Sto se ovog kola tice ovako
VISOKO: Bosna
-
Metalleghe BSI -
X - Po meni Metalleghe nije nista specijalno pokazao do sada da se moze smatrati favoritom svaku gostujucu utakmicu, dok je Bosna sasvim solidan sastav koji je bolji iz utakmice u utakmicu tako da mislim da bi remi bio najrealniji ishod.
KAKANJ: Rudar
-
Goražde -
1 - U Kaknju se bodovi tesko osvajaju, Gorazde je daleko od one ekipe od prosle sezone, po meni Rudar ovo dobija bez problema....
BIHAĆ: Jedinstvo
-
Čapljina -
X - Dvije jako lose uigrane ekipe gdje prednost ne bi dao ni jednoj ni drugoj, tezak mec u svaom smislu s obizorm da je pritisak na Jedinstvu sto im moze otezati...
S. MOST: Podgrmeč
-
GOŠK -
X - Protiv Bratstva su pokazali da znaju igrati fudbal ali jos je to daleko od kvalitetne ekipe, GOSK je tvrd i vjerovatno ce ici na bod, kojeg ce na kraju vjerovatno i dobiti...
LJUBUŠKI: Sloga
-
Budućnost -
1X - Dvije podjednake ekipe, gdje prednsot Slogi dajem zbog domaceg terena a i Buducnost unatoc svemu ne ostavlja utisak ekipe koja ce u gostima da previse napada...
ORAŠJE: Orašje
-
Bratstvo -
1 - Orasje se solidno pojacalo ove sezone, po meni imaju za nijansu bolji tim od Bratsva sto sa domacin terenom ce vjerovatno donjeti prevagu u ovom susretu
MOSTAR: Branitelj
-
Zvijezda -
X - Zvijezda je totalno neuigrana, realizacija je skroz losa ako se ono uopste moze nazvati realizacijom, put je dalek, igraci ce biti iscrpljeni tako da mislim da Zvijezda iako favorit u ovom susretu ce igrati dosta tvrdo i zatvoreno, tako da tesko ce vise od boda da izvuku, isto kao sto ce i Branitelj tesko vise od boda da izvuce s obzirom na kvalitetu sastava u poredjenju sa Zvijezdom. Ukratko, ocekujem losu utakmicu, dosta tvrdu, sa puno prekrsaja i prekida i bez golova...
LUKAVAC: Radnički
- Novi Travnik -
1 - Radnicki ce ovo da odradi domacinski, veorma su dobro usli u novu sezonu dok je Novi Travnik vise domacinska ekipa, u gostima ne vjerujem da mogu ugroziti Radnicki...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'