Treba rješit tekmu u prvom da moze demirel uc u drugom.hilmo je napisao/la:Veladžić danas nije bio u sastavu za kadete, sigurno će biti na klupi.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: Odg: RE: Re: Odg: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: hifans, dana/u 30 avg 2015, 13:58, ukupno mijenjano 1 put.
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kako bi volio vidjeti danas 442 formaciju...
Delboy - Baric, Step, Barba, Puza - Hebib, Kova, Mesa, Bekic 2 - Okic, Leon
Ohladiti Krleta, i Dulju klupom. Ali kod Dz.U. ovo ke nemoguce.
Nazalost danas nmgu na tekmu, sretno svima...
Delboy - Baric, Step, Barba, Puza - Hebib, Kova, Mesa, Bekic 2 - Okic, Leon
Ohladiti Krleta, i Dulju klupom. Ali kod Dz.U. ovo ke nemoguce.
Nazalost danas nmgu na tekmu, sretno svima...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Sada će baš biti zanimljivo pogledati na šta će ličiti vezni red bez Cimija, Stojčeva, Radovca, Ikendea i sa nespremnim Alispahićem.
I da vidimo tog Rustemovića napokon od 1 minute, valjda. Da vidimo šta zna. Kovačević je pokazao u Zenici da zna igrati.
I da vidimo tog Rustemovića napokon od 1 minute, valjda. Da vidimo šta zna. Kovačević je pokazao u Zenici da zna igrati.
SRETAN BROJ - 1725
Hvala Bogu sto igramo "samo" protiv Rudara.Realno treba nija dobiti 2-3 gola razlike.
Realno je kada gledamo zakone prirode, imena, para i historije, ali kada gledamo zakone sadašnjih mogućnosti sa ovim odlascima, suspenzijom, opomenama, povredama veoma teško i to. Nadam se da griješim.Zukanovic je napisao/la:Hvala Bogu sto igramo "samo" protiv Rudara.Realno treba nija dobiti 2-3 gola razlike.
SRETAN BROJ - 1725
Re: Odg: RE: Re: Odg: FK Sarajevo
Bojim se da se to nece desiti, bar dok je Dzeno na klupi.hifans je napisao/la:Treba rješit tekmu u prvom da moze demirel uc u drugom.hilmo je napisao/la:Veladžić danas nije bio u sastavu za kadete, sigurno će biti na klupi.
Das Ist Walter
Delač, Hebibović, Stepanov, Tatomirović, Puzigaća, Kovačević, Rustemović, Alispahić, Okić, Velkoski, Benko.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Evolution87
- Kontakt:
Danas Krste dvostruki strijelac, u inat dusmanima. 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ocekujem danas da se na djelu vidi da je posljednji potez uprave urodio plodom. Dakle vise borbenosti i zalaganja,vise agresivnosti. I jos sto bi volio dozivjeti danas da se,bez obzira na sve negativnosti,suzdrzimo od zvizduka,psovanja,vrijedanja.
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Ako je ovo startna postava, očekivano, malo iznenađenje je Tatomirović. Da li je to zbog loše partije Barbarića u Zenici ili povreda?High je napisao/la:Delač, Hebibović, Stepanov, Tatomirović, Puzigaća, Kovačević, Rustemović, Alispahić, Okić, Velkoski, Benko.
Prizeljkivao sam da vidim ovaj dvojac u ligiHigh je napisao/la:Delač, Hebibović, Stepanov, Tatomirović, Puzigaća, Kovačević, Rustemović, Alispahić, Okić, Velkoski, Benko.
Nadao sam se da bi Almir Bekic mogao zaigrati umjesto Puzigace ali izgleda Uscuplic ga i dalje gura u prvih 11.
Amer Bekic mora igrati takodjer, nepravedno je zapostavljen.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
ma mozda mu je zadnja tekma u Sarajevu, mislim na Tatka (a i Dzeni je vjerovatnoBitiSrcemVezan je napisao/la:jedva doček'o grešku nekog štopera da mu jaro može igrati
Pyro is not a crime !
Još malo i ganola na Koševo.
Jest da je žega haotična, al išlo se i po gorim uslovima - jer ti si meni u životu sve!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
uNbx je napisao/la:Još malo i ganola na Koševo.Jest da je žega haotična, al išlo se i po gorim uslovima - jer ti si meni u životu sve!
Braćo, hoće li biti prenosa utakmice danas??? Ima li neko kakav link?
Svi u napad jedan je Hase!!!!!
Dzeno zayebavas vala, Barba je usr'o protiv Celika ali je protiv Zrinje briljirao kao i u ostalim tekmama.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Možda je povreda u pitanju.Sabinho je napisao/la:Dzeno zayebavas vala, Barba je usr'o protiv Celika ali je protiv Zrinje briljirao kao i u ostalim tekmama.
Kao što smo naslutili Veladžić na klupi, joj da hoće dobiti priliku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.