Hamburger Sport-Verein

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Thioune će:

1. ostati do oktobra
0
Nema glasova.
2. ostati do kraja sezone 20/21
3
13%
3. se proslaviti u HSV-u
3
13%
4. Thioune who?
18
75%

Ukupno glasova: 24

amerosm
Kontakt:

Re: Hamburger Sport-Verein

Post Postao/la amerosm » 28 avg 2015, 19:13

Prema pisanju italijanskih medija zainteresovani smo za Jonathana de Guzmana...Koji IDIOTI sjede kod nas u upravi Boze dragi. :damn: :damn:
de Guzman je po meni vec istrosen igrac i bolje bi im bilo da se okrenu Schaubu ili nekom drugom igracu koji ima potencijal i koji je tek na pocetku svoje karijere.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 28 avg 2015, 19:31

Nema ništa od Guzmana, to je patka, tako su jučer-prekjučer govorili za Kostića, ma moš mislit što bi došo.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 avg 2015, 14:39

slika

Ne mogu da vjerujem...Holtby iz sedmice u sedmicu igra katastrofalno i opet dobija priliku u prvih 11. Isto vazi i za Ostrzoleka. Ovo je dokaz da se Labbadija nije promjenio i da i dalje ekipu sastavlja po tome ko mu je miljenik, a ne po tome ko je zasluzio.

Danas bi bod bio veliki uspjeh, ali sam skeptican da do istog mozemo doci...

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 29 avg 2015, 16:23

Prvo poluvrijeme obostrano loše, mi smo čak imali više polušansi. Moram priznati da sam više očekivao od Kölna, u prvom dijelu nisu apsolutno ništa pokazali.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 avg 2015, 17:30

Iako smo bili bolji na kraju poraz...
Moramo nauciti da zatvorimo utakmicu kada vodimo, a ne da dalje dopustamo da protivnik iz kontri postigne gol.

Naravno trebali smo minimalno osvojiti bod, ali nas je Aytekin pokrao, prvo penal za jarceve koji nije bio i onda ne svira igranje rukom Riise-a u sudijskom vremenu.

Pozitivno je da je ekipa i nakon crvenog pokazala moral i nije se predavala, a sada ocekujem da pussy reaguje i posalje mafijasku organizaciju iz Frankfurta i Aytekina u PM i nadam se da ce ga neko od nasih huligana dobro prebiti.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 29 avg 2015, 17:39

Kad neće oni onda im mi poklanjamo bodove. Spahić je bio čista katastrofa. Nakon gola pali smo defenzivno, zadnja vezna linija u drugom poluvremenu jako loša, nekoliko su puta ispadali iz igre. Kod izjednačenja diekmeier stavlja ruke za leđa i pušta neometani centaršut. Šteta, nepotrebno izgubljeni bodovi, Köln se nudio.

@amer
Penal je bio, opravdano isključenje, a naš se mogo i nije morao sudit. Ne možemo se vadit na suca.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 avg 2015, 17:45

Ovo je sasvim očekivano kad dovedeš Spahića da ti komanduje odbranom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 avg 2015, 17:59

Kada Stöger kaze da nije bio penal onda mi je sve jasno...Nadam se da ce ga neki od nasih huligana kao sto su navijace Bremena i St.Paulija negdje presresti i da ce ga dobro prebiti.

@ ledar

imas na zavicnoj stranici Bundeslige statistiku Spahica kada je ova utakmica u pitanju, iako je ono za tebe lose onda stvarno ne znam...

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 29 avg 2015, 18:05

Onaj penal je vic...Ako će se onako suditi penali, onda bi ih na jednoj utakmici bilo između 10-15 u svakom kolu....HSV je imao dobru priliku da sjajno otvori sezonu. Ali danas je ovo bila velika nesreća.
Ipak ekipa je protiv Stuttgarta pokazala da je "živa", da tu ima volje i želje. Valjda nakon ovog poraza kod vas neće doći do raspada. Današnjom pobjedom vi bi bili u nebesima i na dobrom putu da čak u gornjem dijelu tabele završite. Imali bi vjetar u leđa....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 29 avg 2015, 18:07

Kakav penal frajer zaboravio loptu i da ga je skrsio ovaj se vracao nazad dakle nije isao prema golu vec u potpuno suprotnom smjeru.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 29 avg 2015, 18:08

Spahić je sukrivac za prvi i direktni krivac za drugi gol, moglo bi se reći da je ovaj poraz najvećim dijelom njegov. Koji ***** moraš bit da rukom guraš Modestea koji se već bio sapleo preko lopte??? I što imaš radit na centru umjesto da paziš na igrača?

