Derbi navijac..hilmo je napisao/la:Onog nisam uspio nagovoriti.... hoće frajer Romu da gleda, hebali ga i Džeko i Pjanić.joker90 je napisao/la:Losi rezultati, losa atmosfera, ocajne cijene karata i termin po najvecoj vrucini. Sutra ce se vidjeti ko voli Sarajevo..
Neko reče da bi sutra mogli sav svoj bjes iskaliti, ja se nešto ne sjećam da smo prije iskaljivali bjes na protivnicima.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Da li smijem znati o kome se govori???joker90 je napisao/la:Derbi navijac..hilmo je napisao/la:Onog nisam uspio nagovoriti.... hoće frajer Romu da gleda, hebali ga i Džeko i Pjanić.joker90 je napisao/la:Losi rezultati, losa atmosfera, ocajne cijene karata i termin po najvecoj vrucini. Sutra ce se vidjeti ko voli Sarajevo..
Neko reče da bi sutra mogli sav svoj bjes iskaliti, ja se nešto ne sjećam da smo prije iskaljivali bjes na protivnicima.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
O jednom derbi navijačuFrancescoTotti je napisao/la: Da li smijem znati o kome se govori???
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Ma jedan nas haver, nije forumas, voli ovako puno pametovat i pricati, a na tekmu ga ne mozes dovesti ni na lancu..hilmo je napisao/la:O jednom derbi navijačuFrancescoTotti je napisao/la: Da li smijem znati o kome se govori???
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa ne znaju voditi Sarajevo "A" kako treba a ti spominješ neko B, ne budi smiješan!ElCartel11 je napisao/la:Kako bi dobro bilo da nam mladje selekcije vode recimo Segrt, Kodro, Musemic, da osnujemo Sarajevo B ekipu i da se takmici da dogura recimo do 1.lige FBiH. pa da tu ekipu vodi neko od tih 3 i mozda se nadje jos koji trener, umjesto ovakvih kvazi kazni, igrace kao Radovac poslati u B ekipu pa nek tamo prijeti. Nase igrace koji su preslabi za prvu ekipu, slati u nasu B ekipu umjesto do sad po drugim klubovima, takodje i mladi igraci bi se tu nastavili razvijati. Ali ipak tesko. da bi i jedan od njih 3 pristao na to, vjerovatno mogu to samo sanjati
Dok su nam god u klubu nestrucni ljudi, a posebno u mladjim kategorijama, mi necemo imati nikakve vajde od akademije.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja sam samo rekao da se trebamo pozabaviti sa nasim ''strucnjacima'' u mladjim kategorijama, jer dzaba nam trening kamp i sve ako nemas strucne ljude unutra. Takodje da ustanovimo B ekipu Sarajeva, kao sto je to vec napravio Dinamo i eno takmice se u 2. HNL, a svoje B ekipe imaju svi osrednji evropski klubovi, da negovorimo o onim najjacim.BordoArmy88 je napisao/la:Pa ne znaju voditi Sarajevo "A" kako treba a ti spominješ neko B, ne budi smiješan!ElCartel11 je napisao/la:Kako bi dobro bilo da nam mladje selekcije vode recimo Segrt, Kodro, Musemic, da osnujemo Sarajevo B ekipu i da se takmici da dogura recimo do 1.lige FBiH. pa da tu ekipu vodi neko od tih 3 i mozda se nadje jos koji trener, umjesto ovakvih kvazi kazni, igrace kao Radovac poslati u B ekipu pa nek tamo prijeti. Nase igrace koji su preslabi za prvu ekipu, slati u nasu B ekipu umjesto do sad po drugim klubovima, takodje i mladi igraci bi se tu nastavili razvijati. Ali ipak tesko. da bi i jedan od njih 3 pristao na to, vjerovatno mogu to samo sanjati
Dok su nam god u klubu nestrucni ljudi, a posebno u mladjim kategorijama, mi necemo imati nikakve vajde od akademije.
A za nasu A ekipu necu ni da pricam, jer svako zna da nam podhitno treba komplet novi strucni stab, pa taman danas nabili Rudar 10:0
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- ElCartel11
- Kontakt:
Evo Krunoslav Jurcic novi trener Maribora. Jos da mi sebi sredimo 
EDIT: U igri za MB je bilo jos par trenera. Medju njima je najbolje kotirao Marko Nikolic (za kojeg je bio Ibrak zagrizao na kraju sezone cini mi se
). Onda su tu bili jos Slavisa Stojanovic, Darko Milanic, Veljko Paunovic i Ljubisa Tumbakovic.
