FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Mirza_Hordas » 04 feb 2009, 20:33

fk sarajevo je napisao/la:ovi iz uprave sad samo svaljuju jedan na drugog to im je najveci posao u zadnje vrijeme

kao da imaju drugog
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

ZOI1984
Kontakt:

Post Postao/la ZOI1984 » 05 feb 2009, 09:38

nakon 2007 i titule mislio sam da napokon dolaze bolji dani za nas...al pobrinuse se lopovi da nije tako
nesto pricaju atmosfera medju igracima dobra i slicno....tesko da ce to proci na bh livadama bez iskusnih i dobrih igraca
samo se nadam da necemo izgubiti u derbiju a evropu sam vec prezalio

LaCosta
Kontakt:

Post Postao/la LaCosta » 05 feb 2009, 18:10

ZOI1984 je napisao/la:nakon 2007 i titule mislio sam da napokon dolaze bolji dani za nas...al pobrinuse se lopovi da nije tako
nesto pricaju atmosfera medju igracima dobra i slicno....tesko da ce to proci na bh livadama bez iskusnih i dobrih igraca
samo se nadam da necemo izgubiti u derbiju a evropu sam vec prezalio
Tako je i nama bilo.Doduse ne jedna vec dvije titule,zaredom.Dosli do para do evrope pa dode i taj Newcastle.Uzese se neka 3,4 miliona i od tad sve krenulo na gore umjesto da napravimo klub koji se moze porediti sa Dinamom,Hajdukom,Partizanom,mi napravismo klub koji danas zauzima neko skromno 8 mjesto PL :evil:
Danas je glavni Zeljin problem dug koji iznosi oko 3 miliona a 2002/03 smo bili u plusu :evil:
Zato nismo u stanju da dovedemo kvalitetno pojacanje.Al akobogda krenulo je na bolje.Mislim da ce nas i grad,kanton pogurati kao i komsije jer red je.Ipak je Sarajevo metropola a mi smo ponos ovoga grada...
Mozes uzet moje tijelo ali Zelju ne!!!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 05 feb 2009, 20:00

nasi klubovi nemaju ni pravih sponzora koji ce ulagati u nas sport
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

High

Post Postao/la High » 05 feb 2009, 20:14

Ma gore ne moze,ovo je dno dna.Sarajevo kao grad bi trebalo da ulaze i pomaze svojim najvecim klubovima a ne ovako.Jos se sjecam onih izjava nekoliko igraca Dinama koji su bili iznenadjeni da FK Sarajevo ima tako mali budzet.Kad ce Sarajevo biti klub poput Dinama,Partizana?Kad cemo ici na gostovanja po zemljama koji znaju sta je nogomet,a ne samo gostovati po vecinom livadama,igrati utakmice sa nekim klubovima koji su skroz nepoznati.Ali nazalost situacija je takva kakva jeste.Ali nasa prica prestati nece nikad,uz svoj klub cemo biti uvijek.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 05 feb 2009, 20:49

MoDern je napisao/la:Ma gore ne moze,ovo je dno dna.Sarajevo kao grad bi trebalo da ulaze i pomaze svojim najvecim klubovima a ne ovako.Jos se sjecam onih izjava nekoliko igraca Dinama koji su bili iznenadjeni da FK Sarajevo ima tako mali budzet.Kad ce Sarajevo biti klub poput Dinama,Partizana?Kad cemo ici na gostovanja po zemljama koji znaju sta je nogomet,a ne samo gostovati po vecinom livadama,igrati utakmice sa nekim klubovima koji su skroz nepoznati.Ali nazalost situacija je takva kakva jeste.Ali nasa prica prestati nece nikad,uz svoj klub cemo biti uvijek.

bit ćemo ko dinamo kad ova retardirana uprava ode sa svojih fotelja i mjesto prepuste ljudima koji vole FK SARAJEVO svim srcem a ne gledati svoje interese i prosipati šuplje priče po medijima npr juve dolazi na koševo :evil: :evil:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 06 feb 2009, 13:26

Mirza_Hordas je napisao/la:
MoDern je napisao/la:Ma gore ne moze,ovo je dno dna.Sarajevo kao grad bi trebalo da ulaze i pomaze svojim najvecim klubovima a ne ovako.Jos se sjecam onih izjava nekoliko igraca Dinama koji su bili iznenadjeni da FK Sarajevo ima tako mali budzet.Kad ce Sarajevo biti klub poput Dinama,Partizana?Kad cemo ici na gostovanja po zemljama koji znaju sta je nogomet,a ne samo gostovati po vecinom livadama,igrati utakmice sa nekim klubovima koji su skroz nepoznati.Ali nazalost situacija je takva kakva jeste.Ali nasa prica prestati nece nikad,uz svoj klub cemo biti uvijek.