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 29 avg 2015, 18:21

Samo ću reći/napisati Deniz Aytekin. ;)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 avg 2015, 23:58

Stoji cinjenica da nas je sudija danas pokrao i nadam se da turski Hoyzer jos zadugo nece suditi nasu utakmicu...Ocekujem da IDIOTI u upravi u mafijasku organizaciju u Frankfurtu posalju zahtjev da isti ne sudi u skorijoj buducnosti nase utakmice, ali isto tako ocekujem da Labbadija da odgovor zasto na gostovanju pri vodstvu od 1:0 mi primamo gol iz kontra-napada. Pa zatvori utakmicu, tj. parkiraj autobus ispred gola i igraj na kontre...

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 30 avg 2015, 00:47

Meni je sasvim u redu da se glupost kažnjava, kad vidiš da se ovaj sam sapleće ma pusti ga da padne, šta ga imaš dirat? Spahić bi osim toga morao znati da je u nemilosti sudaca i da mora biti jako jako oprezan. Mogo bi se kladit da će mu ovaj crvendać biti samo jedan u nizu.

Izgleda da će Ekdal biti dobra kupovina, brzo se snašao i predstavlja pravo pojačanje.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 31 avg 2015, 00:06

Navodno smo zainteresirani za posudbu Hunta. Ahahaha.... vjerojatno je patka, ali kod knäbela nikad ne znaš.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 31 avg 2015, 12:06

Dakle, ipak izgleda da ćemo potpisat Hunta!?!?

I moguće je da ode Lasogga!?!?

Ludilo!!

Hunt istina nije kreativac ali zna se da je jebbadijina deviza "bez starca nema udarca". A što se tiče Lasogge nemam ništa protiv da ode, predugo smo ga čekali i svakom strpljenju dođe kraj.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 31 avg 2015, 12:37

Treba onu trojicu iz uprave baciti u Elbu hebo im Hunt sve po spisku...Nek jos dovedu Schaafa za trenera i sve ce biti kompletirano. Da se razumjemo smatram da je Hunt odlican igrac, i u sezoni 2013/14 je doslovno sam spasio Bremen od ispadanja, ali ne mozes u svoje redove dovesti igraca kada se njegovo ime spomene da prva asosijacija bude Bremen.

@ ledar

PML odbio ponudi Newcastle-a i zeli ostati u Hamburgu, tako da je taj transfer propao.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 31 avg 2015, 12:39

Lasogga je proslu sezonu jako lose odigrao ali je u doigravanju bio mozda i najbolji igrac.
Tesko se HSV-u ako se misle osloniti na Schipplocka kao prvog napadaca. Do sada nista nije pokazao + cini mi se jos manja radilica na terenu od PML-a.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 31 avg 2015, 13:04

@amer

Pa nije isključeno da i Schaaf dođe. Ovo sa Huntom je izgleda gotovo, de Guzman je u Bournemouthu a za Schauba smo dobili odbijenicu. Tako ćemo preko drugih klubova razmijenit igrače - oni su preko kusena došli do öztunalija, a mi ćemo preko vukova do Hunta.

Očito je naša transfer politika samo da se spasi ova sezona, nema ama baš nikakve vizije za budućnost.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 31 avg 2015, 16:29

@DFB sperrt Emir #Spahic wie erwartet für 1 Spiel. Der Bosnier fehlt dem @HSV damit nur im Spiel gegen @borussia. #HSV
Time mafijaska organizacija u Frankfurtu indirektno priznala gresku turskog Hoyzera...
Fassen wir die News zu Aaron Hunt mal zusammen:

- kein Leihgeschäft! Der HSV zahlt 2,5 bis 3 Mio. Ablöse

- Hunt soll einen Vertrag bis 2018 bekommen

- zudem verzichtet er auf Gehalt. Bisher 3 Mio. bei Wolfsburg
:puke: :puke: :damn: :damn:

Bilo bi glupo prljati Elbu onim otpadom, onu trojicu IDIOTA bi bilo najbolje poslati u Sjevernu Koreju...

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.