Pa imaju opciju da ga otkupe za 25M ako daju taj iznos mi tu nemamo šta da se pitamoSarajevo1946 je napisao/la:Nije, nisi dobro vidio. To bi onda bila obaveza otkupa, ali nigdje ne piše. Samo opcija da ga otkupe, ne moraju ako neće...
Zato kažem da je bolje što nije obaveza otkupa.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: RE: Re: Juventus FC
- IlPrincipino
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Isla bi mogao ipak u Fiorentinu
Di Marzio:Fiorentina je u pregovorima sa Juventusom oko Isle ali jos uvijek nema dogovora izmedju klubova. Sevilla je takodjer zainteresovana za njega.
Zadnja izmjena: IlPrincipino, dana/u 29 avg 2015, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- L'Avvocato
- Kontakt:
Pa eto koliko para City dade za onog crnca, ili za De Bruynea ... takvi klubovi su i sje*ali tržište. Nije niko htio kod njih i oni počeli davati basnoslovne cifre da privole igrače. Sad gledaj odakle je vedro bajo moj.IlPrincipino je napisao/la:A ja kakvo je vrijeme doslo![]()
Draxler(21god) 35 miliona![]()
Dybala(21 god) 40 miliona![]()
Coman(19 godina) 30 miliona![]()
Pogba(22 god) 100 miliona
a ni jedan kopacke ne moze da cisti Nedvedu niti vjerujem da ce moci
A Isla neće htjeti da ide. Smrad ko krpelj na kravama, onaj od litar krvi u sebi.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- tuzlak1987
- Kontakt:
U ovoj divnoj noci jos se neko sjeti da spomene Islu
otvarajte svi prozore, povratite slobodno..
Raspisali smo se braco ali ono sto je bitno fini smo uljudni raspravljamo kulturno iako se ne slazemo svi u razmisljanjima SVAKA CAST
Italia@ brate ne zamjeri nista ruzno ne misli o tebi sam se ne slazemo u nekim misljenjima i raspravljamo normalno
Italia@ brate ne zamjeri nista ruzno ne misli o tebi sam se ne slazemo u nekim misljenjima i raspravljamo normalno
Druze, visinu transfera uveliko diktira udio tog troska u ukupnom prihodu kluba kao i procjenjeni povrat od investicije. Platiti Nedveda lupam 10M na prihod kluba od 100M je financijski isto kao i platiti Draxlera 35M na prihod kluba 350M. S tim sto ces na Draxleru u ovaj vakat zaraditi vise od marketinga sto ga cini jos isplativijom investicijom. Kapitalizam - prihod, rashod, profit.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: Juventus FC
Hm, mislim da se pitamo, jer nije obavezni otkup. To je tzv. džentlmenski dogovor, na riječ, kad nije obavezno..... Možemo mi njih izraditi, ali mislim da ne bi to uradili, jedino da baš eksplodira... Onda ga sigurno ne bi dali za 25.Padovan je napisao/la:Pa imaju opciju da ga otkupe za 25M ako daju taj iznos mi tu nemamo šta da se pitamoSarajevo1946 je napisao/la:Nije, nisi dobro vidio. To bi onda bila obaveza otkupa, ali nigdje ne piše. Samo opcija da ga otkupe, ne moraju ako neće...
Zato kažem da je bolje što nije obaveza otkupa.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ja to čitav ovaj transfer rok govorim, Juveu s Marottom nema smrti finansijske, msm da je Marotta ljut zbog Vidala pa sad naplaćuje Comana, al eto prije si mogo pola Zidana u najboljim godinama kupit za ove pare, a danas Son 30mil, Coman 25mil, Sterling 60mil, Danilo 30mil, Kovacic 35mil, nije da oni ne valjaju al haman sam ja staromodan pa mi puno ovo para za ove igrace u nastajanju..L'Avvocato je napisao/la:Ljudi moji pa mi smo Vidala prodali za 40 miliona. Comana bi mogli za 27-28![]()
Koji q i fudbal ... otišlo sve u tri lijepe
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nista jbg cekamo tog svetog Draxlera i nadamo se cudu 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Re: RE: Re: RE: Re: Juventus FC
Mislim da će se to znati tek kroz nekoliko dana, kao sa Moratom kad je bilo, biće tu možda neki klauzula, ali sumnjam da će Bayern prihvatiti da im nabijamo cijenu odnosno da ne bude fiksni iznos.Sarajevo1946 je napisao/la:Hm, mislim da se pitamo, jer nije obavezni otkup. To je tzv. džentlmenski dogovor, na riječ, kad nije obavezno..... Možemo mi njih izraditi, ali mislim da ne bi to uradili, jedino da baš eksplodira... Onda ga sigurno ne bi dali za 25.
