Nešto nisam primjetio da je iko od navijača Slobode pisao kako ćemo uzeti evropu, a o višem cilju ni slučajno.
Opustite se ljudi, uživajte u ljetu
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Kad si ti u pitanju i ovo ti je mnogo. Lupas cifre ko dijete od dvije godine.solinas je napisao/la: Jel to najpametnije Sto mozes...
Druze, ne sramoti se bezveze. Ti si prvi poceo sa vrijedjanjem (sljoboda) i omalozavanjem naseg kluba. Niko nije trazio tvoje cijenjeno i u svijetu uvazeno strucno misljenje zato nas nemoj vise citirati i zadrzi tu svoju pamet za sebe.YYY je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Covjek izmijenio post, pokusajte screen shoot da vidim sta ce vam kopirati na mjestu ti-mi ...![]()
Ne kontam vam tu kompleksasku pricu, sta konkretno hocete !? da se poredite sa Zeljom? na osnovu cega? taman da smo duzni 10.000.000 $, tacno se vidi vas izljev intelektulanih sposobnosti kompleksa, onako sipate iz rukava, jedan za drugim, da sam na vasem mjestu mene bi bilo bukvalno stid, ugledajte se na ZenicaneOni su vam cist prikaz i dokaz za neke stvari, ne obecavaju puno, ne busaju se a fino su poceli s nekim stvarima.
Sve ostalo su vam satro price, sto nam je Mladosd iz Doboja, to ste nam i vi i svako drugi, uredu je da se pokusavate busati i da pokusavate da nam parirate, ali budite realni, jer ispadate i vise nego smjesni i iskompleksirani ujedno.
To ti vrijedjanje? moje misljenje i podbanje = vrijedjanje ??Gifron je napisao/la:Druze, ne sramoti se bezveze. Ti si prvi poceo sa vrijedjanjem (sljoboda) i omalozavanjem naseg kluba. Niko nije trazio tvoje cijenjeno i u svijetu uvazeno strucno misljenje zato nas nemoj vise citirati i zadrzi tu svoju pamet za sebe.YYY je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Covjek izmijenio post, pokusajte screen shoot da vidim sta ce vam kopirati na mjestu ti-mi ...![]()
Ne kontam vam tu kompleksasku pricu, sta konkretno hocete !? da se poredite sa Zeljom? na osnovu cega? taman da smo duzni 10.000.000 $, tacno se vidi vas izljev intelektulanih sposobnosti kompleksa, onako sipate iz rukava, jedan za drugim, da sam na vasem mjestu mene bi bilo bukvalno stid, ugledajte se na ZenicaneOni su vam cist prikaz i dokaz za neke stvari, ne obecavaju puno, ne busaju se a fino su poceli s nekim stvarima.
Sve ostalo su vam satro price, sto nam je Mladosd iz Doboja, to ste nam i vi i svako drugi, uredu je da se pokusavate busati i da pokusavate da nam parirate, ali budite realni, jer ispadate i vise nego smjesni i iskompleksirani ujedno.
Dokazi suprotno..nemozes.pile87 je napisao/la:Kad si ti u pitanju i ovo ti je mnogo. Lupas cifre ko dijete od dvije godine.solinas je napisao/la: Jel to najpametnije Sto mozes...
Mene stid tvog stida cuj 200 000 pa nije bundesliga...nije ovo misljenje ovo je bolest.solinas je napisao/la: Dokazi suprotno..nemozes.
Pored milionskog duga poreznoj,5-torici igraca bivsih ste duzni preko 200 000.
Öd toga najvise ili vise öd pola sehicu i tomicu.
Samo jedan primjer,a mnogo ih je.
A ima ih Jos,i mnogi su vec tuzili,neki tuze,jer eto zaradili ste,ljudi hoce svoje.
Dok ne dokazes suprotno,hlupacu do ujutro.
Demokratija.pravo na misljenje,konstataciju.
Do susreta na gavici zdravo.
https://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%9C%D ... 1%98%D0%B0KLIS je napisao/la:yyy sam priznajes da nemate budzet
nece niko dobar kod nas doc de nam je budzetYYY je napisao/la:https://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%9C%D ... 1%98%D0%B0KLIS je napisao/la:yyy sam priznajes da nemate budzet
Po ko zna koji put čitam ovu izjavu i ne shvatam čemu se ti smiješ? Ima li neka caka u ovoj izjavi koju nisam primjetio te ako ima zamolio bi te da mi je i kazeš jer je ja stvarno ne vidim..fukara87 je napisao/la:Vučina Šćepanović za Klixtoris.ba: Za titulu će se boriti Zrinjski, Široki, Sarajevo i Željezničar![]()
Majke mi ti dans citav dan bio na suncu. Kakvom bolan Sehicusolinas je napisao/la:E moj pile.toliko o tebi.
Informisi se koliko se duzno sehicu.inace
Odavno mu nije rata isplacena.
Nista SE ne bacaj u bandek.
Znamo da vam igraci pojedini za kifle nisu imali.
Ima dokumentovano.
Nije to strasno,niste jedini,komplett sport nam je u kurcu,
Ali mani demagogije,ili ovaj trol Sto spominje ples miliona,
davno je to rasporedjeno,valja preziviti.

Ne trolaj.ako nemas sta pametnije zaobidji.pile87 je napisao/la:Majke mi ti dans citav dan bio na suncu. Kakvom bolan Sehicusolinas je napisao/la:E moj pile.toliko o tebi.
Informisi se koliko se duzno sehicu.inace
Odavno mu nije rata isplacena.
Nista SE ne bacaj u bandek.
Znamo da vam igraci pojedini za kifle nisu imali.
Ima dokumentovano.
Nije to strasno,niste jedini,komplett sport nam je u kurcu,
Ali mani demagogije,ili ovaj trol Sto spominje ples miliona,
davno je to rasporedjeno,valja preziviti.sam sebe degradiras iz posta u post
Kakve veze ima reprogram.JoseMourinho je napisao/la:Sehicu dužni![]()
kad Lažeš bar lazi kako treba uzmi kojeg novijeg igrača
A isto tako licencu ne možeš za Europu dobit sa markom ne reprogramiranog duga, al et to je visa matematika za tebe
Kad ti slobodin nacijac prica o dugu još ovaj nepismem yebi me ako je osnovnu završio![]()
I da super start slobode, danas zeba efekt još uvijek tata naše lige
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.