Miroslav Ćiro Blažević
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: Miroslav Ćiro Blažević
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Majku mu. Otkako je otvorena ova tema,cijelo vrijeme sam bio na njegovoj strani,al vidim da sam grdno pogrijesio. Koji qrac ce mi ovaj igrac? Dodje komenator na belgijskoj tv i kaze "u obrani BiH su Spahic i Arancic, ovaj drugi je stoper Hajduka. Jako pouzdan igrac,odigrao je u 12 godina profesionalne karijere 20 utakmica."bistrikboy je napisao/la:http://www.sportsport.ba/bh_fudbalp-12747.htm
Ljudi,ja Allaha mi,ovo vise nemogu podnijeti. Ovi sramote nas nogomet i to punom parom. Hajmo ih sviju smjeniti, koji su ono magarci.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
sta sam ja piso citavo vrijeme...gdje su sad valencia, amir, tarik i ostali kreteni koje kazu da je ciro bolje rjesenje od Kodre...pa lopov....citavo vrijeme govorim....e sad nek oni govore kako ciro nije lopov nego samo zeli najbolje nasem fudbalu.....ciro LOPOVE....****...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Ovo postalo ko neka sapunica,još malo otriće se da je Vasilić Ćirino vanbračno dijete,a Šaraba plod pijanstva Muniba Ušanovića i Slavice Pecikoze na poslu.
Ma opet ti to oni nece shvatitZELJO DO GROBA je napisao/la:sta sam ja piso citavo vrijeme...gdje su sad valencia, amir, tarik i ostali kreteni koje kazu da je ciro bolje rjesenje od Kodre...pa lopov....citavo vrijeme govorim....e sad nek oni govore kako ciro nije lopov nego samo zeli najbolje nasem fudbalu.....ciro LOPOVE....****...
Mislim da nik valencia ne spada u tu kategoriju koju si naveo
nema potpisa
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma ja mislim da spada...iako je na avtaru Kodro i Bola on je ja mislim protiv njih....a nezz...eto ako nije...valencia izvini.....Admir_Sa je napisao/la:Ma opet ti to oni nece shvatitZELJO DO GROBA je napisao/la:sta sam ja piso citavo vrijeme...gdje su sad valencia, amir, tarik i ostali kreteni koje kazu da je ciro bolje rjesenje od Kodre...pa lopov....citavo vrijeme govorim....e sad nek oni govore kako ciro nije lopov nego samo zeli najbolje nasem fudbalu.....ciro LOPOVE....****...
Mislim da nik valencia ne spada u tu kategoriju koju si naveo
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Ne znam sto pisete uopste o Ciri, taj cirkuzant nije vrijedan ni jednog naseg posta.
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!
Bitan je. Gotivio sam ga na pocetku,vjerovao sam u uspjeh s njim ,iako znam da mu nije bila trenerska karijera extra,smatrao sam ga velikim strucnjakom. Poraze od spanije i turske nisam mu uopste zamjeravao (moglo se uraditi i vise),al et,ipak su za nas oni velesile. Poceo je govoriti u protiv saveza,mislio sam narod ce sad biti uz njega i s.ebat cemo ove debile iz saveza,i staviti "NASE LJUDE"u njega. Al ipak,nada postoji da bi se brzo izgubila. Shvatio sam da je ciro kreten kao i ovi u savezu,zeli prodati igrace po svaku cijenu (.ebo mu arancic zenu i majku). Sramoti sve ostale igrace s nekim svojim postupcima. Dragi Boze,molim te,nek ovi SVI nasi igraci,koji bi trebali nastupati protiv Belgije,nek odustanu od repke,dok ova gamad ne ode. Misimovic,Dzeko,Spahic,Muratovic, Rahimic...ostat ce mi u srcu dragi,bez obzira sto