Posteno

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
dante ne moze igrati ni kad su boa i benatia odsutni , sa ovom postavom nazad moramo primiti makar jedan gol ,ako ne i viseAufstellung FCB: Neuer - Thiago, Lewandowski, Robben, Costa, Alonso, Bernat, Lahm (K), Vidal, Müller, Alaba |
Tipično Pepovski, ovakav tretman Dante sigurno nije zaslužio.phily je napisao/la:dante ne moze igrati ni kad su boa i benatia odsutni
Nadam se jos ovu sezonu i nikad viseCentre forward je napisao/la:Dokle ovako više ?!
Ali ja nešto mislim da bi Xabi Alonso kao stoper mogao odraditi dobar posao. Pomalo je ova zamisao i interesantna. Ma ovo je 50:50, može biti dobro, a može se desiti da nas Leverkusen pozada baš izbuši. Ali onda bi moglo biti hrpa golova na obje strane. Zato se radujem utakmici....Saurman je napisao/la:Ne viđa se često da jedna ekipa ulazi u utakmicu bez štopera.Biće propuha danas itekako, samo da napad odradi posao.
A bi ma Laporte sjeo ko budali šamar odličan mlad štoper a solidno igra i na lijevom beku.Bayern@heart je napisao/la:Odličan transfer kako smo samo ubili sa zamjenama za naše svetinje Robbena i Riberya. Coman odlična investicija za budućnost evo i Alegri potvrdio transfer.
Do kraja prelaznog roka vjerojatno nas napušta Dante (povratak u Gladbah ili u današnjeg protivnika Bayer) i kupovina nekog od stopera Laporte
i od mene jedna litar svaka čast upravi našeg klubaCentre forward je napisao/la: Da mi je samo znat' čija je ideja bila dovođenje Coste, da mu lično pošaljem litru čiste šljivovice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.