problem je što bi to značilo i dead money na salary capu a kako je OL (nemamo poštenog Tacklea ni na jednoj strani OL-a) i secondary daleko veći problem, kao i manjak dubine kvalitetnih zamjena, mislim da će prije biti trade ili ono što je salty napisao...kad_kako je napisao/la:Ja bi tankirao, i nogirao Cutlera na kraju sezone. Savrseno.
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Kako su nas zadesile ove povrede, i ja mislim da će ovo biti pravi tank mode pa na draftu uzeti Joey Bosa-u 
A u drugoj/trećoj rundi ganjat QB-a ili ići po Mettenbergera iz Titansa...
A u drugoj/trećoj rundi ganjat QB-a ili ići po Mettenbergera iz Titansa...
Nakon danasnjeg pregleda bice poznata tezina povrede, ali bi ovo za Packerse i Rodgersa bio veliki udarac da u samo dvije sedmice ostanu bez dva najbolja WR-a.Packers' Randall Cobb suffers minor shoulder injury
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Tankirali ili ne, ne gine nam sličan skor pobjeda/poraza od prošle sezone.kad_kako je napisao/la:Ja bi tankirao, i nogirao Cutlera na kraju sezone. Savrseno.
Ja sam siguran da če ekipa ginuti na svakoj utakmici, jer če to Fox od njih tražiti, ali nam manjak kvaliteta neče dozvoliti za nešto ozbiljno.
Najbitniji je napredak mladih igrača ove sezone, koji su budučnost ove ekipe. Hvala Bogu, pa imamo konačno sposoban coaching staff, koji če ih znati razviti u bolje igrače.
Samo kada vidiš koje bio prošle sezone DEF kordinator i koje ove sezone, odmah te neki optimizam spuca
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Draft je danas u 7 po Bosanskom vremenu.
@jesta, @randy jeste li vidjeli? Ostale sam vecinu obavjestio
@jesta, @randy jeste li vidjeli? Ostale sam vecinu obavjestio
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ja ne mogu biti na draftu nikako ..ako neko hoce igrat umjesto mene Aleme da mu moje mjesto..ne mogu biti imam posla jos me ljudi zvalo tako da vide ni u 12 ne mogu... draftajte ebajiga ...ja jedino bi mogo oko 3 po nasem 10 evropsko vrijeme
Nego fakat ako ima ovaj sto hoce da igra neka uleti umjesto mene..meni se ne igra kad ja propustim draft ali nikako
Nego fakat ako ima ovaj sto hoce da igra neka uleti umjesto mene..meni se ne igra kad ja propustim draft ali nikako
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 30 avg 2015, 14:25, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Necu da draftam sa tel vozim trebam opet da udes immam skoro sam razbio se 34 hiljade steta na autu..slijedeci put da me u tabutu nosaju nema sanse ba ..neka.drafta sam i ebaji ga pa sta bude...znam ja.lad sam ja off..ja sam off kad ja hocu ali ja necu da ostavljam 400 500 $ zbog drafta..zbog drugih stvari da
Imam u 11 i 45 vozit sad i da sa tel draftam vise mi odgovara u 1 odnosno 8 draft
Imam u 11 i 45 vozit sad i da sa tel draftam vise mi odgovara u 1 odnosno 8 draft
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- tuzlak1987
- Kontakt:
Salt ako ne bude draftao jadat ce se godinu dana, de napravite da moze draftat da ne bude kasnije zalopoljki kad vas budem taslacio 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Mig_Mig je napisao/la:u 8 i gotovo
pa u 8 mogao bi onda sa telefona imam 45 minuta ...ali eto mislim ne trazim da se mjenja nista neka bude kako bude
@ tuzlak1987 brate ja jedino posao i dzenaze i sve odkazujem jedino zbog Slobode .... za ovo ne mogu kralju davat drugom pare da zaradjuje
mene pocekuje sad u 10 draft na ESPN sa prijateljem jednim igram ima nas pa et imam gdje i igrat vadit se kad mi ovdje ne ide
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 30 avg 2015, 15:37, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- tuzlak1987
- Kontakt:
Normalno da ces radit, ebes i yahoo i draft kada su pare u pitanju 
ok u 8 cemo orignalno i to ej to, nemojte mi hatoriti ostali, saltu tako ispalo jebga, bolje da smo svi tu
Znam Mirce tako se cini
. Ali nea komplikacija, ostaje orginalno 1 pm odnosno 8pm po Bosanskom i to je to, nikakve promjene
U draft room se moze uci, pa udjite da ne bude u zadnjoj secundi ulazenja
@mig
a gdje ti je igrač za WR/RB/TE poziciju?
gdje ti je kicker???
gdje ti je obrana???
ako igrate bez toga onda je to nikakav fantasy...
obrane i kickeri donose prevagu
a gdje ti je igrač za WR/RB/TE poziciju?
gdje ti je kicker???
gdje ti je obrana???
ako igrate bez toga onda je to nikakav fantasy...
obrane i kickeri donose prevagu
tu ej sve

aha, dobar roster
uff, tek sad vidim da si pokupio i Browna i Greena i Camerona, kako si došao do sve trojice?
uff, tek sad vidim da si pokupio i Browna i Greena i Camerona, kako si došao do sve trojice?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

to je to