nece igrati za moju voljenu domovinu. Al ako je i to nacin da se promijene NAPOKON neke stvari,nek ovako bude. Jos su nasi reprezentativci mladi,imat ce se vremena vratiti u repku,al ja vise nemogu podnijeti sramotne radnje koje se desavaju u BH sportu. Hajmo napokon poceti MI,NAVIJACI,raditi neke stvari da se ucine promijene. Od baklji nema koristi,pare ne gube iljo i dr,vec savez. Nek neko od BH fanaticosa (znam da ih ima na forumu,al neznam konkretno koji su to),povucu da se u svim gradovima radi peticija za smijenju saveza,ici cemo svi na demonstracije,"napdati"cemo hajvane i ciru s njim,al samo da napokon odu. Ici cemo cak s peticijom i UEFA I FIFI,nek znaju o cemu se radi.Nerko_Juventino je napisao/la:Ne znam sto pisete uopste o Ciri, taj cirkuzant nije vrijedan ni jednog naseg posta.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
potpisujem...majestic je napisao/la:Bitan je. Gotivio sam ga na pocetku,vjerovao sam u uspjeh s njim ,iako znam da mu nije bila trenerska karijera extra,smatrao sam ga velikim strucnjakom. Poraze od spanije i turske nisam mu uopste zamjeravao (moglo se uraditi i vise),al et,ipak su za nas oni velesile. Poceo je govoriti u protiv saveza,mislio sam narod ce sad biti uz njega i s.ebat cemo ove debile iz saveza,i staviti "NASE LJUDE"u njega. Al ipak,nada postoji da bi se brzo izgubila. Shvatio sam da je ciro kreten kao i ovi u savezu,zeli prodati igrace po svaku cijenu (.ebo mu arancic zenu i majku). Sramoti sve ostale igrace s nekim svojim postupcima. Dragi Boze,molim te,nek ovi SVI nasi igraci,koji bi trebali nastupati protiv Belgije,nek odustanu od repke,dok ova gamad ne ode. Misimovic,Dzeko,Spahic,Muratovic, Rahimic...ostat ce mi u srcu dragi,bez obzira sto nece igrati za moju voljenu domovinu. Al ako je i to nacin da se promijene NAPOKON neke stvari,nek ovako bude. Jos su nasi reprezentativci mladi,imat ce se vremena vratiti u repku,al ja vise nemogu podnijeti sramotne radnje koje se desavaju u BH sportu. Hajmo napokon poceti MI,NAVIJACI,raditi neke stvari da se ucine promijene. Od baklji nema koristi,pare ne gube iljo i dr,vec savez. Nek neko od BH fanaticosa (znam da ih ima na forumu,al neznam konkretno koji su to),povucu da se u svim gradovima radi peticija za smijenju saveza,ici cemo svi na demonstracije,"napdati"cemo hajvane i ciru s njim,al samo da napokon odu. Ici cemo cak s peticijom i UEFA I FIFI,nek znaju o cemu se radi.Nerko_Juventino je napisao/la:Ne znam sto pisete uopste o Ciri, taj cirkuzant nije vrijedan ni jednog naseg posta.
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Menadžeri Ćiri „guraju“ igrače
Sigurno ste citali ovu temu :
Menadžeri ne biraju sredstva kako bi svoje igrače ugurali u fudbalsku A reprezentaciju Bosne i Hercegovine. To i ne treba da čudi, jer su godinama sastavljali naš nacionalni tim, a pristupa nisu imali jedino dok je Meho Kodro bio selektor.
Prema pisanju današnjeg San-a oni isključivo rade na promociji igrača koje zastupaju, a nastupi u reprezentaciji, najbolja su šansa za podizanje cijene. Pojedinci koriste tešku poziciju u kojoj se našao Miroslav Blažević, te preko svojih satelita guraju svoje kandidate. Nerijetko angažiraju «ugledne» trenere koji Blaževiću preporučuju igrače za koje su ih zadužili menadžeri.
