Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Upravo to ti i pričam. Njemačka kaska, a sve se svodi na nedostatak kvaliteta. Bayern je napokon doveo prave igrače, i eto ga, finale LP.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- miralem444
- Kontakt:
http://www.tojesigura.com/tablica_bundes.asp
eevo ovdje gledam taj gol pripisan dzeki i on ima 22 gola...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
A ta stranica je svijetski poznata po najtacnijoj statisticimiralem444 je napisao/la:http://www.tojesigura.com/tablica_bundes.asp
100% sportski i krajnje opušten potpis
Njemci su taj gol pripisali Martinsu (ili neki drugi igrac) sto je i pokazala usporena snimka
-
BAVARAC DO GROBA
- Kontakt:
upravo tako sve je odlicno objasnio,ali uvijek ce biti onih specijalaca sto uvijek misle navijacki,armin90 je napisao/la:@Principatus svaka ti cast, ali nazalost ti to djaba pricas ovim ovdje, oni neslusaju argumente ljudi jednostavno po 50 puta iste stvari spominju, a nazalost ocito je da nisu pogledali dvije utkmice bundeslige ili pak pogledali tabelu bundeslige. Jos jednom svaka cast na finom i argumentovanom odgovoru.
u španiji uvijek iste ekipe se bore za 1 mjesto real i barsa
u italiji nema nikoga da moze zaustaviti inter,roma je bila blizu ove godine ali budimo realni od toga nema nista
Kratko, jasno i najvaznije tacno. Ali jarane, da ti ovo pises dan i noc nekima indijancima to nece biti jasno. Mi i realnost dva razlicita pojma. Uglavnom sve si fino kratko opisao, pa mozda neko i skonta.Virtu4l je napisao/la:Džeko nije bolji od Higuaina, ne kažem da je lošiji, ali bolji nije sigurno.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
nemogu da vjerujem da samo dva covjeka na forumu kazu da je bolji Higuain od Dzeksona
sigurno smo mi svi glupi samo su oni pametni
zivio internet

zivio internet
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Da znas bolje da citas, ako uopste citas kako treba, a ne onako ofrlje, onda bi fino vidio da niko ne kaze da je bolji og Dzeka. Pozz i ugodno tipkanje.Hairlija je napisao/la:nemogu da vjerujem da samo dva covjeka na forumu kazu da je bolji Higuain od Dzeksona
zivio internet![]()
![]()
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
zar postoje igrace koji su u svima parametrima jednaki

- JuveSissoko
- Kontakt:
potpis xAdinjo je napisao/la:Da znas bolje da citas, ako uopste citas kako treba, a ne onako ofrlje, onda bi fino vidio da niko ne kaze da je bolji og Dzeka. Pozz i ugodno tipkanje.Hairlija je napisao/la:nemogu da vjerujem da samo dva covjeka na forumu kazu da je bolji Higuain od Dzeksona
zivio internet![]()
![]()
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- JuveSissoko
- Kontakt:
to ne postoji niti ce kad,al kad dodas nesto a nesto oduzmes,mozes doci do jednakog rezultataHairlija je napisao/la:zar postoje igrace koji su u svima parametrima jednaki![]()
mnogi isticu broj golova Dzeke,a kad bi se samo time povodili Inzaghi bi bio bolji napadac od Dzeke i Higuaina zajedno a znamo da nije,e zato postoji sabiranje i oduzimanje
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Principatus
- Kontakt:
@ virtual
Ne osporavam to sto navodis, ali kao sto kazem, ja gledam aktuelnu situaciju i gledam u buducnost. Mislim da ce vrijeme pokazati, da li sam upravu ili ne. Njemacka ce preuzeti jednu jacu ulogu u medjunarodnim takmicenjima. Uspjesi ekipa iz tih drugih liga u CL nisu mozda iz tog razloga zacudjujuci, jer kao sto sam rekao u ovim cesto malo ekipa imaju koncentrirani kvalitet i dominiraju nad drugima, trose nenormalan novac kojeg ovdje u Njemackoj menadzer sa zdravim razumom nikad nebih dao, iz toga rezultira isto uspjeh u CL. Da li su statistike u nekadasnjem UEFA kupu isto takve?
Sto se tice loseg ili nedostajuceg kvaliteta, samo treba pogledati gdje je njemacka reprezentacija stojala u zadnjih 10 godina, na SP i EP, i to skoro sve samo sa igracima koji su stasali igraju u domacoj Bundesligi.
