halo brate, moramo strogim cinjenicaKopLfc je napisao/la:Pa dobro dzoni u pravu si za dosta stvari pogotovo oko repke koja je goli qrac i kad je imala mnogo bolje igrace biljezili su lose rezultate mada su tu krivi i mediji sa naslovima Engleska ide po svjetsko zlato a na kraju ispadnu na penale...luzerski mentalitet reklo bi se pa da...
U krivu si za kvalitet i to izbij nabij,vjeruj da nije tako,ima mnogo timova koji uopste ne gaje taj stil stvoren davno a uoblicen devedesetih,mnogo toga se mijenja a to znaju i englezi jer kako drugacije parirati gigantima barci i realu dva najveca kluba na svijetu?
Takodjer smatram da su timovi u evropi u krizi ali sve se mijenja kao sto ti rece. Pogledaj talijane sad pogledaj ih u eri od 2002 do 2007... Spanci su takodjer imali krizu ,ko zna mozda su doista njemci sljedeci spremni za dominaciju vidjet cemo...
@let3 ne svidja se ni meni to oko vlasnika pogtvo amera koji ne poznaju igru uopste ali ipak govoriti da ce napustiti evropska takmicenja je suludo pa cak i za 40-50 godina... mislis da se navijaci u engleskoj koji se drze tradicije ne bi pitali za to? Vjeruj mi da bi nastao takav bojkot da bi to bilo nevjerovatno pogotovo jer su englezi doista zaljubljenici u fudbal a ne u novac..
englezi, ti navijaci koji šatro drže do tradicije i slicni mitovi - nisu se pobunili kada su ih njihovi ex-predsjednici i vlasnici englezi prodavali arapima, jenkijima, rusima i ostalim tajkunima koji i ne znaju pravila fudbala i kojima je samo para u glavi....dakle, tad se nisu pobunili vec ih bolio q i trljali su ruke i kontali evo para
jedino su se nešto fanovi Uniteda bunili protiv svojih tajkuna, nosili neke zelene šalove i tako nešto
prema tome, ja ne znam zašto ti misliš da bi se pobunili i kad bi ove gazde odyebale UEFU....ko pita uopšte išta te navijace, oni su konzumenti, njihova svijest je blindirana onog dana kada su dozvolili da ih ovi sa strane poklope.
A ko hoce da bojkotuje, samo ga odstarne sa stadiona kao huligana....pa ti bojkotuj po ulici.

Evo recimo da se to desi,ja nikad ne bih pogledao utakmicu premiershipa vise,a vjerujem da je mnogo vise takvih.
  Evo recimo da se to desi,ja nikad ne bih pogledao utakmicu premiershipa vise,a vjerujem da je mnogo vise takvih.
 ja se naspavao a vi jos zujite...jeste PL je najjaca
 ja se naspavao a vi jos zujite...jeste PL je najjaca   ...pa nema se tu šta puno pricati, kad je sve jasno kuda vodi ovaj progres
 ...pa nema se tu šta puno pricati, kad je sve jasno kuda vodi ovaj progres

): 13 pobjeda Španaca, 7 remija, 7 pobjeda Engleza.
): 13 pobjeda Španaca, 7 remija, 7 pobjeda Engleza.