Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Spahu su uzeli na zub prije svega novinari a evo vidimo i sudije.Nece mu biti nimalo lako,moze ocekivati dosta nepravdi prema sebi i u buducnosti.
Ali nije da nije navikao na to i svojoj zemlji.
Oni ti ga puse Emireeee........
Ali nije da nije navikao na to i svojoj zemlji.
Oni ti ga puse Emireeee........
Onda nemate pojma ni ti a ni onixinxee je napisao/la:Svakako,uz komentatore SkySporta
-
risingforce
- Kontakt:
Sudija srami se, ni govora o penalu
Prestrogo dosudjen penal definitivno..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Komentatori vrlo rijetko kritikuju sudijske odluke. To je los marketinski potez. Valja privuci gledaoce da gledaju utakmice a ne tjerati ih tako sto ces reci da je sudija klovn.
Pa šta je trebao,hvatati sudiju za vrat.Zna šta je uradio.hurem je napisao/la:Bez komentara...svidja mi se ponasanje Emira, pokupi se i ode u svlacionicu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Kobe Bryant
- Kontakt:
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Lik se spetljao sam od sebe. Nepravedno iskljucenje 
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Za ovakve odluke sudije trebaju dobiti ban da sude do kraja sezone...
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
O Bog te mazo pa ko da je Siniša Zrnić sudijaKobe Bryant je napisao/la:
DRUG NEBI TI PUNCA
Katastrofalna greska sudije inace SPahic odlican bio u prvom poluvremenu spasavao odbranu HSV-a u nekoliko navrata
Re: Re : RE: Re: Emir Spahić
Njegov problem gdje je bio ,ugalvnom sudija je direktno uticao na rezultat i.ishod.tekme..Losa procjena ..xinxee je napisao/la:Sudija je bio pozicioniran iza Spahica,i gledajuci usporeni snimak tog dogadjaja jasno se vidi kako je lijeva ruka na igracu FcK-a,penal definitivno koji se moze dosudit u bundes-uEmirTM87 je napisao/la:Ne lupetaj majke ti, ovdje nije bilo ni guranja ni povlacenja, niti bilo sta slicno. Ako je ovo penal onda sta nije?xinxee je napisao/la:Za bundesligu ovo i jeste penal,bilo je malo guranje a sudije su prije pocetka sezone dobili napomene da svaki vid guranja i povlacenja u sesneastercu ostrije kaznjavaju...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ima li sanse da ne bude suspenzije? Mislim, nakon sto se pregleda ovaj snimak gdje realno nije bilo penala. 
- DragonGirl
- Kontakt:
"Jeste držao ruku na leđima, ali pipnuo ga nije. " 
Teško da bi ovo neko drugi okarakterisao kao penal, mislim da je ovdje sudija debelo pogriješio, pogotovo što je to direktno utjecalo na konačan rezultat, ali šta je tu je. Barem će ova suspenzija biti poslije reprezentativnog okupljanja, ako ništa.
Teško da bi ovo neko drugi okarakterisao kao penal, mislim da je ovdje sudija debelo pogriješio, pogotovo što je to direktno utjecalo na konačan rezultat, ali šta je tu je. Barem će ova suspenzija biti poslije reprezentativnog okupljanja, ako ništa.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Emir Spahić
Nema price da je ovo bio penal. Katastrofalna greska.
Zar nije bilo price da je za guranje u 16m, penal+crveni prestrogo? Znaci penal je vec stroga kazna sama od sebe. Ne mislim ako neko nekoga krkanski pokupi, ali guranje/povlacenje u tom smislu da igrac padne bez neke povrede.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Na ARD-u, Sportschau komentatori uglas: Kein penalty!! Treba li prevoditi pojedincima!?
- hule_barca
- Kontakt:
Ovo je jednostavno usljed navikanosti Spahića. Svaki kontakt se gleda protiv njega. Stekao je reputaciju Pepea u Njemačkoj.
Mes Que Un Club
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Isto je glup penal (1.) za Bayern dosudjen. Neko minimalno guranje dovelo do penala.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
- Gabon
- Kontakt:
Spahic odlican
nastavite da trolate temu... kapitena 
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.