Toliko losa dakle nemoze biti.
Ovo za Higuaina je kao sto sam rekao pretjerano i nerealno. Ipak ostajem pri tome, da kada Dzeko predje u jacu ekipu, tek ce tad pokazati koliko moze i sta vrijedi. Onda se vise niko nece cuditi cjeni od 40 mill.
@duffy

Ne osporavam to sto navodis, ali kao sto kazem, ja gledam aktuelnu situaciju i gledam u buducnost. Mislim da ce vrijeme pokazati, da li sam upravu ili ne. Njemacka ce preuzeti jednu jacu ulogu u medjunarodnim takmicenjima. Uspjesi ekipa iz tih drugih liga u CL nisu mozda iz tog razloga zacudjujuci, jer kao sto sam rekao u ovim cesto malo ekipa imaju koncentrirani kvalitet i dominiraju nad drugima, trose nenormalan novac kojeg ovdje u Njemackoj menadzer sa zdravim razumom nikad nebih dao, iz toga rezultira isto uspjeh u CL. Da li su statistike u nekadasnjem UEFA kupu isto takve?
Sto se tice loseg ili nedostajuceg kvaliteta, samo treba pogledati gdje je njemacka reprezentacija stojala u zadnjih 10 godina, na SP i EP, i to skoro sve samo sa igracima koji su stasali igraju u domacoj Bundesligi.
Toliko losa dakle nemoze biti.
Ovo za Higuaina je kao sto sam rekao pretjerano i nerealno. Ipak ostajem pri tome, da kada Dzeko predje u jacu ekipu, tek ce tad pokazati koliko moze i sta vrijedi. Onda se vise niko nece cuditi cjeni od 40 mill.
@duffy
Ili nisi procitao moj tekst do kraja, ili ne dovoljno pazljivo. Samo sto se tice tvoje izjave da nisi gluplju stvar cuo u zivotu, mislim da se varas. Ima sigurno mnogo glupljih izjava od mene, po tome sam poznat ovdje. Pitaj ove starosjedioce kao Hareta ili Virtuala.daffy je napisao/la:what the f**k????
gluplju stvar u zivotu nisam cuo.. Catania je pobjedila Juve u prvom dijelu sezone, Juve je pobjedio intera u istom tom dijelu sezone, inter je pobjedio Chelsea i Barcu.. Chelsea je pobjedio Manchestera i bit ce prvak engleske najvjerovatnije, a Barca spanije..
zakljucan: Catania najbolji klub na svijetu.. prema tvojoj logici..![]()
![]()
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
reci mi nekoliko prednosti Higuaina u odnosu na Dzeku
mislim da bi ti trebao procitat svoj post ponovo i onda ces vjerovatno skonati o cemu si pricao.. onaj ostatak nisam komentarisao vec dio u kojem Herta je pobjedila Wolfsburga, koji je pobjedio Villareal i Rubin, a Rubin pobjedi Barcu.. mozemo do sutra ici tako ko je koga pobjedio, ali to nije pravi omjer snage..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
^ Eintracht vrhunska ekipaAli ipak moram odgovoriti malo opsirnije. Uz duzno postovanje:
Mislim da sama ova izjava sebe i tebe diskvalifikuje, jer mislim da to bar djelomicno stvarno ozbiljno mislis.
Taj slabusni Eintracht je razbio Leverkusen, a Leverkusen je pod Jupp Heynckes veoma snazan tim i samo neznalac bi izjavio protivno. Hoffenheim je imao krizu i nenormalne povrede iz koje izlaze, to se desi. Dortmund postaviti kao slabu ekipu je malo naivno i pokazuje da ne pratis ovu ligu.
Idemo dalje...
Dortmund - Windfeller,Owomoyela,Subotic,Hummels,Schmelzer,Hajnal,Sahin,Blaszczykowski,Valdez,Grosskreutz
Sve same zvijezde i igrači za koje su zainteresovani slabiji od njih : Real, Chelsea, Manchester, Aston Villa, Everton .. Kako nisam čuo za njih - shame on me
Idemo dalje...
^ Ovo ti je Duffy objasnio HAHA . Po tvojoj logici Herta koja je ispala je jača od BarceloneHertha koja je spala u drugu ligu je sravnala Wolfsburg, a ovi razbise Villareal i pobjedise protiv Rubin Kazana koji su slucajno imali nesto sa Barcom, ako se pravo sjecam. Sta nam to kaze dakle o sirini i snazi spanskih klubova? Vjerovatno nista, ali nam kaze barem to da je Bundesliga u sirini jaka, ne igraju 2-3 kluba za prvenstvo.
