fk sarajevo je napisao/la:ovi iz uprave sad samo svaljuju jedan na drugog to im je najveci posao u zadnje vrijeme
kao da imaju drugog
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
fk sarajevo je napisao/la:ovi iz uprave sad samo svaljuju jedan na drugog to im je najveci posao u zadnje vrijeme
Tako je i nama bilo.Doduse ne jedna vec dvije titule,zaredom.Dosli do para do evrope pa dode i taj Newcastle.Uzese se neka 3,4 miliona i od tad sve krenulo na gore umjesto da napravimo klub koji se moze porediti sa Dinamom,Hajdukom,Partizanom,mi napravismo klub koji danas zauzima neko skromno 8 mjesto PLZOI1984 je napisao/la:nakon 2007 i titule mislio sam da napokon dolaze bolji dani za nas...al pobrinuse se lopovi da nije tako
nesto pricaju atmosfera medju igracima dobra i slicno....tesko da ce to proci na bh livadama bez iskusnih i dobrih igraca
samo se nadam da necemo izgubiti u derbiju a evropu sam vec prezalio
MoDern je napisao/la:Ma gore ne moze,ovo je dno dna.Sarajevo kao grad bi trebalo da ulaze i pomaze svojim najvecim klubovima a ne ovako.Jos se sjecam onih izjava nekoliko igraca Dinama koji su bili iznenadjeni da FK Sarajevo ima tako mali budzet.Kad ce Sarajevo biti klub poput Dinama,Partizana?Kad cemo ici na gostovanja po zemljama koji znaju sta je nogomet,a ne samo gostovati po vecinom livadama,igrati utakmice sa nekim klubovima koji su skroz nepoznati.Ali nazalost situacija je takva kakva jeste.Ali nasa prica prestati nece nikad,uz svoj klub cemo biti uvijek.
sve ste upravu ali oni i ne pokusavajau da poprave sitauacijuMirza_Hordas je napisao/la:MoDern je napisao/la:Ma gore ne moze,ovo je dno dna.Sarajevo kao grad bi trebalo da ulaze i pomaze svojim najvecim klubovima a ne ovako.Jos se sjecam onih izjava nekoliko igraca Dinama koji su bili iznenadjeni da FK Sarajevo ima tako mali budzet.Kad ce Sarajevo biti klub poput Dinama,Partizana?Kad cemo ici na gostovanja po zemljama koji znaju sta je nogomet,a ne samo gostovati po vecinom livadama,igrati utakmice sa nekim klubovima koji su skroz nepoznati.Ali nazalost situacija je takva kakva jeste.Ali nasa prica prestati nece nikad,uz svoj klub cemo biti uvijek.
bit ćemo ko dinamo kad ova retardirana uprava ode sa svojih fotelja i mjesto prepuste ljudima koji vole FK SARAJEVO svim srcem a ne gledati svoje interese i prosipati šuplje priče po medijima npr juve dolazi na koševo![]()
I ja sam cuo za to,i slazem se s tobom da je to malo i premalo novca za situaciju u kojoj se nalaze oba sarajevska kluba....3 miliona za posebno jedan klub bi bilo malo po meni,trebaju se prvo naci odgovarjuci ljudi koji ce novac iskoristiti u najbolje jer se tu jos dosta toga mora uraditi.Mi mozemo samo nagadjati i prizeljkivati sta bismo voljeli i koliku svotu novca.Da se novac ulaze u neke druge stvari razumio bih ali nista se ne desava.Uvijek smo na nuli.Svima je dosta Europe koja traje dva-tri pretkola,ali ne pitamo se mi.reds_forever je napisao/la:ja mislim da je pisalo u novinama da ce Kanton dati 3 miliona za sarajevske klubove,kad se to podijeli na kk bosnu,na rk bosnu,fk sarajevo,fk zeljo i na spid i na fantome,opet ce tu biti malo novca....navijam za fk sarajevo od kada znam za sebe,i uzasno mi je krivo kad vidim koliko kaskamo za klubovima u regionu,a sve je to stvar novca,imamo potencijala,ali je problem sto nasi susjedi ulazu u sport,a kod nas se jos ne zna ni sta znaci rijec ulaganje
kamo srece da je toliko novcaHigh je napisao/la:I ja sam cuo za to,i slazem se s tobom da je to malo i premalo novca za situaciju u kojoj se nalaze oba sarajevska kluba....3 miliona za posebno jedan klub bi bilo malo po meni,trebaju se prvo naci odgovarjuci ljudi koji ce novac iskoristiti u najbolje jer se tu jos dosta toga mora uraditi.Mi mozemo samo nagadjati i prizeljkivati sta bismo voljeli i koliku svotu novca.Da se novac ulaze u neke druge stvari razumio bih ali nista se ne desava.Uvijek smo na nuli.Svima je dosta Europe koja traje dva-tri pretkola,ali ne pitamo se mi.reds_forever je napisao/la:ja mislim da je pisalo u novinama da ce Kanton dati 3 miliona za sarajevske klubove,kad se to podijeli na kk bosnu,na rk bosnu,fk sarajevo,fk zeljo i na spid i na fantome,opet ce tu biti malo novca....navijam za fk sarajevo od kada znam za sebe,i uzasno mi je krivo kad vidim koliko kaskamo za klubovima u regionu,a sve je to stvar novca,imamo potencijala,ali je problem sto nasi susjedi ulazu u sport,a kod nas se jos ne zna ni sta znaci rijec ulaganje
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Haksss, insimadop, Jadnimi, laznokrilo, rimljanin90, Varijantas8 i 65 gostiju.