Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Bravo Pape legendo. Jos su 102 boda u igri a vec si doveo Evian na korak od prve lige. Sutra svrati na srneca ledja 

lezVe do bagro
- Gabon
- Kontakt:
Safet Susic zagonetanSamoZeljo je napisao/la:Lik je opet igrao nerijeseno.
Tri trenutno zadnje ekipe na tabeli nije uspio pobijediti.

"Bolje imati cetri remija iz cetri utakmice nego tri pobjede i jedan poraz"
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Ne mogu da vjerujem da neki likovi gledaju tekme Eviana...zbog koga, zbog Safeta...sad se ceka serija dobrih rezultata pa da "neki" mogu pisati o "strucnosti" onoga koji je unistio reprezentaciju.
Naravno, svaka cast Papetu na vodjenju reprezentacije dok se savjetovao s drugima i dok je izmedju ostaloga slusao glas naroda (navijaca) i medija...cim je poceo po svome zbog svoje bahatosti (SAD, Slovacka, Egipat, Nigerija...itd, TSS, njegove takticke zamisli, itd) tada smo i krahnuli zbog njega, ali krahnuo je i on (a mnogo ranije je trebao)...
Ono sto je meni interesantno...kada je poslusao glas naroda, medija (citaj O.Slonovace, Meksiko, Argentina) i povratio igru reprezentacije i povjerenje navijaca, opet se protiv Nigerije oglusio i vratio svojoj bahatosti...i sta se desilo?
O Kipru necu ni da pricam...hem me bilo stid poraza, hem jos vise njegovih izjava prije utakmice...
Izrael je prica za sebe...
Koliko god da je kriv Safet Susic, utoliko je jos vise kriv savez koji ga je toliko drzao na kormilu...nadam se da nije prekasno i da cemo ipak uspjeti isplivati do Francuske, akoBogda.
Mogao je ostati ljudina u ocima svakog navijaca da je sam digao ruke i otisao, bez obzira na nepotizam i pobrojane stvarcice gore, i jos mnogo toga...necu dalje, sve je jasno.
Naravno, svaka cast Papetu na vodjenju reprezentacije dok se savjetovao s drugima i dok je izmedju ostaloga slusao glas naroda (navijaca) i medija...cim je poceo po svome zbog svoje bahatosti (SAD, Slovacka, Egipat, Nigerija...itd, TSS, njegove takticke zamisli, itd) tada smo i krahnuli zbog njega, ali krahnuo je i on (a mnogo ranije je trebao)...
Ono sto je meni interesantno...kada je poslusao glas naroda, medija (citaj O.Slonovace, Meksiko, Argentina) i povratio igru reprezentacije i povjerenje navijaca, opet se protiv Nigerije oglusio i vratio svojoj bahatosti...i sta se desilo?
O Kipru necu ni da pricam...hem me bilo stid poraza, hem jos vise njegovih izjava prije utakmice...
Izrael je prica za sebe...
Koliko god da je kriv Safet Susic, utoliko je jos vise kriv savez koji ga je toliko drzao na kormilu...nadam se da nije prekasno i da cemo ipak uspjeti isplivati do Francuske, akoBogda.
Mogao je ostati ljudina u ocima svakog navijaca da je sam digao ruke i otisao, bez obzira na nepotizam i pobrojane stvarcice gore, i jos mnogo toga...necu dalje, sve je jasno.
Ovaj bas k'o iz Turskih serija 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Bod po bod, 4 boda... Eviane zao mi te da je bas tebe potrefilo 

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Ispast će ljudi iz lige, a ni utakmicu neće izgubiti
Prošle sezone trebao 41 bod za opstanak.

Prošle sezone trebao 41 bod za opstanak.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jel vec naucio navijace da mnoze broj utakmica sa 3 ?
Bolje bod nego tri.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
bolje 2, nego 3. nemoj tako:)...
Još uvijek nema poraza

