FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
I svako jutro kad se probudiiiiiim 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ja portala majko mila.
Pa ni jedne rijeci o aktuelnim šampionima,a utakmica za nekih par sati.
Pa šta treba? Izmišljati vijesti u nedostatku nekih bitnih informacija? 
Re: Odg: FK Sarajevo
Po meni bi trebalo da izgleda tanko na sredini terena. Kovacevic je klasicni zadnji vezni. Rustemovic ono sto je odigrao nije se nesto pokazao a pogotovo u kreaciji ( nadam se da ce me demantovati ) a Alispahic nije u nekoj formi mada on i da je na 50% trebalo bi to da bude dovoljno protiv Rudara u domacoj utakmici. Kao sto si rekao Benko, Velkoski i Okic bi trebali da budu dovoljno. Do pobjede !!!!!hilmo je napisao/la:Kakva će danas smor utakmica da bude, ali trebali bi uzeti na Benkin kvalitet.
--------------------- Delac -------------------------
Baric ----- Stepanov -- Barbaric ----- Puzigaca
----------- Kovacevic -- Rustemovic ------------
Okic -------------- Alispahic ----------- Velkoski
---------------------- Benko -----------------------
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 30 avg 2015, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.
Materijala za pisati ima uvijek. Ko je elokventan i komeptentan uvijek može napraviti analizu prije tekme. Ali ako shvatimo da nam je sportsko novinarstvo na najnižim granama i da su autori uglavnom copy-pase, ne trebamo se čuditi. Ne trebaju ni pisati, mi smo tu da pišemo za njih.
I svako jutro kad se probudim ...
Alpasinac je napisao/la:Materijala za pisati ima uvijek. Ko je elokventan i komeptentan uvijek može napraviti analizu prije tekme. Ali ako shvatimo da nam je sportsko novinarstvo na najnižim granama i da su autori uglavnom copy-pase, ne trebamo se čuditi. Ne trebaju ni pisati, mi smo tu da pišemo za njih.
Nek prepisu kako to rade portali u komsiluku i bice super.
Pa ljudi o Zvezdi i Partizanu pisu tri dana ranije.Ko igra,šta,gdje,ko je povrijeđen,formacija,ma sve.
I onda se cudimo sto nam je prosjek 1.000 gledalaca.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 30 avg 2015, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ma degutantno je uopće raspravljati. Važno je da se zna ko je nova sexy djevojka Ronalda.
Veladžić danas nije bio u sastavu za kadete, sigurno će biti na klupi.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Pa ima neko jarane koga zanima i komentar Mourinha poslije poraza, a Boga mi i komentar Romera, ja sam prvi sa znatiželjom otvorio oba članka. Hoću da kažem da nisu takvi članci problem, takvi se i trebaju pisati, ali oni članci o boji **** Irine Shayk su odronamypitar je napisao/la:Alpasinac je napisao/la:Materijala za pisati ima uvijek. Ko je elokventan i komeptentan uvijek može napraviti analizu prije tekme. Ali ako shvatimo da nam je sportsko novinarstvo na najnižim granama i da su autori uglavnom copy-pase, ne trebamo se čuditi. Ne trebaju ni pisati, mi smo tu da pišemo za njih.
Nek prepisu kako to rade portali u komsiliku i bice super.
Pa ljudi o Zvezdi i Partizanu pisu tri dana ranije.Ko igra,šta,gdje,ko je povrijeđen,formacija,ma sve.Ali im je vijest da prekopiraju kako se "Romero se ne boji konkurencije u Manchester United". Ili naslov razočarani Mourinho
Ma daj..
I onda se cudimo sto nam je prosjek 1.000 gledalaca.
Slažem se da i sportski portali mogu još bolje popratiti utakmice, nije to na savršenom nivou daleko od toga, ali ovo što imamo trenutno je sasvim korektno, pogotovo uzimajući u obzir kako je prije bilo.
1946
- Edalicious
- Kontakt:
Pozdrav bordo braco. Prvi put pisem,ali dugo vremena pratim vase diskusije
Uglavnom,samo nastavite,a ukljucicu se i ja kadkad
Nego,zanima me da li ima prenos tekme danas? Nazalost,nisam u mogucnosti da odem danas zbog nekih obaveza,a volio bih pogledati,pa barem i 2 poluvrijeme
Hvala i oprostite na spamu
SARAJEVO,HORDE,BOG I CARSIJA!!!!!
SARAJEVO,HORDE,BOG I CARSIJA!!!!!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Vjeruj mi to nam moze biti samo od pomoci. Nisu vise ni u nasem klubu tako naivni da trce u medije za svakom novom informacijom.amypitar je napisao/la:Ja portala majko mila.![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Moraju se bar portali portuditi da bude malo više analize, pojedinaca, igre, segmenata igre a ne samo puko izvještavanje.
Ili kod nas nema novinara koji mogu napisati neki članak o tome. Evo kokretno kod nas su problem prekidi, ja nisam nešto primjetio da se i jedan portal time bavio, osim što je komentator u subotu pomenuo.
Ili kod nas nema novinara koji mogu napisati neki članak o tome. Evo kokretno kod nas su problem prekidi, ja nisam nešto primjetio da se i jedan portal time bavio, osim što je komentator u subotu pomenuo.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Joj da hoće više ove vreline prestati pošto ovi naši iz nekog razloga štede na reflektorima, imam godišnju za istok a moram davati dodatnih 10 KM danas za zapad 
1946
Uz dužno poštovanje svim ostalim, jedini koji su imali kapaciteta da zadovolje sve kriterije sportskog novinarstva su Zametica i Dino S. Uvijek sam sa uživanjem čitao njihove članke. Danas nema ni jednog ni drugog. Oni koji su ostali/došli trebali bi iči njihovim stopama. Nejse, nije ovo tema. Posvetimo se Sarajevu i današnjoj tekmi. Prognoza ? Pobjeda i samo pobjeda. Biće lakše nego što možemo očekivati.
Ma pusti ti analizu, ponesi faktor 50 kremu danas na istok da iznajmljujemo raji.. Bit ce danas mrtvih gore..hilmo je napisao/la:Moraju se bar portali portuditi da bude malo više analize, pojedinaca, igre, segmenata igre a ne samo puko izvještavanje.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Raspravljalo se oko toga i na Klixu, na temi Sarajeva, fino otiđite i pročitajte šta na to imaju reći ljudi koji rade taj posao.
Lahko je pričati sa strane.
Lahko je pričati sa strane.
Trenutno korisnika/ca: OsmanhodzicBuco, OzmoodPinglewood, Venom i 42 gosta.