bit ćemo ko dinamo kad ova retardirana uprava ode sa svojih fotelja i mjesto prepuste ljudima koji vole FK SARAJEVO svim srcem a ne gledati svoje interese i prosipati šuplje priče po medijima npr juve dolazi na koševo :evil: :evil:
sve ste upravu ali oni i ne pokusavajau da poprave sitauaciju

High

Post Postao/la High » 07 feb 2009, 09:43

Prvom timu priključen Šehović, Mirvić posuđen Ozrenu

Mehmed Janjoš, trener FK Sarajevo, sa svojim pulenima u subotu u 10 sati ispred stadiona Asim Fehsatović Hase kreće na drugi dio priprema u Pulu. Spisak igrača koji putuju za Pulu nešto je promijenjen u odnosu na igrače koji su bili u Međugorju.

- Kenan Handžić je povrijedio koljeno na pripremama juniorske reprezentacije BiH i on će ostati u Sarajevu. Umjesto njega odlučio sam pozvati talentovanog juniora Naila Šehovića - kazao je Janjoš.

Muhamed Mirvić, iako je trenirao s prvim timom, neće ostati na Koševu.

- Smatram da je za njega sada najbitnije da igra, pa sam odlučio da ga posudimo na pola godine Ozrenu iz Semizovca - rekao je Janjoš.

Iako je Dalibor Pandža zbog iznenadne smrti njegovog oca bio oslobođen svih klupskih obeveza, on ide s ekipom u Pulu.

- Mi smo bili ostavili Daliboru da odluči, i on je izrazio želju da ide s ostatkom ekipe. Moram reći da me to raduje - kazao je Janjoš.

Janjoš kaže kako se nada da će klub do kraja prelaznog roka angažovati još neko pojačanje.

- Mlada smo ekipa i evidentno je da nam nedostaju barem dva iskusna igrača, jedan u odbrani i jedan u napadu - kaže Janjoš.

Spisak putnika za Pulu

Na pripreme u Pulu trener Mehmed Janjoš povest će 25 nogometaša: Alaim, Hamzić i Hodžić (golmani), Belošević, Nikitović, Rizvanović, Torlak, Škoro, Mohar, Hadžić, Ihtijarević, Dudo, Džakmić, Muminović, Emir Janjoš, Maksumić, Kapetanović, Lušničkić, Hiroš, Pliska, Pandža, Jahović, Čomor, Kadić, Šehović.

slika
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 07 feb 2009, 16:41

K'o sto Janjos kaze,jos jedan u odbrani i jedan u napadu.Ali kad ih misle dovoditi?Zadnji dan prijelaznog roka?Potpuno nespremne i neuigrane?Smijesno.
Berislav Pandža-POKOJ MU DUŠI.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

Diavolo
Kontakt:

Post Postao/la Diavolo » 07 feb 2009, 16:45

Dado brate moje saucesce!

RIP Berislav Pandza
Il regno del Diavolo!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 07 feb 2009, 18:43

stvarno mi zao pandze

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 07 feb 2009, 21:47

R.I.P.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 08 feb 2009, 20:24

ja mislim da je pisalo u novinama da ce Kanton dati 3 miliona za sarajevske klubove,kad se to podijeli na kk bosnu,na rk bosnu,fk sarajevo,fk zeljo i na spid i na fantome,opet ce tu biti malo novca....navijam za fk sarajevo od kada znam za sebe,i uzasno mi je krivo kad vidim koliko kaskamo za klubovima u regionu,a sve je to stvar novca,imamo potencijala,ali je problem sto nasi susjedi ulazu u sport,a kod nas se jos ne zna ni sta znaci rijec ulaganje :(
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

High

Post Postao/la High » 08 feb 2009, 20:30

reds_forever je napisao/la:ja mislim da je pisalo u novinama da ce Kanton dati 3 miliona za sarajevske klubove,kad se to podijeli na kk bosnu,na rk bosnu,fk sarajevo,fk zeljo i na spid i na fantome,opet ce tu biti malo novca....navijam za fk sarajevo od kada znam za sebe,i uzasno mi je krivo kad vidim koliko kaskamo za klubovima u regionu,a sve je to stvar novca,imamo potencijala,ali je problem sto nasi susjedi ulazu u sport,a kod nas se jos ne zna ni sta znaci rijec ulaganje :(
I ja sam cuo za to,i slazem se s tobom da je to malo i premalo novca za situaciju u kojoj se nalaze oba sarajevska kluba....3 miliona za posebno jedan klub bi bilo malo po meni,trebaju se prvo naci odgovarjuci ljudi koji ce novac iskoristiti u najbolje jer se tu jos dosta toga mora uraditi.Mi mozemo samo nagadjati i prizeljkivati sta bismo voljeli i koliku svotu novca.Da se novac ulaze u neke druge stvari razumio bih ali nista se ne desava.Uvijek smo na nuli.Svima je dosta Europe koja traje dva-tri pretkola,ali ne pitamo se mi.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 08 feb 2009, 21:37

