Na zalost mi nemamo sportskog novinarstva, nemamo cak ni sportskih portala kakvi bi trebali biti. Od rata na ovamo imamo samo ljude koji sebe nazivju novinarima, koji usput kad ne prepisuju (uglavnom nebitne stvari) pisu za "saku dolara" koju im daju sjecikese, lopovi, prevaranti, banda seljacka koja usput sebe naziva "uspjesnim sportskim radnicima"hilmo je napisao/la:Moraju se bar portali portuditi da bude malo više analize, pojedinaca, igre, segmenata igre a ne samo puko izvještavanje.
Ili kod nas nema novinara koji mogu napisati neki članak o tome. Evo kokretno kod nas su problem prekidi, ja nisam nešto primjetio da se i jedan portal time bavio, osim što je komentator u subotu pomenuo.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
Re: FK Sarajevo
Ima li link za utakmicu?
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
a ikande,nisam u toku zasto njega nemahilmo je napisao/la:Ako je ovo startna postava, očekivano, malo iznenađenje je Tatomirović. Da li je to zbog loše partije Barbarića u Zenici ili povreda?High je napisao/la:Delač, Hebibović, Stepanov, Tatomirović, Puzigaća, Kovačević, Rustemović, Alispahić, Okić, Velkoski, Benko.
Samo Sarajevo
Povrjeden
- BosnianKingdom
- Kontakt:
- wwwfcsarajevoba
- Kontakt:
FK Sarajevo -.- FK Rudar I #JaSamSarajevo
LIVE: http://www.fcsarajevo.ba/bs/game/live/189
- BosnianKingdom
- Kontakt:
A dajte omogucite video prijenos utakmica za nas koji nismo u Sarajevu trenutno ili ne mozemo doci na Kosevo iz nekih razloga. Mozete bar prenositi utakmice sa Koseva,ne morate gostujuce..wwwfcsarajevoba je napisao/la:FK Sarajevo -.- FK Rudar I #JaSamSarajevo
Sabrine mi moje!
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Želimo da Radovac donese trofej ispred sjeverne tribine, prisloni ga uz ogradu, prouči Fatihu, poljubi grb Sarajeva...
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
.......
Zadnja izmjena: sasistika, dana/u 30 avg 2015, 17:34, ukupno mijenjano 2 puta.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Ne mogu da vjerujem da niko ne prenosi utakmicu??
- kenanbrajic
- Kontakt:
Vjerovao ili ne...xbox je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da niko ne prenosi utakmicu??
Puzigaca zabi
Hejteri

Hejteri
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Elem da ga je zabio iz igre, shvatio bih prozivanje, ali ovako... 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sta ovo Samke vratio titulu 'Ismir Pintol' navijacima? Nidje veze..valjda ju je zasluzio prosle sezone, ovaj incident nema veze se proslom sezonom. Dovoljno je bilo da je otisao na sjever i izvinio se.
Puzi aka Salihovic
siguran sa penala 
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Puzi aka Salihovic
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Neznam koliko je pametno sto su trazili od Samira da vrati priznanje Ismira. (Jeste on pojo **** al) ovo bi moglo mentalno ga sjebe da mu karijeta propadne.
-
bordobijeli
- Kontakt:
po meni je najveca greska sto je on uopšte dobio tu nagradu po cemu je on to bio najborbeniji projerovsle godine pored cimija ,benke,tatka pa i puzigace al vjerovatno je uprava i tu imala umjesane prste kao nase dijete ,mlad da mu damo samopouzdanje da ga mozemo poslije lakse prodati zato su mu i kapitensku dali a ispade da su pojeli veliko g.... ovo pokazuje da ne treba nikad na silu nesto gurati .
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 24 gosta.