Znaci skoro pa slicna imena kao sto jih mi prizeljkujemo
EDIT: U igri za MB je bilo jos par trenera. Medju njima je najbolje kotirao Marko Nikolic (za kojeg je bio Ibrak zagrizao na kraju sezone cini mi se
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 30 avg 2015, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Sutra ako bude vise od hiljadu dusa na stadionu, to ce biti jednako kao osvajanju kupa ove godine 
Sutra kad upekne na istoku, a zapad 10km
Joj uprave jes namazana
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sutra kad upekne na istoku, a zapad 10km
Joj uprave jes namazana
Možda je još uvijekElCartel11 je napisao/la: Medju njima je najbolje kotirao Marko Nikolic (za kojeg je bio Ibrak zagrizao na kraju sezone cini mi se).
Hoće biti roštilja sutra na istoku, a i neka će, sve za Sarajevo
Namazat se maslinovim uljem i na sunčanje lagano sutra. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
GORIMO ZA SARAJ'VO-1987.

Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- FrancescoTotti
- Kontakt:
sretno sutra. pozdravite mi Puzija kad ga vidite 
Da mu zovnem jedan Krombacher na tebe?FrancescoTotti je napisao/la:sretno sutra. pozdravite mi Puzija kad ga vidite
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- FrancescoTotti
- Kontakt:
moze, al obavezno prije tekme i na poluvremenu ga napoj. inace ne dostize svoj puni kapacitetuNbx je napisao/la:Da mu zovnem jedan Krombacher na tebe?FrancescoTotti je napisao/la:sretno sutra. pozdravite mi Puzija kad ga vidite
Dobro je i ako 1-0 dobijemo,a volio bi da ih razmontiramo.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Baric umjesto Hebibovica i Okic umjesto Duljevica.muhamedhulk je napisao/la:Sutra Dzeno ide na siguricu:
Delac - Hebibovic, Stepanov, Barbaric, Puzigaca - Kovacevic, Rustemovic - Duljevic, Alispahic, Velkoski - Benko.
I trpanje tri gola min. u najavi
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
- BosnianKingdom
- Kontakt:
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
socrates je napisao/la:Ajax,haj da tako kazem..izuzetno kvalitetno njašKe..i to s ulozenim kviskom...Ajax je napisao/la:Od ovog je bolji i Kruno Jurcic.![]()
A ja prilazem jedan veliki pardon na ovu konstataciju..
Ajax je napisao/la:Mislim da je Jurcic temparamentniji trener koji jako puno prati fudbal. Bukvalno zna sve o svim timovima. I jedan i drugi su vodili samo Dinamo. Samo sto je Jurcic bio jos reprezentativac. Cini mi se cak i na SP98 ako ne grijesim. Jeste Ivankovic izgleda kao gospodin i fino prica a ovaj pomalo smotan samo po meni je Jurcic bolji trener. Ivankovica je Ciro pogurao jer ga je uzeo kao svog pomocnika u reprezentaciju cini mi se. Previse je on mlak i ima drugaciji mentalitet od nasega. Jurcic bi se bolje snasao u ovom grotlu. Simundza isto nije los a tek Stojanovic on bi bio idealan po meni.socrates je napisao/la:Ajax,haj da tako kazem..izuzetno kvalitetno njašKe..i to s ulozenim kviskom...![]()
A ja prilazem jedan veliki pardon na ovu konstataciju..
Ovdje koliko ja znam citati ispade Kruno Jurcic pobjedio Stojanovica, Nikolica, Milanica, Paunovica i Tumbakovica. Naravno ubleha Ivankovic nije bio u nikakvim ozbiljnim kombinacijama izgleda.ElCartel11 je napisao/la:Evo Krunoslav Jurcic novi trener Maribora. Jos da mi sebi sredimo
EDIT: U igri za MB je bilo jos par trenera. Medju njima je najbolje kotirao Marko Nikolic (za kojeg je bio Ibrak zagrizao na kraju sezone cini mi se). Onda su tu bili jos Slavisa Stojanovic, Darko Milanic, Veljko Paunovic i Ljubisa Tumbakovic.
Re: Odg: FK Sarajevo
Kakva će danas smor utakmica da bude, ali trebali bi uzeti na Benkin kvalitet.
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 31 gost.