Pojedini zastupnici igrača, prate u stopu selektora, danonoćno vise na portalima i prate situaciju oko spiska. Na svaki otkaz, selektora zovu i nude rješenja. Blažević, koji nije u fizičkoj mogućnosti da poprati sve kandidate, u najboljoj namjeri, u želji da pronađe prave defanzivce, (ne)svjesno nasjeda na menadžerske igre.
Uoči meča sa Rijekom, selektor strahuje od otkaza. Nakon što je Savez oslobodio obaveza Sejada Salihovića i Miralema Pjanića, sada je neizvjesna situacija sa Kenanom Hasagićem, Elvirom Rahimićem, ali još nekim standardnim reprezentativcima. Nažalost, više se pitaju pojedini menadžeri, nego selektorovi saradnici.
Niko ne pominje Safeta Nadarevića, Ninoslava Milenkovića, iskusne i provjerene stopere, odavno je zaboravljen Adnan Čustović, koji nemilosrdno trese mreže u Belgiji, prekrižen je Vule Trivunović, kao i Sanel Jahić... A, tek Semir Štilić. Uvjereni smo da selektor želi najbolje, noćima ne spava tražeći idealni tim, ali nažalost, reprezentaciji ne misle najbolje oni kojima bh. tima služi za promociju i prodaju igrača.
i Zato vas pitam :
Sta bi se trebalo promjeniti?
Kako ste reagirali na ovu temu?
Hocel opet biti prica '' uhh,, evo i onaj nece vise da igra za reprezentaciju''??
Moje misljenje je, da cemo izgubiti igrace kao prije zbog gluposti
Menadžeri ne biraju sredstva kako bi svoje igrače ugurali u fudbalsku A reprezentaciju Bosne i Hercegovine. To i ne treba da čudi, jer su godinama sastavljali naš nacionalni tim, a pristupa nisu imali jedino dok je Meho Kodro bio selektor.
Prema pisanju današnjeg San-a oni isključivo rade na promociji igrača koje zastupaju, a nastupi u reprezentaciji, najbolja su šansa za podizanje cijene. Pojedinci koriste tešku poziciju u kojoj se našao Miroslav Blažević, te preko svojih satelita guraju svoje kandidate. Nerijetko angažiraju «ugledne» trenere koji Blaževiću preporučuju igrače za koje su ih zadužili menadžeri.
Pojedini zastupnici igrača, prate u stopu selektora, danonoćno vise na portalima i prate situaciju oko spiska. Na svaki otkaz, selektora zovu i nude rješenja. Blažević, koji nije u fizičkoj mogućnosti da poprati sve kandidate, u najboljoj namjeri, u želji da pronađe prave defanzivce, (ne)svjesno nasjeda na menadžerske igre.
Uoči meča sa Rijekom, selektor strahuje od otkaza. Nakon što je Savez oslobodio obaveza Sejada Salihovića i Miralema Pjanića, sada je neizvjesna situacija sa Kenanom Hasagićem, Elvirom Rahimićem, ali još nekim standardnim reprezentativcima. Nažalost, više se pitaju pojedini menadžeri, nego selektorovi saradnici.
Niko ne pominje Safeta Nadarevića, Ninoslava Milenkovića, iskusne i provjerene stopere, odavno je zaboravljen Adnan Čustović, koji nemilosrdno trese mreže u Belgiji, prekrižen je Vule Trivunović, kao i Sanel Jahić... A, tek Semir Štilić. Uvjereni smo da selektor želi najbolje, noćima ne spava tražeći idealni tim, ali nažalost, reprezentaciji ne misle najbolje oni kojima bh. tima služi za promociju i prodaju igrača.
i Zato vas pitam :
Sta bi se trebalo promjeniti?
Kako ste reagirali na ovu temu?
Hocel opet biti prica '' uhh,, evo i onaj nece vise da igra za reprezentaciju''??
