je sve plod tih sušnih godina i sada jednostavno je raja i poslije 2 trofeja i dalje gladna istih. Kone su i dalje najtrofejniji klub i taj period dominacije ih udaljava od nekog generalnog velikog pritiska ali će i on doći ukoliko nastave ne osvajati ništa, mada i kod njih eto uprkos tome se sa sjevera njihovog tokom utakmice Željinim igračima spominje od bebinih kostiju do pradede. Definitivno im je taj period dominacije donjio malo manji opšti pritisak i to neko generalno nezadovoljstvo, ali nisu daleko od nas, te godine lape i ti trofeji su sve dalje, ista će situacija što se pritiska tiče biti i kod njih za koju godinu, dok bi se kod nas polahko aBd trebala mjenjati kad preuzmemo tu ulogu najtrofejnijeg.

Mentalitet navijački nam je ovde pogan svakako, vidjeli ste onu izjavu Parkera da je nemoguće igrati u Zvezdi zbog pritiska navijača - slična situacija kao kod nas, kod kona se kao što rekoh sa sjevera takođe igračima hebe od mrtve do žive porodice, što reče Sabinho najveći pritisak na trenera je u Realu i u Sarajevu :mrgreen:

HAJDE SARAJ'VO SAD NA KUR4C NABIJ SVE!!!! :opaopa:
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 avg 2015, 23:43

CARSON je napisao/la:Djecace navedi koja je to još utakmica bila kad ste dobro odigrali?
Siroki x2, Olimpik, Vitez, Sloboda, Radnik, Drina od Dzeninog dolaska (drugi put).
Zadnja izmjena: Sabinho, dana/u 28 avg 2015, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 29 avg 2015, 00:03

DAJTE BA LJUDI NE ODGOVARAJTE OVOM MAMLAZU MOLIM VAS, I SACEKAJTE DA DODJE MODERATOR I ODSTRANI GA !!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 avg 2015, 00:03

FrancescoTotti je napisao/la:DAJTE BA LJUDI NE ODGOVARAJTE OVOM MAMLAZU MOLIM VAS, I SACEKAJTE DA DODJE MODERATOR I ODSTRANI GA !!
On se samo cudi, ne provocira. :mrgreen:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 29 avg 2015, 00:07

Razlika je Carsone jer smo mi nezadovoljni sa ovim do sad a vi prezadovoljni a isto bodova imamo. Razlika je jer je titula naša realnost, ispod tog niko neće ni da priča, a vaša mašta, vama dosta drugi pa ako se šta ubode dobro je. Ono ako svi loše odigraju možda budete prvi. Ambicije su vam se smanjile, naše povećale. E to je majstore razlika. Mi imamo očekivanja u skladu sa stanjem u klubu, igračima. Titula nije cilj titula se podrazumijeva u našim glavama, a od vas tek rijetki smiju i da je spomenu.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 29 avg 2015, 00:08

CARSON je napisao/la:Djecace navedi koja je to još utakmica bila kad ste dobro odigrali?
Samo nezzzz koja je tvoja briga ibogati,idi peri na ruke i opsuti se,nek vi igrate,vi imate strasnu igru :wave:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 avg 2015, 00:09

@duska ili pojednostavnjeno mi stojimo iza onog sto zelimo a to je titula (plus kup) i ne krijemo da nam je to prioritet dok se oni skrivaju iza raznoraznih stvari a zapravo zele i ocekuju ono sto i mi sa jednakim zarom ako ne cak i vecim.

isko1807
Kontakt:

Post Postao/la isko1807 » 29 avg 2015, 00:10

Sad sam gledao neke klipove o ovom Arežini, hajmo reci mali nije loš "fakin" je pravi :urnebes: :urnebes:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 avg 2015, 00:11

isko1807 je napisao/la:Sad sam gledao neke klipove o ovom Arežini, hajmo reci mali nije loš "fakin" je pravi :urnebes: :urnebes:
Samo je on istinski yeben u glavu. Prijedor mu je dosao kao kec na desetku.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Jet2Holiday, napoleon72, relativizam, Vanja8 i 31 gost.