Znaš šta je najžalosnije? Što su iz tvog opširnog posta, izvukli rečenicu "Taj slabašni Frankfurt je dobio Leverkuzena", a da nisu čitali prethodne ili nastavak posta pa to povezali. Ništa neočekivano. Samo daću ti jedan savjet(iako si duže od mene na ovom forumu): "Koristi se paintom kada želiš nešto dokazati."
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
@ Principatus
Znaš šta je najžalosnije? Što su iz tvog opširnog posta, izvukli rečenicu "Taj slabašni Frankfurt je dobio Leverkuzena", a da nisu čitali prethodne ili nastavak posta pa to povezali. Ništa neočekivano. Samo daću ti jedan savjet(iako si duže od mene na ovom forumu): "Koristi se paintom kada želiš nešto dokazati."
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ja govorim o tome dijelu posta i to sam napisao vec jednom, a ne o citavom textu..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Imal ko link za mec ???
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
dajte kakav link da gledamo !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- rob do bagro
- Kontakt:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Ponos Torina
- Kontakt:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
pa ono bi cist penal
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
samo da onaj kisling nezabije gol
miskeeeeeeeeeeeee
Ako pitas kako je Miske dao.Nabacaj Gentnera sa ruba sesnaesterca,Miske na desnoj strani od gola pored Dzeke sa jedno par metara iz prve.armin90 je napisao/la:Kakav je go miske dao???
A ako pitas kakav je gol,regularan nije ga sudija ponistio.
Ovaj Martins od 300 pokusaja pasa O puta uspio
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 08 maj 2010, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Haha to prvo, thx na infoharishp je napisao/la:Ako pitas kako je Miske dao.Nabacaj Gentnera sa ruba sesnaesterca,Miske na desnoj strani od gola pored Dzeke sa jedno par metara iz prve.armin90 je napisao/la:Kakav je go miske dao???
A ako pitas kakav je gol,regularan nije ga sudija ponistio.
--Pametnij popusta--
Sta promasi Dzeko 
- Principatus
- Kontakt:
2:0 Pa dobro polako je red i da Dzeko zabije. 
Koliko su para dali za Martinsa, po meni promasaj.
Koliko su para dali za Martinsa, po meni promasaj.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Svi maksimalno gledaju na Dzeku da mu dodaju.Ali lopta izgleda sa njim ne prica.
Mora da je Kisling platio vagon piva Franfi da mu non stop smetaju.
Martins se skoro najvise bori danas,ali kako rekoh nece taj pas da ga ebes.
imam suhu da ce bas on biti asistent Dzeki.
Mora da je Kisling platio vagon piva Franfi da mu non stop smetaju.
Martins se skoro najvise bori danas,ali kako rekoh nece taj pas da ga ebes.
imam suhu da ce bas on biti asistent Dzeki.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 08 maj 2010, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
DZEKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOŽ
KAKVA GOLCINA, KAKAV DRIBLING ! DIJAMANTUUU
KAKVA GOLCINA, KAKAV DRIBLING ! DIJAMANTUUU
Zadnja izmjena: Bosnier, dana/u 08 maj 2010, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
kojiiiiiiiiiii gooooooooooooooooooooooooooooo, edin dz dz dz ekooooooooooooooo!!
Trenutno korisnika/ca: jasmin10, napapijri1987, nebeskasila i 33 gosta.