Sissoko je napisao/la:Italia je napisao/la:Izuzev zadnje 3-4 godine otkako su se digli do vrha Bayern je bio filijala svih svjetskih klubova. Osvojis Bundes, zaigras polufinale lp, shvatis da je to najvece dostignuce sa tim klubom i ides dalje, Chelsea, Milan, Barca, pa onda eventualno i vece klubove. A reci mi, koji je to igrac otisao iz Juventusa za "boljom" karijerom prije Vidala ? Morat ces kopat do Zidanea

A alkoholicar nije bio zvijezda sredine, to je bio Pogba. Vidal je debelo bio ispod Marhe i Pogbe u sezoni 14/15.
Coman je talenat i nista vise. Bilo je i vecih talenata od njega pa nisu pravili nikakve karijere, a ne trebas ici dalje od Giovinca. Ako je Bayern spreman izdvojit 3-5-8 (u zavisnosti od izvora) miliona + platiti mu platu + mu dati daleko veci prostor da igra nego sto ce on imat u Juventusu, i sve to da bi ga vratio. Pa hvala im od srca, Sasuolo vol 2, jos si dragi i plate nam za usluge posudbe

Meni licno nije smetala prodaja Vidala, al ja tebi pokusavam objasnit
princip, al ti nikako da skontas.Ne bitno.
Ne mogu da skontam kada tvoj princip okrenem na drugu stranu i ispade Bayern kao Sasuolo. Ljeto je 2016, nisu se odlucili otkupiti. Sta smo mi dobili ? Obicnu posudbu u kojoj nismo placali igraca (kao sto inace placamo), kalio se i dobio daleko vise prostora nego kod nas (kao u Sasuolu npr) i pri tom smo zaradili 3-5-8 miliona.
Odluce li se kupiti ga, Marotta prodao poluigraca za 30 miliona, doktore gdje da te tetoviram ?
Dobro si Italia spomenuo Sassuolo, samo što smo mi u ovom slučaju Sassuolo, a Bayern Juventus, e to je ta poenta o kojoj ti pričamo od sinoć, nadam se da si sad shvatio, ako nisi onda i nećeš nikad.

E moj druze, stvari koje sam ja kontao tebi je trebalo 2 godine da skontas. Nema veze, nadoci ce i ovo, samo sto cemo zaboraviti ovu raspravu kao sto smo i zaboravili Diega, Llorentea, Bonuccija i ostale