Moje misljenje je, da cemo izgubiti igrace kao prije zbog gluposti

Pa jel moguce i ovo cuti.Sad bi trebali i igrace bojkotovati tj.utakmicenase repke?Ako neko postuje tudje misljenje onda sam ja taj ali ovo stvarno prelazi sve granice.Pa ko je Ciro sta je taj savez da bojkotujem momke koji daju sve na terenu za Bosnu i Herzegovinu koju koliko vidim bas niko ne voli i ne postuje.Jel nam npr.Ciro kriv sto Bojan Skoko iako silno zeli ne moze dobiti BH pasos.Nadam se da cete konacno shvatiti da je politika(politicari) zato kriva koja bira i savezi daje(na daje) drzavljanstva.Sta ste se uhvatili Aracica pa taj nema nase drzavljanstvo i NEMOZE igrati za nasu reprezentaciju.Mene brine to sto mi nemamo prave protivnike za prijateljske utakmice(i zato je Ciro kriv kao i sto je Kodro bio pa gdje je on sad?)Ko je sledeci hajmo traziti da se Ciro smjeni i savez i Spiric predsjednik vlade sto neda drzavljanstvo sportistima (mora da se boji da ce Skoko sam pobjediti majcicu Srbiju)i sve njih smjeniti ali LJUDI NAVIJAJMO ZA NASU REPREZENTACIJU njima u inat.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Re: Menadžeri Ćiri „guraju“ igrače
ma ne guraju samo menadzeri nego gura i ciro...jedini selektor kod koga se ovo nije moglo raditi je Kodro....a zato je on i dobio otkaz....Kodro je legenda i njega treba staviti za selektora....
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Treba koknuti savez,ciru,i ove menadzeru sto su menadzeri igracima koji su potpuniantitalneti,a zele da budu nesto pa se prodaju kako znaju i umiju.
Drug,semir stilic ima pjanica,misimovica ispred sebe,posto pjanic sjedi na klupi"semir nije potreban!Jahic je pizdio kad nije igrao sto se ne radi kod jednog iskusnog trenera!!Jedan primjer imamo 3 svetska napadaca,2 igraju jedan "sjedi nije bilo ljutnje!!Nadarevic opet prica za sebe,zbog sestrinog loma noge trazi da napusti pripreme pred jako vazan mec,i naravno tamo je sjedio na guzici vratio se i povrijedio se!!Trivunovic je izjavio da ne zeli da igra "tako ga ne treba spominjati!!
Ici sa peticijom UEFA I FIFI. To nema smisla.
Ko da njih boli ona stvar za nama. Za ostale drzave je dobro sto je nas savez ovakav i sto ovi zovu kojekakve igrace. Tako reci, sto gori nas savez bolje za ostale drzave jer smo mi onda karta za nabijanje.
Ne treba bojkovati rad igraca, nama bi bilo puno vazno da se plasiramo na SP ili EP, onda bi kreteni iz saveza vidjeli da od ovog imaju bolju buducnost.
Ko cega znati, ima tu puno sran...
Ko da njih boli ona stvar za nama. Za ostale drzave je dobro sto je nas savez ovakav i sto ovi zovu kojekakve igrace. Tako reci, sto gori nas savez bolje za ostale drzave jer smo mi onda karta za nabijanje.
Ne treba bojkovati rad igraca, nama bi bilo puno vazno da se plasiramo na SP ili EP, onda bi kreteni iz saveza vidjeli da od ovog imaju bolju buducnost.
Ko cega znati, ima tu puno sran...