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Evo, priznade da nam je sj*bo kvalifikacije. Ma nisi Pape, sanse su nam ogromne.Sušić: Druga francuska liga je čudna, u Rimu sve na Džekinoj strani
Bivši selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine (BiH) Safet Sušić sinoć je upisao četvrti remi u četiri utakmice na klupi francuskog drugoligaša Eviana. U razgovoru za Anadoliju kazao je kako je sinoć njegova ekipa mogla doći do pobjede u posljednjim minutama utakmice.
"Nakon četiri kola upisali smo četiri neriješene utakmice. Ovu sinoć protiv Niorta smo morali dobiti. Imali smo dosta prilika, i igrali smo protiv jednog od najslabijih timova u drugoj ligi. Imali smo šansu iz penala u 93. minuti, ali je nismo iskoristili. Baš smo nesretno izgubili dva boda", rekao je Sušić.
Nakon novog neriješenog rezultata Evian je ostao jedna od šest neporaženih ekipa u ligi. Evian je na 12. mjestu na tabeli sa četiri boda iz isto toliko odigranih utakmica.
Istakao je kako je druga francuska liga vrlo neizvjesna napominjući da skoro svaka ekipa može biti među prve tri.
"Druga liga je ovdje vrlo čudna. Mnogo je iznenađenja. Iako je još rano za takve ocjene, Metz se sada izdvojio sa 10 bodova iz četiri utakmice. U narednom kolu igramo upravo s njima u gostima. Bit će teška utakmica, ali vidjet ćemo. Svako može biti među prve tri, ali i zadnje tri ekipe na tabeli. Ova utakmica sa Metzom nam je važna jer bismo mogli dobrim rezultatom među prve tri ekipe u ligi", kazao je bivši selektor BiH.
Dotakao se i kvalifikacijskih utakmica Bosne i Hercegovine u narednom periodu dodajući kako reprezentacija ima dobar sastav koji se može izboriti za plasman na Euro u Francuskoj 2016. godine.
"Mislim da BiH nema velike šanse za prva dva mjesta, ali sigurno ima realne šanse da se bori za baraž. Siguran sam da imamo taj kvalitet u timu da se borimo za plasman na Euro. Trebali bi dobiti Belgiju da bi bili među prve dvije ekipe, a to neće biti nimalo lako. Belgija je favorit naše grupe, a vidjeli smo da i Vels igra dobro", istakao je Sušić.
Na kraju je govorio i o prelasku Edina Džeke iz Manchester Cityja u Romu naglasivši kako je bh. napadač napravio odličan potez.
"Došao je kod trenera koji inače voli naše fudbalere i koji voli napadački fudbal. Sve je na strani Džeke da bude dobar i standardan u ekipi. Igrat će sigurno više nego u Engleskoj. Mislim da je napravio dobar potez prelaskom u Romu jer tamo su ga super dočekali i žele da ga vide u svakoj utakmici", kazao je popularni Pape.

-
- Kontakt:
odkud sada ovaj, koje je to dno dna da sebi daje za peravo da progozira reprezentaciju. fujjj, ko se uopste sjeti da njega pita! ludilo
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
- kenanbrajic
- Kontakt:
Naslovi sa dva portala:
"Pape još ne zna za poraz na klupi Eviana"
"Pape bez pobjede na klupi Eviana"
Objašnjena teorija relativiteta, Anštajn se u grobu prevrće. Čaša je do pola puna ili prazna?

Objašnjena teorija relativiteta, Anštajn se u grobu prevrće. Čaša je do pola puna ili prazna?

- Gabon
- Kontakt:
kenanbrajic je napisao/la:Naslovi sa dva portala:
Objašnjena teorija relativiteta, Anštajn se u grobu prevrće. Čaša je do pola puna ili prazna?![]()
![]()

Rezultat je u glavi i pogledu strucnjaka

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pobjeda 3:2 protiv Clermonta u kupu. Vodili 3:0 dugo vremena i na kraju primise dva gola, vjerovatno se opustili. Pape reci im da se ne zayebavaju.
Papke trenerski magu, sve ti opraštamo... vrati se

- Gabon
- Kontakt:
Svaka cast PAPE velika pobjeda strucnjakacalcio je napisao/la:Pobjeda 3:2 protiv Clermonta u kupu. Vodili 3:0 dugo vremena i na kraju primise dva gola, vjerovatno se opustili. Pape reci im da se ne zayebavaju.

Vide dragosti kako i nece prva offc. pobjeda u klubskom nogometu nakon xy godina

- Gabon
- Kontakt:
15. Evian 4b
16. Sochaux 4b
17. Lens 3b
18. Niort 3b
19. Red Star 2b
20. Nimes -6b
Evian - PapeT na celu Ligue 2

-
Nece on oktobar docekati na mjestu trenera Eviana.
Metz-Evian 2-1

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.