^ I uz Korkmaza iz Eintrahta, na njega si zaboravio .. Ne znam dal da dodamo Schürrle, napadača Mainza ??Dzeko je najbolji igrac Bundeslige, uz njega jos Ribery i Robben, mozda jos tu i tamo neki. Nema dakle potrebe kroz pokusaje da se ponizi ova liga, ponizuju Dzekini kvaliteti, koji su jednostavno svjetska klasa i koji ce tek doci do izrazaja u jednoj ekipi, u kojoj ne mora sve nositi na svojim ledjima. U koju god ekipu da dodje on ce igrati i pokazati sta moze.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@ Daffy & OTNYS YWNWA
Niste razumjeli Principatusa. Vi ste to okrenuli na vaš mlin kada je riječ o Frankfurtu, Herthi i Dortmundu. Izvrćete njegove riječi da je to nenormalno. Ja, kao objektivni posmatrač liga petice ti mogu reći da je Njemačka u ovom trenutku jača o talijanske lige. Pojedini govore da Njemačka nema jakih klubova, a taj momak vam samo pokazuje da je liga ujednačenija od svih Liga petice i ništa više.
Izgleda da ste previše zapeli za "Avaz" pa ne možete čitati između redova ili shvatiti nešto, a da vam se to dobrano ne objasni.
Niste razumjeli Principatusa. Vi ste to okrenuli na vaš mlin kada je riječ o Frankfurtu, Herthi i Dortmundu. Izvrćete njegove riječi da je to nenormalno. Ja, kao objektivni posmatrač liga petice ti mogu reći da je Njemačka u ovom trenutku jača o talijanske lige. Pojedini govore da Njemačka nema jakih klubova, a taj momak vam samo pokazuje da je liga ujednačenija od svih Liga petice i ništa više.
Izgleda da ste previše zapeli za "Avaz" pa ne možete čitati između redova ili shvatiti nešto, a da vam se to dobrano ne objasni.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Marseille84
- Kontakt:
@OTNYS_JNWA
Čudan i nerealan si:
Uhvatila policija pjanog covjeka i upisuje prekrsaj;300 KM odsteta, mjesec dana bez vozacke i 3 boda kazne.
Covjek onako polupijan: Ima se para a bez vozacke se moze
Policajac zbunjeno : A sta cemo za 3 boda
,, 3 boda dajte Sarajevu mozda stigne Želju ,,
Prije ti je bilo
,,3 boda dajte Želji možda stigne Sarajevo,,
Čudan i nerealan si:
Uhvatila policija pjanog covjeka i upisuje prekrsaj;300 KM odsteta, mjesec dana bez vozacke i 3 boda kazne.
Covjek onako polupijan: Ima se para a bez vozacke se moze
Policajac zbunjeno : A sta cemo za 3 boda
,, 3 boda dajte Sarajevu mozda stigne Želju ,,
Prije ti je bilo
,,3 boda dajte Želji možda stigne Sarajevo,,
- Principatus
- Kontakt:
@duffy
Dobro, onda ga jesi kompletan procitao. Ili nepazljivo, ili ga nisi razumio. Stvarno: no offense.
Evo kako citam OTNYS_YNWA ima poteskocu interpretacije slozenih slova, mozda malo preko PP to prodiskutujete. Mozda mjenja Panini slicice sa Ronaldom i Kakom i drugima zvjezdama.
Dobro, onda ga jesi kompletan procitao. Ili nepazljivo, ili ga nisi razumio. Stvarno: no offense.
Evo kako citam OTNYS_YNWA ima poteskocu interpretacije slozenih slova, mozda malo preko PP to prodiskutujete. Mozda mjenja Panini slicice sa Ronaldom i Kakom i drugima zvjezdama.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Principatus
- Kontakt:
Hvala za pojasnjavanje i mozda jasniju interpretaciju mojih rijeci, ja vec pomislio da pricam japanski.Monolog je napisao/la:@ Daffy & OTNYS YWNWA
ma dovoljno je reci najveca je budala ona koja nezeli da prihvati istinu ma koliko teska bila
Trenutno korisnika/ca: Arnelv52, bosnas_, Edin TM87, EdinTz, Faraon iz Visokog, Goalgetter, legendarnadruga, MostarReds22, Mostarska, travuljasSs, zikerrz21 i 114 gostiju.