Kakav ba inat,kome u inat?Pa i lud vidi da je tu sve lopov do lopova i da samo kradu i pribavljaju sebi materijalnu korist kako znaju i umiju,eto bas cemo im naudit sto cemo navijat za nasu repku...samo ce lopovi bit ucvrsceniji na svojim lopovskim pozicijama to treba da je svima jasno!KAKVA DRZAVA TAKAV SAVEZ!Sto prije to shvatite i prihvatite bolje za vas.Tesko da mozemo imati normalan savez ako nam drzava nije normalna!Ammim je napisao/la:Pa jel moguce i ovo cuti.Sad bi trebali i igrace bojkotovati tj.utakmicenase repke?Ako neko postuje tudje misljenje onda sam ja taj ali ovo stvarno prelazi sve granice.Pa ko je Ciro sta je taj savez da bojkotujem momke koji daju sve na terenu za Bosnu i Herzegovinu koju koliko vidim bas niko ne voli i ne postuje.Jel nam npr.Ciro kriv sto Bojan Skoko iako silno zeli ne moze dobiti BH pasos.Nadam se da cete konacno shvatiti da je politika(politicari) zato kriva koja bira i savezi daje(na daje) drzavljanstva.Sta ste se uhvatili Aracica pa taj nema nase drzavljanstvo i NEMOZE igrati za nasu reprezentaciju.Mene brine to sto mi nemamo prave protivnike za prijateljske utakmice(i zato je Ciro kriv kao i sto je Kodro bio pa gdje je on sad?)Ko je sledeci hajmo traziti da se Ciro smjeni i savez i Spiric predsjednik vlade sto neda drzavljanstvo sportistima (mora da se boji da ce Skoko sam pobjediti majcicu Srbiju)i sve njih smjeniti ali LJUDI NAVIJAJMO ZA NASU REPREZENTACIJU njima u inat.
P.S. NAROD JE OVCA!!!
brate..ne radi se o lomu noge sestre..to je isfurana prica..zar bi nko to sebi dopustio, a profesionalac...sve ima svoje...evo ovaj aracic..za tri cetiri mjeseca gledat cemo ga u repki..a momci koji su ginuli kao sto su nadarevic, nekad trivunovic, jahic koji se konstantno trudi nemaju mjesta..sve je to igra sa dobro isplaniranim sistemom rada..cirin sin je menadzer aracicu..ciro ga gurne u repku..nasih 9 igraca odigra tekomu protiv spanije nerjeseno, aracic ode u rusiju, norvesku, svedsku...cirinom sinu pare..to nam se desavalo za vrijeme sliskovica...promjenili smo jedno 100 reprezentativaca..i bit ce tako sve dok ne dodje pravi trener , a uz kojeg budu stali i igraci, a i mi..uz kodru smo stali mi i nekoliko igraca, ali sta to vrijedi..sve je to igra bez granica dok neko ne podje da lomi savez...to samo mogu igraci da urade ..mi ne..mi smo pokusali nbekoliko puta i nista...oni su postali imuni na nase napade i ruzne rijeci...mozete misliti koliki je covjek debil akd mu 3 godine govorite da je konj, budala, kriminalac, drkedzija, a on ostane u predsjednistvu ns i boli ga djon za sve to....mi smo nekad psovali pushinu...to je bio jedini covjek koji je neke stvari radio kako treba...nije sve ali neke jeste...a mi smo ga otjerali...
Ćiru Blaževića, izbornika nogometne reprezentacije BiH, nisam prvo uspio dobiti jer je njegov mobitel čitav dan bio isključen. No u petak se trener svih trenera javio i odmah upitao koji je razlog poziva:
- Pa, Ćiro uvijek ima razloga vas nazvati. Evo, neki mediji u BiH objavili su niz vaših grubih, u pojedinim segmentima i vulgarnih izjava uperenih protiv ljudi iz NS BiH, a sve vezano uz nepronalaženje protivnika koji bi se suprotstavio vašoj reprezentaciji 11. veljače u jedinoj pripremnoj utakmici uoči kvalifikacijskog susreta za odlazak na SP u Južnoj Africi 2010. godine s Belgijom u Genku 28. ožujka i 1. travnja u Zenici.
Nije prvi put
- Sine, je li ti to mene nešto z.......? Pa ti znaš da ja nisam takav. Nije to prvi put da mi u usta stavljaju riječi koje ni u snu ne bih izgovorio. Nisam ti ja od nekih tračeva, a to što piše nije ništa do obični trač.