High je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:ja mislim da je pisalo u novinama da ce Kanton dati 3 miliona za sarajevske klubove,kad se to podijeli na kk bosnu,na rk bosnu,fk sarajevo,fk zeljo i na spid i na fantome,opet ce tu biti malo novca....navijam za fk sarajevo od kada znam za sebe,i uzasno mi je krivo kad vidim koliko kaskamo za klubovima u regionu,a sve je to stvar novca,imamo potencijala,ali je problem sto nasi susjedi ulazu u sport,a kod nas se jos ne zna ni sta znaci rijec ulaganje :(
I ja sam cuo za to,i slazem se s tobom da je to malo i premalo novca za situaciju u kojoj se nalaze oba sarajevska kluba....3 miliona za posebno jedan klub bi bilo malo po meni,trebaju se prvo naci odgovarjuci ljudi koji ce novac iskoristiti u najbolje jer se tu jos dosta toga mora uraditi.Mi mozemo samo nagadjati i prizeljkivati sta bismo voljeli i koliku svotu novca.Da se novac ulaze u neke druge stvari razumio bih ali nista se ne desava.Uvijek smo na nuli.Svima je dosta Europe koja traje dva-tri pretkola,ali ne pitamo se mi.
kamo srece da je toliko novca

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 08 feb 2009, 22:09

Imam osjecaj da u Sarajevu neko dobrano sere bas kao i u nogometnom savezu. Nekom je u cilju samo vlastiti dzep, a nekom da namjerno nazadujete.
MENI MOJE, A VAMA VASE

gdje,sta,kako?
Kontakt:

Post Postao/la gdje,sta,kako? » 08 feb 2009, 22:37

U upravi Sarajeva ne postoji ni jedan covjek koji radi posteno tj.koji je tu radi interesa kluba a ne svog licnog interesa.Otisao je Muco(fala Bogu)al ih je ostalo jos puno,i sve dok ne napuste klub nama nema napretka.Sjetite se samo koliko smo para zaradili od Lige prvaka,sigurno vise od 2 miliona i umjesto da napravimo iskorak u ovoj nasoj bijednoj ligi mi jos gori.Sada im je glavna prica izmirili smo dugovanja igracima,necemo nezadovoljne igrace itd.al oni(uprava)su obecali izlazak u Evropu prije pocetka prvenstva a sad se to cini kao nemoguca misija s obzirom da smo izgubili nekoliko igraca a nismo doveli adekvatne zamjene,i sad se normalno postavlja pitanje kako cemo mi u Evropu?Al nema veze,nek prodje jos jedna sezona bez Evrope,nek pokradu koliko god mogu al na kraju sezone ce svako odgovarati za svoja (ne)djela i vjerujte mi danasnje Horde Zla su spremne na sve i **** ce otic iz kluba milom ili silom,nebitno.Pozdrav svim Hordama

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 08 feb 2009, 22:49

Kao navijaca Zelje tiste nas isti problemi i mislim da nam nema spasa.Zajednicko nam je uspavana Uprava a pare nece doci iz Kantona jer su debelo u minusu od vremena Taje.Prica se o iznosu oko 300 mil KM.Ne postoje nikakvi planovi sta ako ne bude pomoci zajednica i dali je ovo igra da se ne uvecavaju vrijednosti klubova da bi se lakse i povoljnije prodali.Sve mi mirise na ovo i u Zelji i u Sarajevu.

ZOI1984
Kontakt:

Post Postao/la ZOI1984 » 09 feb 2009, 09:26

nije dobro,sve su ovo mutne radnje...
ovi iz zelje su se makar pojacali iako kukaju da nemaju pare a nasi sve rasprodase a nikog nedovode
iz uprave kazu da je bolje da isplate dugove a siguran sam da ce na kraju sezone biti opet duzni nekim igracima a plus necemo ostvariti rezultate sa prepolovljenom ekipom

High

Post Postao/la High » 09 feb 2009, 21:28

slika
slika

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Haksss, insimadop, Jadnimi, laznokrilo, rimljanin90, Varijantas8 i 65 gostiju.