FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

NYKnicks Fan
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la NYKnicks Fan » 29 avg 2015, 12:37

Andrej je napisao/la:4312 je primarna formacija Juventusa i Coman je krilo ne snalazi se ni kako napadac ni kako AFM. u 352 nikakav je
Dobro. :wave:

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 29 avg 2015, 12:44

Jos malo pa ce ispasti najgori igrac na svijetu. :-)

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 29 avg 2015, 12:55

veliki talenat je ima samo 19 god. nista nisam rekao protiv njega

pi
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 29 avg 2015, 13:00

Ma ovo je dobra situacija za sve tri strane.

Coman bi trebao dobiti više prostora za igru, ako ništa na pravoj poziciji, jer Bayern igra sa klasičnim krilima i trenutno su u ekipi samo dvojica, a obojica igraju lijevom nogom. Što se njega tiče, ovo je napredak i korak naprijed u svakom smislu.

Juventus će dobiti 20-30 miliona eura za igrača koji nema mjesto u njihovom timu i za igrača kojeg je doveo besplatno. U 352 je beskoristan, u napadu također, a teško da će u skorije vrijeme preći na sistem sa dva klasična krilna igrača. Što se njih tiče, dobar posao.

Bayern će dobiti igrača koji mu je potreban (pozicija i karakteristike) zbog povrede Riberya i zbog igranja na tri fronta gdje je odlazak do kraja imperativ na sva tri. Ako se pokaže i dokaže, dobiti će potencijalnog WC igrača i igrača za narednih desetak godina na poziciji koja je itekako važna kad je Bayern u pitanju. Cijena je malo viša nego što smo navikli kad su u pitanju mladi igrači, ali o tome je još rano rapravljati. Možda dogodine i ovih 3-8 miliona eura koje će Bayern izdvojiti za posudbu bude previše, a možda i 30 miliona bude bagatela. Za sad je sve to relativno.

Pratim Seriju A, gledao sam dosta puta Juventus prošle sezone, ali za njega nisam imao priliku gledati. Očigledno neko iz kluba u njemu vidi nešto posebno, potencijal, tako da im treba vjerovati.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 29 avg 2015, 13:06

ako se obistini ovo za Comana i 27miliona to ispade da smo za jedan prelazni rok potrošili 100miliona i malo kusura, malo mi je sad čudan taj potrošački Bayern, recimo prošle sezone smo potrošili oko 50miliona ukupno, al opet one sezone kad smo uzeli LP smo potrošili preko 70miliona što je tada isto bilo puno u odnosu na uobičajenu potrošnju Bayerna, a ova suma od 100miliona je ubjedljivo najveća cifra koju je Bayern isplatio u jednom prelaznom roku.
Al može nam se vala, zaradio je Bayern svojim dobrim poslovanjem, marketingom i upravom kad bi opet uzeli LP ne bi mi bilo žao ni centa od ovih 100miliona..

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 29 avg 2015, 13:16

ceze je napisao/la:Ma ovo je dobra situacija za sve tri strane.

Coman bi trebao dobiti više prostora za igru, ako ništa na pravoj poziciji, jer Bayern igra sa klasičnim krilima i trenutno su u ekipi samo dvojica, a obojica igraju lijevom nogom. Što se njega tiče, ovo je napredak i korak naprijed u svakom smislu.

Juventus će dobiti 20-30 miliona eura za igrača koji nema mjesto u njihovom timu i za igrača kojeg je doveo besplatno. U 352 je beskoristan, u napadu također, a teško da će u skorije vrijeme preći na sistem sa dva klasična krilna igrača. Što se njih tiče, dobar posao.

Bayern će dobiti igrača koji mu je potreban (pozicija i karakteristike) zbog povrede Riberya i zbog igranja na tri fronta gdje je odlazak do kraja imperativ na sva tri. Ako se pokaže i dokaže, dobiti će potencijalnog WC igrača i igrača za narednih desetak godina na poziciji koja je itekako važna kad je Bayern u pitanju. Cijena je malo viša nego što smo navikli kad su u pitanju mladi igrači, ali o tome je još rano rapravljati. Možda dogodine i ovih 3-8 miliona eura koje će Bayern izdvojiti za posudbu bude previše, a možda i 30 miliona bude bagatela. Za sad je sve to relativno.