- Znači niste o ljudima iz saveza govorili da su neradnici, nesposobnjakovići, kompromitirani svim i svačim...?
Prizemne budalaštine
- Nije to način na koji ja komuniciram s javnošću, moje metode su drugačije i uvijek poštene. Ja sam čovjek vjernik - katolik i kao takvome ne bi priličilo da se služim nekakvim prizemnim budalaštinama. Nemojte inzistirati da demantiram ili potvrdim to što piše, to jednostavno nije vrijedno spomena. Ma, najbolje je s vama novinarima uopće ne razgovarati. Uostalom, svega mi je dosta, prekipjelo mi je. Najbolje da od svega dignem ruke, da sve napustim, da odem iz Bosne i Hercegovine u...
- To znači...
- To ništa ne znači! Možemo li razgovarati o nečemu lijepom? Ima li što lijepo u Hercegovini, u Mostaru, Širokom Brijegu?
- Pa, evo vrijeme se proljepšalo, kiša prestala, sunce je zasjalo, otoplilo je...
- E, to sine, o tome mi pričaj, a ne o tračevima i glupostima. Još ovako preko telefona. Slušaj, idemo prekinuti, vidjet ćemo se 9. veljače dolje u Međugorju, popiti kavu i normalno razgovarati.
- Odlično. Znači, ostajete u reprezentaciji i dovodite nogometaše u Međugorje. Nego Ćiro gdje se sada nalazite, jeste li u Zagrebu ili negdje u BiH?
Sad sam u tunelu
- Nisam ni u Zagrebu ni u BiH, nego u tunelu! Vidiš da nešto krči u mobitelu, jedva te čujem i ništa ne razumijem. Ma, stalno sam u tunelu.
- Negdje putujete?
- Putujem, putujem! Putujem kod liječnika, kod psihijatra! Ovakvo stanje zahtijeva liječenje, hitno mi je potreban psihijatar. Zar i najnormalniji ne bi obolio u ovakvoj situaciji, završio je Ćiro Blažević.
- Pa, Ćiro uvijek ima razloga vas nazvati. Evo, neki mediji u BiH objavili su niz vaših grubih, u pojedinim segmentima i vulgarnih izjava uperenih protiv ljudi iz NS BiH, a sve vezano uz nepronalaženje protivnika koji bi se suprotstavio vašoj reprezentaciji 11. veljače u jedinoj pripremnoj utakmici uoči kvalifikacijskog susreta za odlazak na SP u Južnoj Africi 2010. godine s Belgijom u Genku 28. ožujka i 1. travnja u Zenici.
Nije prvi put
- Sine, je li ti to mene nešto z.......? Pa ti znaš da ja nisam takav. Nije to prvi put da mi u usta stavljaju riječi koje ni u snu ne bih izgovorio. Nisam ti ja od nekih tračeva, a to što piše nije ništa do obični trač.
- Znači niste o ljudima iz saveza govorili da su neradnici, nesposobnjakovići, kompromitirani svim i svačim...?
Prizemne budalaštine
- Nije to način na koji ja komuniciram s javnošću, moje metode su drugačije i uvijek poštene. Ja sam čovjek vjernik - katolik i kao takvome ne bi priličilo da se služim nekakvim prizemnim budalaštinama. Nemojte inzistirati da demantiram ili potvrdim to što piše, to jednostavno nije vrijedno spomena. Ma, najbolje je s vama novinarima uopće ne razgovarati. Uostalom, svega mi je dosta, prekipjelo mi je. Najbolje da od svega dignem ruke, da sve napustim, da odem iz Bosne i Hercegovine u...
- To znači...
- To ništa ne znači! Možemo li razgovarati o nečemu lijepom? Ima li što lijepo u Hercegovini, u Mostaru, Širokom Brijegu?
- Pa, evo vrijeme se proljepšalo, kiša prestala, sunce je zasjalo, otoplilo je...