Kako god očekuje nas sezona nikad uzbudljivija, ova će biti uzbudljivija i od one pod Conteom, jer ova ekipa osim odbrane je nepoznanica velika.
ma sve 5 jarane, j*ebes tipkanje ako cemo svi imat isto misljenje i "slagati" se jedni sa drugimaYucca je napisao/la:Raspisali smo se braco ali ono sto je bitno fini smo uljudni raspravljamo kulturno iako se ne slazemo svi u razmisljanjima SVAKA CAST![]()
![]()
![]()
![]()
I oko Vidala bi se zatezali do 45-50 miliona da nije bilo nekog dogovora sa igracem ljeto ranije. Transfer Vidala se odigrao bez ikakvih problema, nikakvo odbijanje ponuda i slicne price. A i 2 godine ugovora njegove ne vrijede puno vise od 40 miliona.coelho41 je napisao/la:ja to čitav ovaj transfer rok govorim, Juveu s Marottom nema smrti finansijske, msm da je Marotta ljut zbog Vidala pa sad naplaćuje Comana, al eto prije si mogo pola Zidana u najboljim godinama kupit za ove pare, a danas Son 30mil, Coman 25mil, Sterling 60mil, Danilo 30mil, Kovacic 35mil, nije da oni ne valjaju al haman sam ja staromodan pa mi puno ovo para za ove igrace u nastajanju..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- L'Avvocato
- Kontakt:
La Juve propone al Bayern scambio di prestiti #Coman #Goetze con diritto di riscatto e controriscatto! Si lavora veramente su #Goetze
E ovo bi već bilo nešto
Mada nerealno do bola.
@coelho41 Marotta radi najbolje kako može. Agnelli mu je dao budžet, Paratici scouting, a Allegri prijedloge. Valja to sve balansirati. Mukotrpan posao. Lakše na baušteli mješalicu okretati.
E ovo bi već bilo nešto
@coelho41 Marotta radi najbolje kako može. Agnelli mu je dao budžet, Paratici scouting, a Allegri prijedloge. Valja to sve balansirati. Mukotrpan posao. Lakše na baušteli mješalicu okretati.
★★★
- IlPrincipino
- Kontakt:
Ja od igraca koga cemo platiti 30+ miliona eura i oko koga smo se zaje.bavali cijeli prelazni rok ocekujem da odmah cini razliku i da radi cuda!
Em sto se moglo daleko bolje uloziti tih 30 miliona eura iz moje perspektive em se taj Draxler morao ranije zavrsiti ako je vec morao biti on. Ipak smo na kraju popustili i dobit cemo ga za skoro novce koje je Schalke i trazio na pocetku.
Em sto se moglo daleko bolje uloziti tih 30 miliona eura iz moje perspektive em se taj Draxler morao ranije zavrsiti ako je vec morao biti on. Ipak smo na kraju popustili i dobit cemo ga za skoro novce koje je Schalke i trazio na pocetku.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
coelho41@ ne da je puno nego i previse druze fakat je trziste otislo u pm,mi prodamo Zidana za 70 milona dovedemo za te pare Buffona,Thurama,Nedveda
- IlPrincipino
- Kontakt:
Svi igraci Juventusa koji su nosili broj 16: Fusi, Amoruso, Zanchi, Maresca, Camoranesi, Ziegler, Motta, Cuadrado
- akisarajevo92
- Kontakt:
Trampa Coman - Goetze. gdje da potpisem 
Zavrsavaj sto brze, dok ne ulete vukovi iz Wolfsburga.Gazzetta: Juventus have increased their bid for Draxler. Deal to be closed soon.
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 29 avg 2015, 00:55, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
IlPrincipino je napisao/la:Ja od igraca koga cemo platiti 30+ miliona eura i oko koga smo se zaje.bavali cijeli prelazni rok ocekujem da odmah cini razliku i da radi cuda!
To je ono najbitnije hoce li on biti ta razlika rizik je veliki i njemu teret na ledima veliki a citavo ljeto se natezemo oko njega
Ja sumnjam da je on taj pravi tj koji ce praviti razliku
- IlCapitano
- Kontakt:
Druže, ne pita se samo Juventus. Pa iz Schalkea su jedno vrijeme bili zabranili da se priča sa njima uopšte. Ne treba podlijegati pod medijsku hajku. Draxler aBd kad dođe bit će isti slučaj kao sa Moratom. Period prilagodbe, dolazi iz potpuno drugačijeg okruženje, zemlje, kulture, stila fudbala, treba ojačati fizički, nije prošao pripreme, ne zna jezik itd...IlPrincipino je napisao/la:Ja od igraca koga cemo platiti 30+ miliona eura i oko koga smo se zaje.bavali cijeli prelazni rok ocekujem da odmah cini razliku i da radi cuda!
Ali ne daje se 30 miliona na bezveznjakovića i ne prati njega Paratici 4 godine bezveze i ne vodi Elf sa sobom bilo koga na SP.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
-
Juventino1995
- Kontakt:
Realno je da Coman ako ode, u Bayernu nece dobiti toliko utakmica i prostora da se dokaze treneru i upravi da oni bez razmisljanja pljunu 20+ miliona,Vjerovatno ce dobivati priliku u kupu i poneku u ligi da udje sa klupe kad imaju rezultat,sve u svemu nece preko 10-12 utakmica odigrat kako god okrenes.E sad malo skontajte koliko je realno da on popravi toliko igru koju pokazuje trenutno u Juventusu da bi ih ubjedio.
Sve i svemu najvjerovatniji scenario je taj da ce Bavarci na kraju sezone opet razbijati glavu dal da ga otkupe ili ne a tad ce nama biti svejedno sta god odluce.
Sve i svemu najvjerovatniji scenario je taj da ce Bavarci na kraju sezone opet razbijati glavu dal da ga otkupe ili ne a tad ce nama biti svejedno sta god odluce.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922
VFC1922
- L'Avvocato
- Kontakt:
Bayern: "Daćemo vam 15m za Comana."
Marotta: "Odabij."
Bayern: "20m"
Marotta: "De ba jarane popusti."
Bayern: "28m."
Marotta:

Marotta: "Odabij."
Bayern: "20m"
Marotta: "De ba jarane popusti."
Bayern: "28m."
Marotta:

★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.