Pratim Seriju A, gledao sam dosta puta Juventus prošle sezone, ali za njega nisam imao priliku gledati. Očigledno neko iz kluba u njemu vidi nešto posebno, potencijal, tako da im treba vjerovati.
Konačno!
Uzaludna rasprava traje od sinoć. To može samo kod nas na forumu dok uprave i Bayerna i Juventusa zadovoljno trljaju ruke. Činjenica je da niko ne gubi sa ovim. Još uvijek je rano pričati ko je "bolje" prošao jer je budućnost pred njim i vidjećemo kako će se razviti. Naročito ako je to samo mogućnost otkupa na kraju sezone(a ne obaveza). ;)
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 avg 2015, 13:28

Znači za Comana plaćamo sad 3 mil i eventualno još 20 mil ako ga odlučimo zadržati.

Not bad... Not bad at all. :kafa:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 29 avg 2015, 13:31

Saurman je napisao/la:Znači za Comana plaćamo sad 3 mil i eventualno još 20 mil ako ga odlučimo zadržati.

5 + 23 cini mi se.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 29 avg 2015, 13:32

8+22 :kafa:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 avg 2015, 13:38

muamerc je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Znači za Comana plaćamo sad 3 mil i eventualno još 20 mil ako ga odlučimo zadržati.

5 + 23 cini mi se.
Evo sad to pročitah na ****.Mada na Bildu piše da bi ukupan transfer mogao biti do 25 mil.

U svakom slučaju dobrodošao Kingsley.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 avg 2015, 13:47

Ne znam sta se toliko opterecujete ovim ciframa, pa taman da su ga platili 50 miliona nas ne treba da zanima, ni u dze ni iz dzepa. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Kufur
Kontakt:

Post Postao/la Kufur » 29 avg 2015, 13:51

evo malog jos dok je bio u psg

1:27 :shock: turbo dizel :cool:
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 29 avg 2015, 14:03

A gol na 3:43?? :cool:

Zadovoljan sam ovom kupovinom. Kao ni mnogi od nas, ni ja nisam pratio ovog igrača. Ostaje za vjerovati upravi koja ga je sigurno pratila duže i u kojem vide stvarno ogroman potencijal.

To znači da će u slučaju ozljede Lewya Muller biti njegova zamjena u vrhu napada. E to je ono što sam već napominjao. Unatoč Riberyu mi smo trebali još jednog lijevokrilnog igrača. Ili napadača ali moram priznati da je ovako možda i bolje.

Još nam treba Weltklasse stoper. Nadam se da ćemo kupiti takvog igrača do kraja prijelaznog roka jer nam je pod muss.

I onda... definitivno imamo najveću širinu od svih klubova...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 avg 2015, 14:08

Znači i ti si zadovoljan sa Kingsleyem, znam da je tvoja potajna želja bio Muniain. :D

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 29 avg 2015, 14:32

Odličan transfer kako smo samo ubili sa zamjenama za naše svetinje Robbena i Riberya. Coman odlična investicija za budućnost evo i Alegri potvrdio transfer.

Do kraja prelaznog roka vjerojatno nas napušta Dante (povratak u Gladbah ili u današnjeg protivnika Bayer) i kupovina nekog od stopera Laporte :pray:

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 29 avg 2015, 14:38

SportBild | No progress and no comeback date yet for Franck Ribéry. He is expected to miss the rest of this year
:crazy: :crazy:

Aymeric Laporte :bale: :pray:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 29 avg 2015, 14:42

Varane :D
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 avg 2015, 14:45

Bas je Bilal zaglavio sa na prvi pogled bezazlenom povredom. :(
Steta je da se jednom takvom igracu desio toliki peh ali to je nogomet, to je sudbina brzih i prodornih krila koja su konstantno izlozena udarcima.

Njegova zamjena je dovedena tako da ne treba zuriti te u slucaju povratka u proljetnom dijelu mozemo dobiti nevjerovatno nabrijanog igraca zeljnog fudbala a znamo da nam je taj period jedna vrsta crne rupe.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Kufur
Kontakt:

Post Postao/la Kufur » 29 avg 2015, 15:13

transferom comana mi zavrsavamo ovoljeni prelazni rok.Sad treba samo ukomponovati nove momke sa postojecim igracima i ima da oremo ,mislim dvojica su se haman adaptrirala vidal ,costa jos sada samo coman.
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 29 avg 2015, 15:26

Dvogodisnja posudba za Comana.

5 miliona odmah, sljedece sezone 2 miliona i onda Bayern ima opciju 2017 da ga otkupe za 21 milion €.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.