- E, to sine, o tome mi pričaj, a ne o tračevima i glupostima. Još ovako preko telefona. Slušaj, idemo prekinuti, vidjet ćemo se 9. veljače dolje u Međugorju, popiti kavu i normalno razgovarati.
- Odlično. Znači, ostajete u reprezentaciji i dovodite nogometaše u Međugorje. Nego Ćiro gdje se sada nalazite, jeste li u Zagrebu ili negdje u BiH?
Sad sam u tunelu
- Nisam ni u Zagrebu ni u BiH, nego u tunelu! Vidiš da nešto krči u mobitelu, jedva te čujem i ništa ne razumijem. Ma, stalno sam u tunelu.
- Negdje putujete?
- Putujem, putujem! Putujem kod liječnika, kod psihijatra! Ovakvo stanje zahtijeva liječenje, hitno mi je potreban psihijatar. Zar i najnormalniji ne bi obolio u ovakvoj situaciji, završio je Ćiro Blažević.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
haj ba ne seri....za sve sto ne igraju i nisu pozvani i ne zelee da igraju kriv je ciro i isklucivo ciro....doe78 je napisao/la:Drug,semir stilic ima pjanica,misimovica ispred sebe,posto pjanic sjedi na klupi"semir nije potreban!Jahic je pizdio kad nije igrao sto se ne radi kod jednog iskusnog trenera!!Jedan primjer imamo 3 svetska napadaca,2 igraju jedan "sjedi nije bilo ljutnje!!Nadarevic opet prica za sebe,zbog sestrinog loma noge trazi da napusti pripreme pred jako vazan mec,i naravno tamo je sjedio na guzici vratio se i povrijedio se!!Trivunovic je izjavio da ne zeli da igra "tako ga ne treba spominjati!!
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Momak ti ocigledno nisi ni procitao sta sam ja napisao jer izvini ako jesi onda ja tebe ne razumijem.Ko koga postavlja i smjenjuje u drzavi sto se zove Bosna i Hercegovina.Ko bira savez,selektora itd.Odissey je napisao/la:Kakav ba inat,kome u inat?Pa i lud vidi da je tu sve lopov do lopova i da samo kradu i pribavljaju sebi materijalnu korist kako znaju i umiju,eto bas cemo im naudit sto cemo navijat za nasu repku...samo ce lopovi bit ucvrsceniji na svojim lopovskim pozicijama to treba da je svima jasno!KAKVA DRZAVA TAKAV SAVEZ!Sto prije to shvatite i prihvatite bolje za vas.Tesko da mozemo imati normalan savez ako nam drzava nije normalna!Ammim je napisao/la:Pa jel moguce i ovo cuti.Sad bi trebali i igrace bojkotovati tj.utakmicenase repke?Ako neko postuje tudje misljenje onda sam ja taj ali ovo stvarno prelazi sve granice.Pa ko je Ciro sta je taj savez da bojkotujem momke koji daju sve na terenu za Bosnu i Herzegovinu koju koliko vidim bas niko ne voli i ne postuje.Jel nam npr.Ciro kriv sto Bojan Skoko iako silno zeli ne moze dobiti BH pasos.Nadam se da cete konacno shvatiti da je politika(politicari) zato kriva koja bira i savezi daje(na daje) drzavljanstva.Sta ste se uhvatili Aracica pa taj nema nase drzavljanstvo i NEMOZE igrati za nasu reprezentaciju.Mene brine to sto mi nemamo prave protivnike za prijateljske utakmice(i zato je Ciro kriv kao i sto je Kodro bio pa gdje je on sad?)Ko je sledeci hajmo traziti da se Ciro smjeni i savez i Spiric predsjednik vlade sto neda drzavljanstvo sportistima (mora da se boji da ce Skoko sam pobjediti majcicu Srbiju)i sve njih smjeniti ali LJUDI NAVIJAJMO ZA NASU REPREZENTACIJU njima u inat.
P.S. NAROD JE OVCA!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.