KenoRob je napisao/la:mora poceti na krilu u Belgiji
Normalno da ce poceti, em sto nam je donio super vaznu pobjedu protiv Izraela, em sto je standardan u klubu i zabija, em sto mu je konkurent za poziciju u repki navijac Werdera...
Da je i Pape selektor, vjerujem da bi donio ispravnu odluku...
Bravo majstore, ovaj igrac mi je strasno drag...
Ko ti kaze da onaj navija za Werder ?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
KenoRob je napisao/la:mora poceti na krilu u Belgiji
Normalno da ce poceti, em sto nam je donio super vaznu pobjedu protiv Izraela, em sto je standardan u klubu i zabija, em sto mu je konkurent za poziciju u repki navijac Werdera...
Da je i Pape selektor, vjerujem da bi donio ispravnu odluku...
Odlicno je odigrao tu akciju, ali je ipak bio u ofsajdu, barem po ovom snimku, je se ne vidi tacna pozicija onog crnca, u svakom slucaju mozemo ga ocekivati u prvih 11 protiv Belgije.
Zadnja izmjena: Pivopija, dana/u 29 avg 2015, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
Po ovom usporenom snimku izgleda da je bio u ofsajdu, ali koga to zanima. Mnogo puta sam pisao da je najopasniji u ovakvim situacijama i da sa Pjanićem može činiti čuda, posebno kad je fokus na Džeki i slično.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
zizu1991 je napisao/la:Baš pošao pitat' je li iz ofsajda drugi? Kamera je totalno retardirano postavljena.
Hladnokrvno riješava situacije 1 na 1, svaka čast!
Ja bih rekao da jeste bio u ofsajdu, iako se ne vidi u tom trenutku desni bek Burse, sekundu kasnije se vidi da se vraca nazad. U svakom slucaju lijepa akcija, i kao sto si rekao Visca izgleda hladnokrvno u ovakvim situacijama, a to smo vidili i protiv izraela, sto je za svaku pohvalu.
Zreo za transfer. Prekuc'o je ovaj Basaksehir davno i vakat je da predje u jacu ligu ili makar jaci klub u Turskoj. 25 mu je godina i moze jos napraviti odlicnu karijeru ukoliko brzo ostvari tu promjenu sredine.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
harixs je napisao/la:Pojedinci bi rekli da je i njega Pape forsirao pa su ga cak poredili i sa Avdijom..valjda jer imaju fizicke slicnosti.
Svaka cast majstoru!
igrao Kvrzic
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Visca pod hitno treba naci dobar klub iz liga 5-ce, gdje god da bude igrao nece se osramotiti...
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
ugovor mu istice slj godine, sumnjam da ce ga produzit, mogao bi u januaru za bilo kakve pare otici ako je turcima do para mada mi se cini da nije hah, dakle od juna ocekujem ga u ligama 5 za dz
Visci je polako vrijeme za transfer. Bas mi je drago da je konstantno napredovao.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Principatus je napisao/la:Visci je polako vrijeme za transfer. Bas mi je drago da je konstantno napredovao.
U Turskoj Visca moze samo u veliku cetvorku, na zapadu je pitanje da li moze dobiti uslove kakve ima u Istanbulu.
Bilo bi super da ode, ali nije nemoguce da ostane jos koju sezonu. Istanbul BB je stabilan i ambiciozan klub, trebace Visci jos jedna kvalitetna sezona, da pocnu stizati bolje ponude.
U Istambulu ima milion eura godišnje, tako da mu sa te finansijske strane nije loše. Sigurno da ako želi više sa sportske strane onda bi trebao promjeniti klub u narednih godinu dana, ali vidjećemo kako će to ići.
Ma dobar je Visca brz ali nemojmo se zavarati sa ova dva gola on i dalje je slab u igri jedan na jedan i prodorima i dalje ima slab sut ,a to je vrlo vazno za igranje u Ligama 5 ..Hajrovic sjedi na klupi ili tribinama ,a Visca igra i sigurno da ima uvijek prednost iako je u Turskoj